Tietosuoja
Hansaplast Suomi

TIETOJESI SUOJAAMINEN ON TÄRKEÄÄ MEILLE!

Hansaplast välittää muustakin kuin ihosi hoidosta ja suojaamisesta. Pidämme myös erittäin tärkeänä henkilötietojesi suojaamista. Siksi kunnioitamme yksityisyyttäsi ja haluamme, että voit luottaa meihin niin paljon niin tietosuojaan kuin ihonhoitoonkin liittyvissä asioissa. Ilmoitamme sinulle aina avoimesti siitä, mihin tietojasi tarvitsemme ja jos ja kuinka kauan tietoja säilytetään. Näin voit päättää itse, mihin tarkoituksiin voimme käyttää tietojasi. Parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi tiedot lähetetään meille aina salatussa muodossa. Jos et halua meidän enää käyttävän tietojasi, ilmoita siitä meille vapaamuotoisesti esimerkiksi sähköpostilla.

Yleistä tietoa

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on antaa sinulle tietoa henkilötietojen käsittelystä verkkosivustollamme ja siihen liittyvissä palveluissa. 

 

1.1. Henkilötietojen käsittely

Art. 4 EU:n yleisten tietosuoja-asetusten (GDPR) mukaisesti henkilökohtaiset tiedot ovat kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyviä tieto, esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite jne.

 

1.2. Rekisterinpitäjä

Taho vastuussa henkilötietojen käsittelystä Art. 4 (7) GDPR:n mukaisesti on: BEIERSDORF OY, PUUTARKAKATU 53, 20100 TURKU, FINLAND, Tel: +358 2 4103 200 [Dataprotection[at]Beiersdorf.com] (katso leimamme).

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:[Dataprotection[at]Beiersdorf.com ]  tai rekisterinpitäjän postiosoitteen kautta "tietosuojavaltuutetulle" osoitettuna.

 

1.3. Tietosuojan oikeudet

Koska tietojen käsittely koskee sinun tietojasi, sinulla on seuraavia oikeuksia henkilökohtaisten tietojesi osalta Art. 15 et seqq. GDPR mukaisesti:

  • Pääsyoikeus;
  • Oikeus oikaisuun ja poistamiseen;
  • Oikeus rajoittaa käsittelyä;
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen; ja 
  • Oikeus vastustaa. 

Lisäksi sinulla on oikeus esittää valvontaviranomaiselle kantelu, joka koskee henkilötietojesi käsittelyä.

Kun toteutamme yllä mainittua oikeuttasi, saatamme pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä osiosta 3.1.

 

1.4. Viranomaiselle ilmoittaminen

Lakisääteisen velvoitteen yhteydessä pidätämme itsellämme oikeuden luovuttaa tietoja sinusta, mikäli meiltä vaaditaan niiden luovuttamista toimivaltaisille viranomaisille tai lainvalvontaviranomaisille.

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely verkkosivustollamme vieraillessa

Kun vierailet ja käytät verkkosivustoamme vain tietotarkoituksiin, eli jos et rekisteröidy tai muutoin anna meille tietoja, keräämme vain sellaiset henkilökohtaiset tiedot (kuten lokitiedot), jotka selaimesi lähettää palvelimellemme, jotka ovat meille teknisesti välttämättömiä näyttääksemme verkkosivustomme sinulle ja varmistaaksemme sen vakauden ja turvallisuuden.

Siirrämme kerätyt tiedot asianomaisille sisäisille yksiköille käsittelyyn sekä Beiersdorf konsernin muihin sidosyrityksiin tai ulkopuolisille palveluntarjoajille, alihankkijoille (esim. hosting-, sisällönhallintajärjestelmä) vaadittujen tarkoitusten mukaisesti (verkkosivuston näyttämiseksi ja sen sisällön määrittämiseksi). 

Oikeusperusta: Art. 6 (1) b GDPR. 

