Ykköslaastari käsistään kätevälle

Ykköslaastari käsistään kätevälle – Extra Robust Waterproof on vedenkestävä laastari, joka pysyy paikallaan kaikissa remontti- ja nikkarointitöissä

Lukuaika: 3 minuuttia.
Näytä lisää

Kuulostaako tutulta? Suojaat haavan kädessäsi keskivertolaastarilla, joka pysyy iholla muutaman tunnin, jonka jälkeen se alkaa irtoilla. Sama laastari myös kastuu ja likaantuu helposti, eikä enää suojaa haavaa.

Niin ammattilaiset kuin vapaa-ajan nikkaroijatkin tarttuvat jatkuvasti koviin haasteisiin: työlistalla on seinien purkamista, talon rakennus- ja korjaustöitä ja majan rakentamista lapsille. Käsillä tehdessä riski saada pieniä vammoja kasvaa. Vahinkojen sattuessa tarvitaan erityistä suojaa, jotta homma saadaan valmiiksi.

Ratkaisu tähän ongelmaan on Hansaplastin ainutlaatuinen Extra Robust Waterproof -laastari. Se on hengittävä, vedenkestävä ja erittäin lujasti kiinnittyvä. Toisin sanoen: kovempi kuin muut.

Löydät Hansaplast Extra Robust -laastarit hyvin varustetuista apteekeista ja päivittäistavarakaupoista. Lue lisää alta, miksi Extra Robust -laastari on luotettava kumppani remonttiisi!

Mikä tekee Extra Robust Waterproof -laastarista erityisen hyvän?

1. Se on ensimmäinen oikeasti vedenkestävä kangaslaastari

Image
© Hansaplast

Olitko aikeissa tehdä puutarhatöitä tai pestä autosi? Ei hätää! Ainakaan viiltohaava sormessa tai haava sormenpäässä ei estä näitä hommia. Innovatiivisen ja hengittävän Hi-DRY TEX -materiaalin ansiosta Extra Robust Waterproof -laastari mahdollistaa askareet ja työskentelyn. Se on aidosti vedenpitävä laastari, eikä sinun tarvitse pelätä sen irtoamista. Hi-DRY TEX -tekniikan ansiosta laastarissa on erityinen kalvokerros, joka tekee laastarista samalla sekä vesitiiviin että hengittävän haavasidoksen.

2. Laastari, joka todellakin pysyy paikoillaan!

Image
© Hansaplast

Olet varmaankin kokenut ne laastarit, joista on vain haittaa käsillä työskennellessä? Kiinnitys pettää, laastari imee kaiken ympäriltään itseensä eikä siten suojaa haavaa lainkaan. Siksi olemme vastanneet haasteeseen kehittämällä Hansaplast Extra Robust Waterproof -laastarin. Sen erityisen vahva kiinnitysaine pitää laastarin paikallaan siinä, missä haluat ja niin pitkään kuin haluat. Voit jatkaa työtäsi, olipa se sitten puutarhavajan rakennusta tai mattojen pesua.

3. Extra Robust Waterproof -laastari on vahva mutta joustava

Image
© Hansaplast

Extra Robust Waterproof -laastari koostuu useista suojaavista kerroksista. Siinä on miellyttävä haavatyyny, joka ei tartu haavaan, kalvokerros ja päällimmäisenä kyllästetty kangaskerros, joiden ansiosta laastari on samalla sekä hengittävä että vesitiivis. Vedenkestävän laastarin erittäin kestävä kangas antaa haavalle tehokkaan suojan, joka venyy ja joustaa liikkeittesi mukana ja tuntuu miellyttävältä.

Ainutlaatuinen HI-DRY TEX -tekniikka: miten vedenkestävä laastari toimii?

