• 1/1 Liikavarvaslaastari
 • 1/1 Liikavarvaslaastari

Liikavarvaslaastari

0.0
Arvostelut 0
Auttaa känsien hoidossa ja poistossa
Auttaa liikavarpaiden hoidossa
Välitön kivunlievitys
Pehmeä, vaahtomainen tuki
Salisyylihappo auttaa känsien ja liikavarpaiden poistamisessa
Ihotautilääkäreiden hyväksymä tuote

Tiedot

Hansaplast Liikavarvaslaastari

Hansaplast Liikavarvaslaastari lievittää välittömästi paineesta ja hankauksesta johtuvaa kipua ja auttaa känsän poistossa. Laastarin pehmeä rengas suojaa känsän aluetta. Sen sisältämä salisyylihappo pehmentää känsää ja näin helpottaa sen poistoa.

Tuotteen soveltuvuutta on tutkittu ihotautilääkärien valvonnassa. Tuote on todistetusti ihoystävällinen ja hyvin siedetty.
Jos kaipaat lisätietoa, voit kysyä neuvoa lääkäriltä tai apteekista.

Lisätietoa myös pakkausselosteessa.

Käyttö

Käyttöohjeet

Puhdista ja kuivaa hoidettava alue huolellisesti. Laita laastari paikoilleen. Pidä huolta, että vaahtorenkaan keskikohta on suoraan känsän tai liikavarpaan päällä. Vaihda laastari kahden päivän kuluttua. Poista pehmentynyt känsä neljän päivän kuluttua lämpimässä suola- tai saippuakylvyssä. Toista tarvittaessa.

Yksi laastari sisältää 0,04 g salisyylihappoa.
Älä käytä Liikavarvaslaastaria, jos ihosi on yliherkkä salisyylihapolle, salisylaateille tai kumille, tai jos ihollasi on ihottumaa, se on rikki tai tulehtunut.

Älä käytä, jos sinulla on diabetes tai verenkiertohäiriöitä. 
Tuote ei sovi pikkulapsille.

Jos munuaistoimintasi on heikentynyt, kysy neuvoa lääkäriltä ennen laastarin käyttöä.

Laastari ei saa joutua kosketuksiin limakalvojen kanssa. Vältä erityisesti tuotteen joutumista silmiin. Salisyylihappo saattaa lisätä ihon läpäisevyyttä muille paikallisesti annettaville lääkeaineille. Joissakin harvinaisissa tapauksissa iholla saattaa esiintyä paikallista allergista ärsytystä eli polttavaa tunnetta tai punoitusta. Yksittäisissä tapauksissa iholla saattaa esiintyä allergisia reaktioita.
Useita laastareita ei saa käyttää samaan aikaan pitkäaikaisesti kysymättä ensin neuvoa lääkäriltä.

Säilytä laastarit kuivassa paikassa ja korkeintaan 25 ˚C:n lämpötilassa.
Vain ulkoiseen käyttöön.

Tuote on kertakäyttöinen. Edellä annetut ohjeet edellyttävät, että jokaisella käyttökerralla käytetään uutta liikavarvaslaastaria.

Pakkauskoko

Tuote

 Tyyppi  Koko  Määrä

Tuote

:
Liikavarvaslaastari
 Tyyppi : Package Size Image  Koko: 6,8 cm x 1,9 cm  Määrä: Kahdeksan laastaria

Usein kysyttyjä kysymyksiä (14)

 • Käyttöä koskevat varotoimenpiteet

  • Älä käytä, jos ihosi on yliherkkä salisyylihapolle, salisylaateille tai kumille, tai jos ihollasi on ihottumaa, se on rikki tai tulehtunut. Älä käytä, jos sinulla on diabetes tai verenkiertohäiriöitä. Tuote ei sovi pikkulapsille.
  • Jos munuaistoimintasi on heikentynyt, kysy neuvoa lääkäriltä ennen laastarin käyttöä.
  • Laastari ei saa joutua kosketuksiin limakalvojen kanssa.
  • Vältä erityisesti tuotteen joutumista silmiin. Salisyylihappo saattaa lisätä ihon läpäisevyyttä muille paikallisesti annettaville lääkeaineille. Joissakin harvinaisissa tapauksissa iholla saattaa esiintyä paikallista allergista ärsytystä (polttavaa tunnetta tai punoitusta). Yksittäisissä tapauksissa iholla saattaa esiintyä allergisia reaktioita.
  • Useita laastareita ei saa käyttää samaan aikaan pitkäaikaisesti kysymättä ensin neuvoa lääkäriltä.
  • Säilytä kuivassa paikassa ja korkeintaan 25 ˚C:n lämpötilassa.
  • Vain ulkoiseen käyttöön.
  • Tuote on kertakäyttöinen. Edellä annetut ohjeet edellyttävät, että jokaisella käyttökerralla käytetään uutta liikavarvaslaastaria.

 • Mikä on känsä eli liikavarvas, ja mistä se johtuu?

