Image

Hansaplast Haavanhoito-ohjelma – Auta haavoja paranemaan helposti ja turvallisesti seuraavien kolmen vaiheen avulla.

1 min. read
Näytä lisää

Käy aina lääkärin vastaanotolla, jos haava on syvä, vuotaa voimakkaasti tai siinä on infektoitumisen merkkejä, kuten punoitusta tai turvotusta tai se tuntuu kuumalta. 

Huomaathan, että vaikka olemme laatineet ohjeet erittäin huolellisesti, tällä sivustolla annetut ohjeet ja vinkit eivät korvaa lääkärin antamia ohjeita ja hoitoa. Jos epäilet sairastuneesi, ota yhteyttä lääkäriin ja noudata häneltä saamiasi ohjeita riippumatta siitä, mitä tällä sivustolla on kerrottu. Lue aina tuotteidemme käyttöohjeet ja noudata niitä huolellisesti.

Kysy lisää tuotteistamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Hansaplast@Beiersdorf.com

Olipa kyseessä pieni haava sormessa tai peräti leikkaushaava tikkeineen, haavat ovat yhtä kaikki osa elämää. Toisinaan voi kuitenkin olla vaikeaa tietää, hoitaako haavaansa oikein tai huolehtiiko läheisensä haavasta oikealla tavalla. Onneksi haavan hoitamisen ei tarvitse olla kovin monimutkaista! Haavan tyypistä, koosta ja sijainnista riippuen useimmat niistä voidaan hoitaa kotona. Hyvään haavanhoitoon kuuluu kolme vaihetta:

 

1. Puhdista: Puhdas ja hyvin puhdistettu haava on paranemisprosessin ensimmäinen vaihe. Puhdista haava liasta, bakteereista ja näkyvistä hiukkasista Hansaplast Haavasuihkeella, jotta vältyt infektioilta.
2. Suojaa: Toisessa vaiheessa haava suojataan niin, että lika ja bakteerit eivät pääse siihen. Peitä haava Hansaplastin laastarilla ja steriilillä taitoksella. 
3. Anna parantua: Kolmannessa vaiheessa haavan annetaan parantua turvallisesti ja nopeasti ja minimoidaan arpeutumisen riski. Levitä Hansaplast Wound Healing Ointment -voidetta haavalle säännöllisesti, kunnes se on kokonaan parantunut.

 

Näiden kolmen vaiheen avulla haava säästyy todennäköisemmin infektioilta ja paranee nopeammin ja haavan parannuttua iho näyttää kauniimmalta. Noudattamalla näitä ohjeita voit olla varma, että olet toiminut oikein sekä itsesi että läheistesi hoidossa.

Aiheeseen liittyviä tuotteita