HI-DRY TEX

Hansaplast on kehittänyt edistyneen kolmen kerroksen haavansuojaustekniikan vastaamaan arkielämän vaatimuksiin ja haastaviin tilanteisiin. HI-DRY TEX -tekniikan ansiosta laastarit ovat vesitiiviitä, hengittäviä ja erittäin kestäviä. Niissä on yhtenäinen, kyllästetty ja kestävä kangas sekä vesitiivis, mutta hengittävä kalvo. HI-DRY TEX -tekniikalla tuotettu joustava kangas on mukava käytössä ja suojaa haavaa ulkopuoliselta kosteudelta ja vedeltä.

Extra Robust Waterproof vedenpitävä laastari antaa haavalle ihanteellisen, kestävän suojan ja pysyy luotettavasti paikallaan, joten se on kätevä kaikenlaisissa kotitöissä.

Se on

  • vesitiivis, joten voit työskennellä märissä olosuhteissa
  • kestävä, joten se ei irtoa helposti
  • hengittävä, joten se on miellyttävä iholla
  • joustava, joten se ei häiritse päivittäisiä toimintoja

Lisäksi sen suuri ja erittäin imukykyinen haavatyyny antaa haavalle ihanteellisen suojan myös hankaukselta ja paineelta.

Extra Robust Waterproof on laastari, johon voit luottaa – lue käyttäjien kokemuksia

”Vaikka käyttäisi vasaraa tai poraa töissään, laastari pysyy paikallaan! Hansaplast Extra Robust Waterproof -laastarin erittäin kestävä kangasmateriaali ja vahva kiinnitys toimivat vaativimmissakin tilanteissa. Olen vakuuttunut."
Roger Dalton, 43

”Edes laastarin kastuminen ei aiheuta ongelmia. Extra Robust Waterproof on oikeastaan ensimmäinen käyttämäni vedenkestävä laastari. Se todella toimi jopa autoa pestessä.” 
John Debenham, 37

”Jotkut työtehtävistäni vaativat tarkkuutta, joten en todellakaan halua käyttää laastaria, joka haittaa sormityöskentelyä. Hansaplast Extra Robust Waterproof -laastari on venyvä ja joustaa joka tilanteessa.” 
Ashley Coleman, 42

Jos haava on syvä, vuotaa verta tai siinä on tulehduksen merkkejä, kuten punoitusta, turvotusta tai kuumotusta, on hakeuduttava lääkäriin.

Lääkärin hoitoa tarvitaan myös, jos et kykene itse puhdistamaan haavaa kunnolla.

Asianmukainen haavanhoito on erityisen tärkeää, jos sinulla on diabetes. Keskustele aina kaikista huolenaiheista lääkärin tai jalkahoitajan kanssa, vaikka kyseessä olisi vain pieni haava tai halkeama, erityisesti jos ne ovat jaloissa.

Huomaa, että edellä annetut vinkit ja suositukset eivät korvaa lääkärin antamia ohjeita. Lue tuotepakkauksissa annetut käyttöohjeet huolellisesti. 
Käänny aina terveydenhoidon ammattilaisen puoleen, jos olet epävarma haavan oikeasta hoidosta. 

Tämän sivuston sisältämien tietojen perusteella ei saa tehdä diagnoosia tai hoitaa terveydellistä ongelmaa tai sairautta. Sivuston sisältämät tiedot eivät korvaa lääketieteen ammattilaisten antamaa hoitoa tai ohjeistusta. Jos sinulla on tai epäilet, että sinulla on terveyteen liittyvä ongelma, ota yhteys lääkäriin. Tämän sivuston tietojen perusteella ei saa jättää terveydenhoidon ammattilaisten antamia neuvoja huomiotta tai viivyttää ammattilaisten antamaan hoitoon hakeutumista.

Jos haluat lisätietoja Hansaplast-tuotteista, lähetä sähköpostia osoitteeseen kuluttajaneuvonta@beiersdorf.com.

Lue tuotepakkauksissa annetut käyttöohjeet huolellisesti.

Aiheeseen liittyviä tuotteita