  Ihossa on monta kerrosta. Uloin kerros suojaa alempia, herkempiä kerroksia. Jos ihoon kohdistuu pitkäaikaista painetta ja hankausta, kuten esimerkiksi huonosti istuvista kengistä, iho yrittää suojautua hankaukselta tai paineelta muodostamalla tiivistä sarveismassaa. Jos hankaus jatkuu riittävän kauan, sarveismassa muodostuu känsäksi tai liikavarpaaksi.

 • Mitä voin tehdä ehkäistäkseni liikavarpaiden ja känsien muodostumista?

  Voit suojata jalkojasi käyttämällä oikean kokoisia, sopivia kenkiä, ja huolehtimalla jalkojen ihon riittävästä kosteutuksesta voiteilla. Hankaumat, känsät ja kovettumat ovat kuitenkin hyvin yleisiä. Hansaplast Huoparenkaiden käyttö heti oireiden ilmaantuessa helpottaa vaivojen hoitoa ja nopeaa paranemista. Pehmeät itsekiinnittyvät huoparenkaat lievittävät kipua välittömästi ja suojaavat herkkiä alueita sekä paineelta että hankaukselta.

 • Miten salisyylihappo toimii?

  Vaahtorenkaan keskellä oleva salisyylihappo pehmentää kovettunutta ihoa. Se vaikuttaa ihosolujen välisiin rakenteisiin ja johdattaa kosteutta solujen väleihin. Tämä saa känsän turpoamaan ja pehmenemään, jolloin se on helppo poistaa.

 • Miten paljon Hansaplast Liikavarvaslaastari sisältää salisyylihappoa?

  Yksi laastari sisältää 0,04 g salisyylihappoa.

 • Kuinka usein Hansaplast Liikavarvaslaastari pitäisi vaihtaa?

  Suosittelemme vaihtamaan laastarin uuteen kahden päivän jälkeen. Kun toinen laastari on ollut kaksi päivää, voit poistaa pehmentyneen känsän lämpimässä suola- tai saippuakylvyssä. Toista tarvittaessa.

 • Voinko käyttää Hansaplast Liikavarvaslaastaria käsiini?

  Känsät ja liikavarpaat muodostuvat yleensä jalkoihin. Eri syistä niitä voi muodostua myös käsiin. Voit käyttää Hansaplast Liikavarvaslaastaria myös käsissä noudattaen samaa ohjeistusta.

 • Miksi ei ole suositeltavaa käyttää useampia Hansaplast Liikavarvaslaastareita yhtä aikaa, jos minulla on useampia känsiä?

  Jos haluat käyttää useita Hansaplast Liikavarvaslaastareita pidempiä aikoja, suosittelemme kysymään lääkärin neuvoa, jotta vältät salisyylihapon liikakäytön riskit.

 • Miksi minun ei pitäisi käyttää Hansaplast Liikavarvaslaastaria, jos minulla on diabetes?

  Diabetesta sairastavien on yleisesti ottaen pidettävä jaloistaan erityisen hyvää huolta, neuvoja voi olla tarpeen kysyä jalkahoitajalta tai lääkäriltä. Diabeetikoilla on korkeampi riski haavojen paranemisvaikeuksiin ja infektioihin, joten myös känsien poistossa täytyy noudattaa lisävarovaisuutta. Diabetekseen liittyy usein myös neuropatiaa, joka voi johtaa heikentyneeseen herkkyyteen ja kykyyn kokea kipua.

 • Voinko käyttää Hansaplast Liikavarvaslaastaria, jos olen yliherkkä lateksille?

  Hansaplast Liikavarvaslaastareiden liimamassa on kumipohjaista, joten lateksiallergikkojen ei tule käyttää niitä.

 • Voinko käyttää Hansaplast Liikavarvaslaastareita, jos olen raskaana?

  Suosittelemme kysymään lääkärisi neuvoa, jos olet raskaana.

 • Sopivatko Hansaplast Liikavarvaslaastarit lapsille?

  Lasten ei tulisi käyttää useita laastareita samanaikaisesti pidempään ilman lääkärin erillistä ohjeistusta. Yleensä lapsilla ei ole känsiä tai liikavarpaita, toisin kuin aikuisilla ja ikäihmisillä, joten varmuuden vuoksi kannattaa kääntyä lääkärin puoleen oikean diagnoosin saamiseksi.

 • Voinko käyttää Hansaplast Liikavarvaslaastaria syylien poistoon?

  Ei, Hansaplast Liikavarvaslaastari ei sovellu syylien poistoon.

 • Käyttöohjeet

  1. Puhdista ja kuivaa hoidettava alue huolellisesti. 
  2. Laita laastari paikoilleen. Pidä huolta, että vaahtorenkaan keskikohta on suoraan känsän tai liikavarpaan päällä. 
  3. Vaihda laastari uuteen kahden päivän kuluttua. Poista pehmentynyt känsä neljän päivän kuluttua lämpimässä suola- tai saippuakylvyssä. 
  4. Toista tarvittaessa.

  Yksi laastari sisältää 0,04 g salisyylihappoa.

Aiheeseen liittyviä tuotteita