Eroon kovettumista
1-2-3!

Lähtölaskenta pehmeään ihoon –
niin pehmeää, niin nopeasti!
Kärsitkö kovettumista jaloissasi? Nyt saat jalkojen kovan ihon pehmeäksi ja joustavaksi kolmella tehokkaalla toimenpiteellä! Hansaplastin uusi ANTI CALLUS -tuotesarja auttaa pääsemään eroon kovettumista supernopeasti.

3-vaiheinen järjestelmä

1. Hansaplast
ANTI CALLUS
2in1 Peeling -kuorintavoide

Ainutlaatuisen 2in1 Peeling -voiteen kuoriva vaikutus perustuu tehokkaisiin kuoriviin ainesosiin, kuten hohkakivihiukkasiin ja luonnon vuorisuolakiteisiin. Sen avulla on helppo kuoria kuollut iho päkiöistä ja kantapäistä. Voiteen ravitseva, karbamidia ja manteliöljyä sisältävä koostumus poistaa kovettuman ja pehmentää aktiivisesti alueen paksun ja karhean ihon hoitaen sitä samalla tehokkaasti.


2. Hansaplast
ANTI CALLUS
20 % KARBAMID
Intensive Cream -jalkavoide

Hiero kosteuttavaa voidetta hyvin jalkateriin ja jalkapohjiin. Voiteen innovatiivinen koostumus sisältää 20 % kovettumien muodostumista tehokkaasti estävää karbamidia, joka yhdessä Aquaporin-tekniikan avulla poistaa ongelman ja hoitaa jalkoja juuri oikealla tavalla. Kaksi kertaa päivässä käytettynä tehovoide auttaa ihoa säilyttämään kosteuden ja tarjoaa pitkäkestoisen suojan kuivumista vastaan. Iho tuntuu selvästi pehmeämmältä jo 4 päivässä!*


3. Hansaplast
ANTI CALLUS
Intensive Serum -hoitoseerumi

Erittäin tehokas hoitoseerumi sisältää runsaasti karbamidia ja maitohappoa, jotka yhdessä pehmentävät paksun ihon avaamalla ihokerroksia toisiinsa kiinnittävän "sementin". Kätevän pipetin avulla hoitoseerumia on helppo annostella tarkasti kovettumien esiintymisalueelle. Nestemäinen, läpinäkyvä koostumus imeytyy helposti, ja seerumin vaikutus alkaa jo ensimmäisestä käyttökerrasta.**

*Lähde: Dermatologinen käyttötutkimus, johon osallistui 33 koehenkilöä. 91 % käyttäjistä sanoi ihon tuntuneen selvästi pehmeämmältä ja sileämmältä 4 päivän käytön jälkeen.
**Lähde: Dermatologinen käyttötutkimus, johon osallistui 33 koehenkilöä. 73 % käyttäjistä sanoi tuotteen vaikutusten alkaneen ensimmäisestä käyttökerrasta.


Helppo hoito kolmella tehokkaalla toimenpiteellä

Vaihe 1

Pese ja kuori jalat Hansaplastin 
ANTI CALLUS 2in1 Peeling
-kuorintavoiteella.

Vaihe 2

Levitä sen jälkeen jalkoihin Hansaplastin ANTI CALLUS 20 % KARBAMID Intensive Cream -hoitovoidetta. Ensimmäiset merkit hoidon vaikutuksesta näkyvät jo 4 päivässä*.

Vaihe 3

Käsittele kovettuneet alueet ja karkeat kohdat Hansaplastin ANTI CALLUS Intensive Serum -hoitoseerumilla. Sen vaikutus alkaa jo ensimmäisestä käyttökerrasta**.

*Lähde: Dermatologinen käyttötutkimus, johon osallistui 33 koehenkilöä. 91 % käyttäjistä sanoi ihon tuntuneen selvästi pehmeämmältä ja sileämmältä 4 päivän käytön jälkeen.
**Lähde: Dermatologinen käyttötutkimus, johon osallistui 33 koehenkilöä. 73 % käyttäjistä sanoi tuotteen vaikutusten alkaneen ensimmäisestä käyttökerrasta.


Asiantuntijoiden mielipide

Dr. Maike Kuhlmann, Research & Development, Beiersdorf AG

“Hansaplast ANTI CALLUS -tuotteiden käyttäminen säännöllisesti on paras tapa pitää jalat hyvässä kunnossa. Tuotteita kannattaa käyttää päivittäin myös ennalta ehkäisevästi sen jälkeen, kun alkuperäisistä kovettumista on päästy eroon.

"Säännöllinen hoito Hansaplast ANTI CALLUS -sarjan
tuotteilla ehkäisee kovettumien aiheuttamia pitkäaikaisvaurioita."

Jalkasi kiittävät sinua pysymällä terveinä, ja voit ehkäistä tuotteiden avulla kovettumien aiheuttamia pitkäaikaisvaurioita, kuten kantapäiden halkeamia."Jalkojen iho pehmentyy eikä uusia kovettumia pääse muodostumaan.“


Hankkiudu eroon kovettumista näiden tuotteiden avulla


Muutama vinkki jalkojen säännölliseen hoitoon

Jalkojen iho kuivuu iän karttuessa, ja siksi niihin on kiinnitettävä enemmän huomiota. Älä anna kovettumille tilaisuutta – pidä huolta jaloistasi säännöllisesti. (katso myös: Pika-apu: Kuiva ja kovettunut iho).

01

Säilytä Hansaplast ANTI CALLUS 2in1 Peeling -kuorintavoide suihkun lähellä.

Tee jalkojen hoidosta hyvinvointia edistävä tapa:
Hiero jalkoja samalla kun levität niihin kosteuttavaa ANTI CALLUS 20 % KARBAMID Intensive Cream -hoitovoidetta. Se virkistää myös verenkiertoa.

02

03

Säilytä ANTI CALLUS 20 % KARBAMID Intensive Cream -hoitovoidetta ja Intensive Serum -hoitoseerumia käyttämäsi kosteusvoiteen luona ja ota tavaksi hoitaa jalat aina kun hoidat kehoasi muutenkin.

Ota Hansaplast ANTI CALLUS Intensive Serum mukaan matkalle – pienen pakkauskoon ansiosta seerumi kulkee helposti mukana!

04


Jos haluat lisätietoja Hansaplast-tuotteista, lähetä sähköpostia osoitteeseen kuluttajaneuvonta@beiersdorf.com. Huomaa, että edellä annetut vinkit ja suositukset eivät korvaa lääkärin antamia ohjeita. Lue tuotepakkauksissa annetut käyttöohjeet huolellisesti. Jos nämä vinkit eivät auta tai jos sinulla on tai vakava ongelma tai epäilet niin, ota yhteys lääkäriin.