• 1/1 Wound Healing Ointment Tube 20 gr
 • 1/1 Wound Healing Ointment Tube 20 gr

Wound Healing Ointment

0.0
Arvostelut 0
Tukee haavojen ja vahingoittuneen ihon paranemista
Edistää haavan paranemista ja tekee siitä jopa kaksi kertaa nopeampaa*
Vähentää ihon arpeutumisen riskiä
Voidaan käyttää kaikissa haavan paranemisprosessin eri vaiheissa
Hyvin ihoystävällinen, sopii myös vauvoille
Ei sisällä hajusteita, väriaineita, säilöntäaineita tai eläinperäisiä ainesosia

 *Hoitamattomaan haavaan verrattuna

Tiedot

Hansaplast Wound Healing Ointment

Voide tukee ja vauhdittaa pienten pinnallisten haavojen, kuten viiltojen, hiertymien ja naarmujen sekä ensimmäisen asteen ja pienempien toisen asteen palovammojen paranemista. Hansaplast Haavanhoitovoidetta voidaan käyttää pinnallisissa, avoimissa haavoissa ja vahingoittuneella iholla kaikissa haavan paranemisprosessin eri vaiheissa.

Kostean paranemisympäristön on kliinisesti osoitettu auttavan ja nopeuttavan haavan luonnollista paranemisprosessia. Hansaplast Haavanhoitovoide muodostaa hengittävän kalvon, joka suojaa haavaa ulkoisilta vaikutuksilta samalla kun se estää haavaa kuivumasta. Tämän on kliinisesti osoitettu edistävän haavan paranemista ja vähentävän arpeutumisen riskiä.

Hansaplast Haavanhoitovoide on hyvin ihoystävällinen. Hellävarainen koostumus on dermatologisesti testattu* ja se sopii vauvoille, lapsille ja herkälle iholle.

Hansaplast Haavanhoitovoide ei sisällä väriaineita, hajusteita, säilöntäaineita tai eläinperäisiä ainesosia. Voide on yhteensopiva Hansaplastin peruslaastarien, kuten Elastic-, Universal- tai Sensitive-sarjan laastarien sekä lasten laastarien kanssa.

*Siedettävyys iholla on dermatologisesti testattu.

Kliiniset tutkimukset

Hansaplast Sensitive -laastareiden teho on todistettu useissa kliinisissä tutkimuksissa.

Käyttö

Käyttö

Image

1. Puhdistus

Haavan puhdistaminen liasta ja bakteereista on tärkeä ensimmäinen vaihe haavan paranemisessa ihanteellisella tavalla. Suojataksesi haavaa infektioilta suihkuta Hansaplast Haavasuihketta noin 10 cm etäisyydeltä koko haavan alueelle. Toista tarvittaessa ja taputtele sitten haava ja sitä ympäröivä alue kuivaksi steriilillä laastarilla. 

Huom: Pienten haavojen kohdalla verenvuoto lakkaa nopeasti. Jos vuoto kuitenkin jatkuu, käytä enemmän sideharsoa, paina haavaa yhtäjaksoisesti ja hakeudu lääkärin hoitoon.

Lue lisää
Image

2. Suojaaminen

Toisessa vaiheessa haava on tärkeää suojata ulkoisilta vaikutuksilta, kuten lialta ja bakteereilta, jotta se pääsee paranemaan häiriöttä. Peitä haava sopivalla Hansaplast-laastarilla. Tarkkaile haavaa ja vaihda laastari tai haavasidos joka päivä, ellei lääkäri ole neuvonut toisin. 
Lue lisää
Image

3. Paraneminen

Kolmannessa vaiheessa ihon paranemista turvallisesti ja arpeutumatta voi tukea levittämällä haavan päälle Hansaplast Haavanhoitovoidetta säännöllisesti, kunnes haava on kokonaan parantunut. Levitä ohut kerros voidetta kerran tai kahdesti päivässä. Varo, ettei putkilon suu pääse koskettamaan haavaa. Toista säännöllisesti, kunnes haava on kokonaan parantunut. Hansaplast Haavanhoitovoidetta voi käyttää pieniin, avoimiin pintahaavoihin missä tahansa paranemisen vaiheessa. Haavan voi tarpeen mukaan peittää laastarilla, haavasidoksella tai taitoksella.
Lue lisää

Pakkauskoko

Tuote  Tyyppi  Määrä
Tuote : Wound Healing Ointment
 Tyyppi: Package Size Image  Määrä: 20 g 

Usein esitettyjä kysymyksiä (7)

 • Miten Hansaplast Haavanhoitovoide vaikuttaa?

  Hansaplast Wound Healing Ointment voide tukee pienten pinnallisten haavojen, kuten viiltojen, hiertymien ja naarmujen sekä ensimmäisen asteen ja pienempien toisen asteen palovammojen paranemista muodostamalla hengittävän suojakalvon, joka ehkäisee haavan kuivumista. Se luo ihanteelliset, kosteat olosuhteet haavan paranemiselle ja edistää näin ihon luonnollista paranemisprosessia ja vähentää arpeutumista.
 • Sisältääkö Hansaplast Haavanhoitovoide eläinperäisiä ainesosia?

  Ei. Hansaplast Haavanhoitovoide ei sisällä hajusteita, väriaineita, säilöntäaineita tai eläinperäisiä ainesosia.
 • Kuinka Hansaplast Haavanhoitovoidetta käytetään?

  Levitä ohut kerros Hansaplast Haavanhoitovoidetta varovasti kerran tai kahdesti päivässä. Hygieniasyistä on tärkeää varoa, että putkilon suu ei kosketa haavaa tai muita pintoja. Toista säännöllisesti, kunnes haava on parantunut. Hansaplast Haavanhoitovoide sopii käytettäväksi kaikissa haavan paranemisprosessin eri vaiheissa. Peitä haava tarvittaessa Hansaplast-laastarilla tai käytä sidetaitosta tai kompressia. Vaihda laastari, taitos tai kompressi päivittäin, ellei lääkäri ole neuvonut toisin.
 • Voinko käyttää Hansaplast Haavasuihketta ennen Hansaplast Haavanhoitovoiteen levittämistä?

  Kyllä. Hansaplast Haavasuihke sopii käytettäväksi ennen Hansaplast Haavanhoitovoiteen levittämistä. Lue lisää Hansaplast Haavasuihkeesta tästä.
 • Mitä tehdä, jos haava vaikuttaa tulehtuneelta?

  Jos kyse on suuremmasta haavasta, joka märkii runsaasti tai osoittaa muita tulehtumisen merkkejä, kysy neuvoa lääkäriltä. On myös tärkeää ottaa yhteyttä lääkäriin, jos haavan ympärillä esiintyy punoitusta, turvotusta tai kipua, jos tilanne pahenee tai jos haava ei ala parantua muutaman päivän kuluessa. Jos epäröit, kysy neuvoa lääkäriltä.
 • Kuinka pitkään Hansaplast Haavanhoitovoidetta voi käyttää avaamisen jälkeen?

  Hansaplast Haavanhoitovoidetta voi käyttää kuusi kuukautta avaamisen jälkeen.
 • Sopiiko Hansaplast Haavanhoitovoide vauvoille ja lapsille?

  Kyllä. Hansaplast Haavanhoitovoide sopii myös vauvoille ja lapsille.

  Yksityiskohtaiset ohjeet löytyvät pakkausselosteesta.

Aiheeseen liittyviä tuotteita