 

2.1 Evästeet

Edellä mainittujen tietojen lisäksi evästeitä tai muita teknologioita, kuten pikseleitä (jäljempänä "evästeet") käytetään tietokoneellasi vieraillessasi sivuillamme ja käyttäessäsi niitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi on varastoinut laitteellesi. Ne tallentavat tiettyjä tietoja tai kuvatiedostoja, kuten pikseleitä. Kun vierailet verkkosivullamme seuraavan kerran samalla laitteella, evästeisiin tallennettu tieto lähetetään joko meidän verkkosivullemme ("ensimmäisen osapuolen eväste") tai toiselle verkkosivulle, jolle eväste kuuluu ("kolmannen osapuolen eväste"). 

Tallennettujen ja palautettujen tietojen kautta kyseinen sivusto tunnistaa, että olet jo aikaisemmin käyttänyt ja vieraillut sillä laitteellasi käyttämällä selaimella. Käytämme näitä tietoja voidaksemme suunnitella ja näyttää sivuston optimaalisella tavalla omien mieltymystesi mukaisesti. Tältä osin vain itse eväste on tunnistettu laitteellasi. Tämän lisäksi henkilötietosi tallennetaan vain suostumuksellasi tai jos se on ehdottoman välttämätöntä sinulle tarjottavan palvelun käyttämiseksi ja siihen pääsemiseksi.

 

Tämä verkkosivusto käyttää seuraavan tyyppisiä evästeitä, joiden laajuus ja toiminnot selitetään jäljempänä:

• Ehdottoman välttämättömät evästeet (tyyppi A)

Toiminnallisuus ja suorituskyky-evästeet (tyyppi B)

Suostumusperusteiset evästeet (esim. Markkinointi) (tyyppi C)

 

Löydät lisätietoja asetetuista ja käytetyistä evästetyypeistä verkkosivustollamme käytettyjen työkalujen kuvauksesta tästä tietosuojakäytännöstä. 

 

2.1.1 Ehdottoman välttämättömät evästeet (tyyppi A)

Ehdottoman välttämättömät evästeet takaavat toiminnot, joita ilman et voisi käyttää verkkosivuja suunnitellulla tavalla. Me käytämme näitä evästeitä yksinomaisesti, joten ne ovat ensimmäisen osapuolen evästeitä. Tämä tarkoittaa, että kaikki evästeisiin tallennetut tiedot palautetaan verkkosivuillemme. 

Ehdottoman välttämättömät evästeet esimerkiksi varmistavat, että rekisteröidyt käyttäjät pysyvät kirjautuneena aina käyttäessään verkkosivustomme eri alasivuja, joten sinun ei tarvitse syöttää kirjautumistietojasi aina, kun avaat uuden sivun. 

Ehdottoman välttämättömien evästeiden käyttö sivuillamme on mahdollista ilman uostumustasi. Tästä syystä ehdottoman välttämättömiä evästeitä ei voida aktivoida tai deaktivoida erikseen. Voit kuitenkin poistaa evästeet selaimestasi milloin tahansa (katso alta).

Oikeusperusta: Art. 6 (1) b GDPR.

 

2.1.2 Toiminnallisuus ja suorituskyky-evästeet (tyyppi B)

Toiminnallisuus-evästeet mahdollistavat, että verkkosivustomme tallentaa jo annettuja tietoja (kuten rekisteröidyn nimen tai kielivalinnan) ja tarjoaa sinulle parempia ja henkilökohtaisempia toimintoja näiden tietojen perusteella. Nämä evästeet keräävät ja säilyttävät vain nimetöntä tietoa, jotta ne eivät voi seurata liikkeitäsi muilla verkkosivustoilla.

