• 1/1 Extra Robust Waterproof
 • 1/1 Extra Robust Waterproof

Extra Robust Waterproof

0.0
Arvostelut 0
Vedenkestävä
Antaa kestn suojan
Vedenkestävä ja tukeva kangas
Erittäin joustava ja hengittävä
Erittäin vahva kiinnitys

Tiedot

Hansaplast Extra Robust Waterproof

Innovatiivinen HI-DRY-TEX-teknologia takaa kestävän suojauksen ulko- ja kotitöissä, puutarhanhoidossa ja tee-se-itse-projektien kaltaisissa vaativissa tilanteissa. 

 • Kestävä ja joustava kangas kuivuu nopeasti, eikä se ime itseensä vettä.
 • Vesitiivis ja hengittävä laastarin kalvo pitää haavan kuivana ja suojassa lialta ja bakteereilta.
 • Laastari kiinnittyy erittäin tukevasti jälkiä jättämättä.

Tuote on saatavilla:

 • Valmiina laastareina, jotka sulkevat koko haavan ympäristöstä

 

Ei sisällä lateksia

Bacteria Shield

Image

Hansaplast Bacteria Shield -laastari luo suojaavan esteen, joka estää 99 % bakteereista joutumasta kosketuksiin haavan kanssa. Lue lisää Bacteria Shieldin toiminnasta täältä: Suojaa infektioilta Hansaplast Bacteria Shield -laastareiden avulla

HI-DRY-TEX-teknologia

Hansaplast on kehittänyt uuden kolmikerroksisen teknologian, jonka avulla haavat ovat entistä paremmin suojassa. HI-DRY-TEX-teknologia tekee laastarista vedenkestävän ja hengittävän, ja se takaa vahvan kiinnityksen, koska laastariin on integroitu kyllästetty, joustava kangas ja vedenkestävä, mutta hengittävä kalvo. Joustavan kankaan ansiosta laastari tuntuu mukavalta, mutta myös suojaa haavaa vedeltä ja kosteudelta.

Käyttö

Käyttöohjeet

Image

1. Puhdistus

Haavan puhdistaminen liasta ja bakteereista on tärkeä ensimmäinen vaihe haavan paranemisessa ihanteellisella tavalla. Suojataksesi haavaa infektioilta suihkuta Hansaplast Haavasuihketta noin 10 cm etäisyydeltä koko haavan alueelle. Toista tarvittaessa ja taputtele sitten haava ja sitä ympäröivä alue kuivaksi steriilillä laastarilla. 

Huom: Pienten haavojen kohdalla verenvuoto lakkaa nopeasti. Jos vuoto kuitenkin jatkuu, käytä enemmän sideharsoa, paina haavaa yhtäjaksoisesti ja hakeudu lääkärin hoitoon.
Lue lisää
Image

2. Suojaaminen

Toisessa vaiheessa haava on tärkeää suojata ulkoisilta vaikutuksilta, kuten lialta ja bakteereilta, jotta se pääsee paranemaan häiriöttä. Peitä haava sopivalla Hansaplast-laastarilla. Tarkkaile haavaa ja vaihda laastari tai haavasidos joka päivä, ellei lääkäri ole neuvonut toisin.
Lue lisää
Image

3. Paraneminen

Kolmannessa vaiheessa ihon paranemista turvallisesti ja arpeutumatta voi tukea levittämällä haavan päälle Hansaplast Haavanhoitovoidetta säännöllisesti, kunnes haava on kokonaan parantunut. Levitä ohut kerros voidetta kerran tai kahdesti päivässä. Varo, ettei putkilon suu pääse koskettamaan haavaa. Toista säännöllisesti, kunnes haava on kokonaan parantunut. Hansaplast Haavanhoitovoidetta voi käyttää pieniin, avoimiin pintahaavoihin missä tahansa paranemisen vaiheessa. Haavan voi tarpeen mukaan peittää laastarilla, haavasidoksella tai taitoksella.
Lue lisää

Pakkauskoko

Produktinnehåll

Tuote  Tyyppi  Koko Määrä
Tuote:

Extra Tough Waterproof
16 kpl

(yksi laastarikoko)

 Tyyppi: Package Size Image  Koko: 26 x 76 mm
Määrä: 16 kpl

Usein kysyttyjä kysymyksiä (10)

 • Miten Hansaplast Bacteria Shield -laastarit toimivat?

  Hansaplast Bacteria Shield -laastari luo suojaavan esteen, joka estää 99 % bakteereista joutumasta kosketuksiin haavan kanssa. Tutkimus- ja kehitysosastomme on validoinut Hansaplast Bacteria Shield -laastarit tarkasti kolmevaiheisella in vitro -menetelmällä, jossa testataan laastareiden suorituskykyä. Tulokset olivat vakuuttavia: Hansaplast Bacteria Shield -laastarit pitivät poissa 99% bakteereista!
 • Kuinka usein laastari pitää vaihtaa?

