Image

Kätevän miehen ensisijainen laastari – Tartutko mielelläsi nikkarointiprojekteihin, joissa kädet ovat kovilla? Uusi kestävä laastari on sekä vesitiivis että huomaamaton käyttää. Se suojaa tehokkaasti vaativimmissakin projekteissa.

Lukuaika: 3 minuuttia.
Näytä lisää

Keskivertolaastari ei pysy iholla muutamaa tuntia kauempaa. Sitten se jo menettääkin kiinnittyvyytensä eikä pysy enää paikoillaan. Tavallinen laastari myös kastuu ja likaantuu helposti, eikä enää suojaa haavaa.

Ratkaisu tähän on Hansaplastin ainutlaatuinen Extra Tough -laastari. Se on hengittävä, vedenkestävä ja erittäin tiiviisti kiinnittyvä. Toisin sanoen: kovempi kuin muut.

Niin ammattilaiset kuin tee-se-itse -miehet ja -naisetkin tarttuvat jatkuvasti koviin haasteisiin: on seinien purkamista, talon rakennus- ja korjaustöitä ja majan rakentamista lapsille. Näissä töissä riski saada pieniä vammoja on todella suuri. Loukkaantumisen sattuessa tarvitaan erityistä suojaa, jotta homma saadaan valmiiksi.

Hansaplast Extra Tough hyvin varustetuista apteekeista ja päivittäistavarakaupoista.

Mikä Tekee Extra Tough Waterproof -laastarista Erityisen?

Image
© Hansaplast

1. Se on ensimmäinen
vedenkestävä
kangaslaastari

Edes puutarhatyöt tai auton pesu eivät tuota ongelmia. Innovatiivisen ja hengittävän Hi-DRY TEX -materiaalin ansiosta EXTRA TOUGH WATERPROOF -laastari mahdollistaa työskentelyn ja askareet ja kestää jopa vettä ilman pelkoa sen irtoamisesta. Hi-DRY Tex -tekniikan ansiosta laastarissa on erityinen kalvokerros, joka tekee laastarista samalla sekä vesitiiviin että hengittävän.

Image
© Hansaplast

2. Tämä laastari
todellakin pysyy!

Ärsyttävätkö helposti irtoavat heikkotekoiset laastarit, joista on vain haittaa käsillä työskenneltäessä? Siksi Hansaplast EXTRA TOUGH WATERPROOF -laastarin vahva kiinnitysaine pitää laastarin paikallaan siellä, missä haluat ja niin pitkään kuin haluat. Voit jatkaa työskentelyä, olipa se sitten puutarhavajan rakennusta tai auton pesua.

Image
© Hansaplast

3. EXTRA TOUGH
WATERPROOF on vahva
mutta joustava

EXTRA TOUGH WATERPROOF koostuu useista suojakerroksista: Siinä on miellyttävä haavatyyny, kalvokerros ja kyllästetty kangaskerros, joiden ansiosta laastari on samalla hengittävä ja vesitiivis. Tämän lisäksi erittäin kestävä kangas antaa haavalle tehokkaan suojan sekä venyy ja tuntuu miellyttävältä.

Ainutlaatuinen Hi-dry Tex -tekniikka: mitä Se On Ja Miten Se Vaikuttaa

Nyt tiedät, miten laastari toimii.
Se perustuu uuteen HI-DRY TEX -tekniikkaan.

Image

Hansaplast on kehittänyt tämän edistyneen kolmen kerroksen haavansuojaustekniikan arkielämän vaatimuksiin ja tilanteisiin. Hi-DRY TEX -tekniikan ansiosta laastarit ovat vesitiiviitä, hengittäviä ja erittäin kestäviä, sillä niissä on yhtenäinen kyllästetty kestävä kangas ja vesitiivis, mutta hengittävä kalvo. Joustava kangas on miellyttävä iholla ja suojaa haavaa kosteudelta ja vedeltä.

EXTRA TOUGH WATERPROOF -laastari antaa haavalle ihanteellisen suojan ja pysyy luotettavasti paikallaan, joten se on kätevä kaikenlaisissa kotitöissä. Se on

  • vesitiivis, joten voit työskennellä veden parissa
  • kestävä, joten se ei irtoa helposti
  • hengittävä, joten se on miellyttävä iholla
  • joustava, joten se ei häiritse päivittäisiä toimintoja

ja sen suuri ja erittäin imukykyinen haavatyyny antaa haavalle ihanteellisen suojan.

Hansaplast Extra Tough Waterproof

Tämä Laastari Todellakin Toimii.

Muiden kuluttajien mielipiteitä tästä laastari-innovaatiosta

”Laastari pysyy paikallaan, vaikka käyttäisit vasaraa tai poraa: Hansaplast EXTRA TOUGH WATERPROOF -laastarin erittäin kestävä kangasmateriaali ja vahva kiinnitys toimivat vaativimmissakin tilanteissa. Olen vakuuttunut."
Roger Dalton, 43

Lue lisää

”Edes laastarin kastuminen ei aiheuta ongelmaa. Se on oikeastaan ensimmäinen käyttämäni vedenkestävä kangaslaastari. Se todella toimi jopa autoa pestessä.” John Debenham, 37

Lue lisää

”Jotkut työtehtäväni vaativat hyvää tarkkuutta, joten en todellakaan kaipaa laastaria, joka haittaa sormityöskentelyä. Hansaplast EXTRA TOUGH WATERPROOF -laastari on venyvä ja joustaa riittävästi joka tilanteessa. Ashley Coleman, 42

Lue lisää

Jos haava on syvä, vuotaa verta tai siinä on infektion merkkejä, kuten punoitusta, turvotusta tai kuumotusta, on mentävä lääkäriin.
Lääkärin hoitoa tarvitaan myös, jos et itse kykene puhdistamaan haavaa kunnolla.
Asianmukainen haavanhoito on erityisen tärkeää, jos sinulla on diabetes. Keskustele aina kaikista huolenaiheista lääkärin tai jalkahoitajan kanssa, vaikka kyseessä olisi vain pieni haava tai halkeama (erityisesti jaloissa).
 
Huomaa, että edellä annetut vinkit ja suositukset eivät korvaa lääkärin antamia ohjeita. Lue tuotepakkauksissa annetut käyttöohjeet huolellisesti. Tärkeää: käänny aina terveydenhoidon ammattilaisen puoleen, jos olet epävarma haavan oikeasta hoidosta.
 
Tämän WWW-sivuston sisältämien tietojen perusteella ei saa tehdä diagnoosia tai hoitaa terveydellistä ongelmaa tai sairautta. Ne eivät korvaa lääketieteen ammattilaisten antamaa hoitoa tai ohjeistusta. Jos sinulla on tai epäilet, että sinulla on terveydellinen ongelma, ota yhteys lääkäriin. Tämän sivuston tietojen perusteella ei saa jättää terveydenhoidon ammattilaisten antamia neuvoja huomiotta tai viivyttää ammattimaiseen hoitoon hakeutumista.

Jos haluat lisätietoja Hansaplast-tuotteista, lähetä sähköpostia osoitteeseen kuluttajaneuvonta@beiersdorf.com. Lue tuotepakkauksissa annetut käyttöohjeet huolellisesti.

Aiheeseen liittyviä tuotteita