Suorituskyky-evästeet keräävät tietoja verkkosivustojemme käytöstä niiden houkuttelevuuden, sisällön ja toimintojen parantamiseksi. Nämä evästeet auttavat meitä esimerkiksi määrittämään jos ja millä verkkosivustomme alisivuilla vieraillaan ja mistä sisällöstä käyttäjät ovat erityisen kiinnostuneita. Tallennamme erityisesti sivun käyntien lukumäärän, käytettyjen alasivujen lukumäärän, verkkosivustollamme kuluneen ajan, vierailemiesi sivujen järjestyksen, mitkä hakutermit toivat sinut sivustollemme, maan, alueen ja tarvittaessa, kaupungin, josta yhteys on luotu sekä mobiililaitteiden osuuden verkkosivuillamme vierailuista. Seuraamme myös tietokonehiiren liikkeitä, napsautuksia ja rullaamista, jotta voimme ymmärtää, mitkä sivuston alueet ovat erityisen kiinnostavia käyttäjille. Tämän seurauksena voimme räätälöidä verkkosivustomme tarkemmin käyttäjien tarpeiden mukaan ja optimoida tarjontaamme. Tietokoneen IP-osoite välitetään automaattisesti anonyyminä teknisistä syistä, emmekä voi sen perusteella vetää johtopäätöksiä yksittäisistä käyttäjistä. 

Voit muuttaa evästeasetuksia milloin tahansa (aktivoi tai poista käytöstä).

Oikeusperusta: Art. 6 (1) f GDPR.

 

Suostumusperusteiset evästeet (tyyppi C)

Evästeitä, jotka eivät ole ehdottoman välttämättömiä (tyyppi A) tai toiminnallisuus- tai suorituskykyevästeitä (tyyppi B), käytetään vain suostumuksellasi esim. markkinointi evästeet.

Pidätämme myös oikeuden käyttää tietoja, jotka olemme saaneet evästeiden avulla anonyymeistä analyysistä verkkosivujemme kävijöiden käyttäytymisestä, jotta voimme näyttää tiettyjen tuotteidemme kohdennettua mainontaa omilla verkkosivustoillamme. Uskomme, että käyttäjänä hyödyt tästä, koska näytämme mainontaa tai sisältöä, jotka mielestämme sopivat mielenkiinnon kohteisiisi surffailukäyttäytymisesi perusteella, niin että näet vähemmän satunnaisesti hajallaan olevaa mainontaa tai tiettyä sisältöä, joka saattaa olla vähemmän kiinnostavaa sinulle. 

Markkinointievästeet tulevat ulkopuolisilta markkinointiyhtiöiltä (kolmannen osapuolen evästeet), ja niitä käytetään keräämään tietoja vierailemistasi verkkosivustoista, jotta voimme luoda kohderyhmälähtöistä mainontaa käyttäjälle.

 

Verkkomainonnassa käyttävien evästeiden estäminen 

Voit hallita myös monien yritysten verkkomainonnassa käyttämiä evästeitä kuluttajille luotujen valintatyökalujen avulla, jotka on luotu monissa maissa itsesäätelyohjelmien alaisesti, kuten Yhdysvalloissa https://www.aboutads.info/choices/ tai EU:ssa http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices

Voit peruuttaa suostumuksen mukaisten evästeiden (tyyppi C) käytön yksitellen milloin tahansa jatkoa varten muuttamalla evästeasetuksiasi sen mukaisesti. 

Oikeusperusta: Art. 6 (1) a GDPR.

 

2.1.4 Kaikkien evästeiden hallinta ja poistaminen

 
Voit asettaa selaimeesi asetukset, että evästeitä ei yleensä tallenneta laitteeseesi, ja/tai että sinulta kysytään aina, ovatko evästeet sallittuja. Voit myös milloin tahansa poistaa evästeet, jotka on otettu käyttöön uudelleen. Voit selvittää, miten tämä kaikki toimii yksityiskohtaisesti selaimesi ohjetoiminnolla. 
 
Huomaa, että evästeiden yleinen aktivoinnin poistaminen voi johtaa toiminnallisiin rajoituksiin verkkosivustollamme.