  Tavalliset ensiapulaastarit on yleensä suositeltavaa vaihtaa päivittäin hygieniasyistä. Jotkin erikoislaastarit, kuten Fast Heeling -laastarit, joiden alla haava paranee kosteissa olosuhteissa, on hyvä pitää paikoillaan kahden päivän ajan tai pidempään, jotta paranemisprosessi ei häiriinny.

 • Onko parempi antaa pikkuhaavojen kuivua raikkaassa ilmassa kuin laastaroida ne?

  Ei pidä paikkaansa, ettäkö pienet haavat tai naarmut parantuisivat nopeammin ilman laastaria. Asia on juuri päinvastoin! Tutkimukset ovat osoittaneet, että sidotut haavat parantuvat nopeammin ja että niiden infektioriski on pienempi. Hansaplast-tuotteet suojaavat haavaa, kunnes se on täysin parantunut.

 • Milloin on syytä hakeutua lääkäriin?

  Suosittelemme lääkäriin hakeutumista seuraavissa tilanteissa:

  • Haava on syvä, ja verenvuoto on voimakasta. 
  • Haavassa on infektion merkkejä, kuten punoitusta, kuumotusta, kipua tai turvotusta. 
  • Haavassa on vierasesineitä. 
  • Haava johtuu eläimen tai ihmisen puremasta.
  • Haava on kasvoissa. 
  • Jäykkäkouristusrokote ei ole voimassa.
  • Aina jos olet epävarma tilanteesta tai sinulla on kysyttävää.
 • Entä jos haava infektoituu ja märkii?

  Ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen, jos havaitset infektion merkkejä. Näitä ovat paitsi märkiminen, myös turvotus, punoitus, kuumotus, kipu, kutina tai polttava tunne. Jos haava pääsee infektoitumaan, se vaatii lääkärin hoitoa ja erityistä lääkehoitoa.

 • Tarttuuko vedenkestävä Extra Robust -laastari haavaan?

  Ei tartu. HI-DRY-TEX-teknologia ja huippuvahva liima-aine varmistavat, että laastari kiinnittyy luotettavasti haavan ympärille. On todistettu, että pehmustettu haavatyyny ei tartu haavaan. Laastari voidaan siis irrottaa kivuttomasti, turvallisesti ja jälkiä jättämättä.

 • Kuinka kangaslaastari voi olla vedenkestävä?

  Vedenkestävä ominaisuus on uuden kolmikerroksisen Hi-DRY TEX-teknologian ansiota.

  • Laastarin uloin kerros on tehty erittäin kestävästä ja joustavasta kankaasta, joka hylkii vettä ja kuivuu erittäin nopeasti. 
  • Laastarin keskimmäinen kerros on vedenkestävä, mutta silti hengittävä kalvo, joka pitää haavan kuivana.
  • Ihanteellisen suojavaikutuksen takaa erittäin vahva kiinnitys.

  Tämä yhdistelmä suojaa haavaa luotettavasti ulkoisilta tekijöiltä, kuten vedeltä, taudinaiheuttajilta ja lialta, hankalimmissakin olosuhteissa.

 • Mikä tässä uudessa HI-DRY-TEX-teknologiassa on niin ihmeellistä?

  HI-DRY-TEX-teknologia edustaa uutta innovatiivista laastaritekniikkaa. Se on ainoa kestävä, hengittävä ja vesitiivis kangaslaastari, joka antaa haavalle parhaan mahdollisen suojan vaikeimmissakin olosuhteissa.

  Kolmikerroksisessa laastarissa on kestävä, joustava ja nopeasti kuivuva kangas sekä vesitiivis mutta hengittävä kalvo, joka pitää haavan kuivana. Huippuvahva liima-aine takaa ihanteellisen suojauksen, ja laastari voidaan irrottaa jälkiä jättämättä.

 • Minkälaisia haavoja tällä laastarilla voidaan hoitaa?

  Haavoja syntyy, kun käsillä tehdään raskasta työtä vapaa-ajalla tai työpaikalla.

  Haava tarvitsee erityistä suojaa turvallisen, luotettavan ja vesitiiviin suojauksen varmistamiseksi. Kolmikerroksisessa laastarissa on kestävä, joustava ja vettä hylkivä kangas sekä vesitiivis mutta hengittävä kalvo, joka pitää haavan kuivana. Huippuvahva liima-aine takaa optimaalisen suojauksen.

  Extra Robust Vedenkestävä -laastari suojaa haavaa kaikissa parantumisen vaiheissa ja estää veden, lian ja bakteerien kaltaisten ulkoisten haittavaikutusten pääsyn haavaan. Erityisesti vaativissa olosuhteissa haava on syytä pitää peitettynä, kunnes se on täysin parantunut. Hygieniasyistä on suositeltavaa vaihtaa Extra Tough -laastari päivittäin.

 • Onko huippuvahva liima-aine haitallista iholle?

  Materiaalin ja tuotteen korkean laadun ansiosta laastaria on mukava ja helppo pitää, ja se mukautuu ihanteellisesti ihoon. Huippuvahva liima-aine takaa haavan turvallisen suojauksen. Laastari on myös ihoystävällinen, ja se voidaan irrottaa jälkiä jättämättä.

Aiheeseen liittyviä tuotteita