 

 

2.2 Web Analytics

 

2.2.1 Google Analytics

Tämä sivusto käyttää Google Analyticsiä, Google Inc.:n ("Google") verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää tietyntyyppistä evästettä, joka on tallennettu tietokoneellesi ja mahdollistaa analyysin verkkosivustomme käytöstä. Evästeen, joka tuottaa tietoja tämän verkkosivuston käytöstäsi, välitetään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja säilytetään siellä. 

Haluamme huomauttaa, että Google Analyticsia on laajennettu tällä verkkosivustolla sisällyttämään koodin "gat._anonymizeIp ();", jolla varmistetaan IP-osoitteiden anonyymi tallennus (niin sanottu IP-peittäminen). IP-osoitteiden anonyymiksi muuttamisen vuoksi, Google lyhentää IP-osoitettasi EU:n alueella ja Euroopan talousalueeseen kuuluvien valtioiden alueella. Ainoastaan poikkeustapauksissa koko IP-osoite välitetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Google on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta, (https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework). 

Google käyttää näitä tietoja meidän puolestamme analysoidakseen tämän sivuston käyttöä kerätäkseen raportteja verkkosivujen toimista ja tarjotakseen lisäpalveluita, jotka liittyvät verkkosivustoon ja internetin käyttöön. Google voi myös siirtää nämä tiedot kolmansille osapuolille lain edellyttämällä tavalla tai jos nämä kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja Googlen puolesta. Selaimesi Google Analyticsin yhteydessä välittämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Google-tietoihin. 

Voit estää evästeiden tallentamisen tekemällä oikeat asetukset selaimellasi. Lisäksi voit estää Googlea tallentamasta evästeen (mukaan lukien IP-osoitteesi) luomia verkkosivuston käyttöä koskevia tietoja sekä käsittelemään näitä tietoja lataamalla ja asentamalla laajennuksen osoitteesta https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Kolmannen osapuolen tiedot: Google Dublin, Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland, Fax: +353 (1) 436 1001. Google Analyticsin käyttöehdot: https://www.google.com/analytics/terms/gb.html, Yleiskatsaus Google Analyticsin tietoturva- ja tietosuojaperiaatteisiin: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en, kuten myös Googlen tietosuojakäytäntö: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Tällä verkkosivustolla käytetään myös Google Analyticsia saadaksemme laite-riippumatonta analyysiä kävijävirroista, joka suoritetaan käyttäjätunnuksen kautta. Voit poistaa laitteiden välisen seurannan koskien käyttöäsi Google tilisi kohdassa “Omat tiedot”, “Henkilökohtaiset tiedot”.

Käytetyt Evästeet: Tyyppi B. Lisätietoja on Eväste-osiossa.
 
Evästeen käyttöikä: enintään 12 kuukautta (tämä koskee vain evästeitä, jotka tämä sivusto on asettanut)

Tietojen säilytysaika enintään 26 kuukautta.

Oikeusperusta: Art. 6 (1) f GDPR.

 

2.2.2 Matomo (aik. Piwik)

Tämä verkkosivu hyödyntää verkkoanalyysipalvelu Matomoa (aik. Piwik), joka analysoi ja parantaa verkkosivumme käyttöä. Analyysin pohjalta voimme parantaa tarjoustamme ja tehdä siitä sinulle käyttäjänä kiinnostavamman.

Tämä työkalu käyttää evästeitä (katso edellä oleva kappale "Evästeet"), jotka varastoidaan laitteellesi. Tallennamme tällä tavalla kerätyt tiedot ainoastaan [Saksassa] sijaitsevalle palvelimellemme. Voit kytkeä analyysitoiminnon pois päältä poistamalla olemassaolevat evästeet ja estämällä uusien evästeiden tallentamisen. Huomaa, että jos estät evästeiden tallentamisen, et välttämättä pysty käyttämään tämän verkkosivun kaikkia ominaisuuksia. Voit estää evästeiden tallentamisen selaimesi asetuksissa.

Tämä verkkosivu hyödyntää AnonymizeIP-laajennuksella varustettua Matomoa (aik. Piwik). Laajennus nopeuttaa IP-osoitteiden käsittelyä ja estää suoran, henkilökohtaisen yhteyden. IP-osoitetta, jonka selaimesi lähettää Matomon (aik. Piwik) avulla, ei yhdistetä muihin keräämiimme tietoihin.

Matomo-sovellus (aik. Piwik) on avoimen lähdekoodin projekti. Saat tietoa tietosuojasta kolmannen osapuolen palveluntarjoajalta osoitteesta http://piwik.org/privacy/policy.

Käyttämämme evästeet: tyyppi B. Saat lisätietoja Evästeet-kappaleesta.

Evästeen elinaika: korkeintaan 24 kuukautta (koskee vain tämän verkkosivun asentamia evästeitä)

Tiedon varastoinnin enimmäisaika: korkeintaan 360 päivää.

Oikeusperusta: Art. 6 (1) f GDPR.

 

2.2.3 A/B Testing

Tämä verkkosivusto tekee myös analyysejä käyttäjien käyttäytymisestä niin sanotun A/B-testauksen kautta. Voimme näyttää sivustomme hieman vaihtelevalla sisällöllä, riippuen profiilisi toimeksiannosta. Tämän ansiosta voimme analysoida ja säännöllisesti parantaa palveluitamme ja tehdä niistä mielenkiintoisempia sinulle käyttäjänä. 

Evästeet tallennetaan tietokoneeseesi näitä analyysejä varten. Tällä tavoin kerätyt tiedot tallennetaan yksinomaan palvelimelle EU:ssa. Voit estää evästeiden tallentamisen tekemällä oikeat asetukset selaimellasi. 

Ennen analyysien suorittamista IP-osoitteet käsitellään edelleen lyhennetyssä muodossa, jotta suorat henkilökohtaiset kontaktit voidaan sulkea pois. Selaimesi lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin kerättyihin tietoihin.

EU:ssa sijaitseva analyyttinen palveluntarjoajamme pääsee käsittelemään tietoja. 

Käytetyt Evästeet: Tyyppi B. Lisätietoja on Eväste-osiossa.

Evästeen käyttöikä: enintään 2 vuotta (tämä koskee vain evästeitä, jotka tämä sivusto on asettanut.).

Tietojen säilytysaika enintään 25 kuukautta.

Oikeusperusta: Art. 6 (1) f GDPR.

 

2.3 Sosiaaliset laajennukset (Plug-ins)

Sosiaalisten verkostojen sosiaalisia laajennuksia ("plug-ins") käytetään sivustoillamme, etenkin Facebookin "Jaa" tai "Jaa ystävien kanssa" -painikkeita, joiden verkkosivustoa facebook.com ylläpitää Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Ireland, vastaa Facebook.comista Euroopassa. Laajennukset on yleensä merkitty Facebook-tunnuksella. 

Facebookin lisäksi käytämme "Google+"-laajennuksia (Tarjoaja: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA), “Twitter” (Tarjoaja: Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103) ja “Pinterest” (Tarjoaja: Pinterest Inc., 808 Brannan Street San Francisco, CA 94103, USA).

Tietosuojasyistä olemme tietoisesti päättäneet olla käyttämättä sosiaalisten verkostojen laajennuksia suoraan verkkosivuillaan. Sen sijaan käytämme "Shariff" -ratkaisua. Shariffin avulla voimme selvittää milloin ja mikäli tiedot lähetetään kyseisen sosiaalisen verkoston operaattorille. Tästä syystä automaattista tiedonsiirtoa sosiaalisiin verkostoihin, kuten Facebook, Google+, Twitter tai Pinterest ei ole, kun käytät verkkosivustoamme. Tiedot välitetään sosiaalisille verkostoille vain, jos klikkaat kyseessä olevan sosiaalisen verkoston painiketta. Tällöin selaimesi aloittaa yhteyden kyseessä olevan sosiaalisen verkoston palvelimiin. Kun napsautat kyseistä painiketta (esim.  “Välitä", "Jaa" tai "Jaa ystävien kanssa"), hyväksyt sen, että selaimesi tuottaa linkin vastaavalle sosiaalisen verkoston palvelimille ja välittää käyttötietoja sosiaalisen verkon vastaavalle operaattorille ja päinvastoin. Meillä ei ole vaikutusta sellaisten tietojen luonteeseen ja laajuuteen, joita sosiaaliset verkostot keräävät. 

Sosiaalisen verkon tarjoaja tallentaa sinusta kerätyt tiedot käyttäjäprofiileina ja käyttää niitä mainontaan, markkinatutkimukseen ja/tai kysyntälähtöiseen verkkosivujen suunnitteluun. Tällainen arviointi tapahtuu erityisesti (myös kirjautumattomille käyttäjille) kysyntälähtöisen mainosten esittämiseksi ja kertoaksemme muille sosiaalisen verkoston käyttäjille toiminnastasi verkkosivuillamme. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista, jolloin sinun on otettava yhteyttä kyseiseen laajennuspalveluntarjoajaan tämän oikeuden käyttämiseksi. Laajennuksien avulla tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa sosiaalisten verkostojen ja muiden käyttäjien kanssa, jotta voisimme parantaa tarjontaamme ja tehdä siitä mielenkiintoisemman sinulle käyttäjänä.

Tietoja siirretään riippumatta siitä, onko sinulla tili laajennuksen palveluntarjoajalta tai oletko kirjautuneena sinne. Jos olet kirjautunut sisään laajennuspalveluntarjoajan tilille, kerätyt tiedot kohdennetaan suoraan nykyiseen laajennuspalveluntarjoajalla olevaan tiliisi. Jos klikkaat aktivoitua painiketta ja esimerkiksi linkität sivun, laajennuspalveluntarjoaja tallentaa nämä tiedot myös käyttäjätilillesi ja jakaa ne julkisesti yhteystietojesi kanssa. Suosittelemme, että kirjaudut ulos säännöllisesti sosiaalisen verkoston käytön jälkeen, erityisesti ennen kuin aktivoit painikkeen, koska näin voit välttää sen, että olet määrittänyt profiilisi laajennuspalveluntarjoajalla. 

Lisätietoja tietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta ja sen käsittelystä laajennuspalveluntarjoajalla saat näiden palveluntarjoajien alla olevista tietosuojailmoituksista. He myös antavat lisää tietoa oikeuksistasi ja asetuksista, jotka suojaavat yksityisyyttäsi.

a) Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, California 94304, USA; http://www.facebook.com/policy.php lisätietoja tietojen keräämisestä: http://www.facebook.com/help/186325668085084, http://www.facebook.com/about/privacy/your-info-on-other#applications samoin kuin sivuilta  http://www.facebook.com/about/privacy/your-info#everyoneinfo. Facebook on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework

b) Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, California 94043, USA https://www.google.com/policies/privacy/partners/?hl=de. Google on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework

c) Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, California 94103, USA; https://twitter.com/privacy. Twitter on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework

d) Pinterest Inc., 808 Brannan Street San Francisco, CA 94103, USA); http://about.pinterest.com/privacy/

 

2.4 Sosiaalisella tilillä kirjautuminen

Voit rekisteröityä ja kirjautua asiakastililläsi, sinulla on myös mahdollisuus todentaa itsesi jollakin seuraavista sosiaalisen verkostojen olemassa olevalla profiililla, Facebook, Twitter tai Google+ ja lopuksi rekisteröitymällä tai kirjautumalla sisään. 

Tätä varten löydät rekisteröintisivulta tai kirjautumissivulta verkkosivustomme tukemat sosiaalisten verkostojen palveluntarjoajien vastaavat symbolit. Ennen kuin yhteys palveluntarjoajaan on muodostetaan, sinun on hyväksyttävä jäljempänä kuvattu prosessi ja tiedonsiirto:

Kun napsautat vastaavaa symbolia, uusi ponnahdusikkuna (niin sanottu sovellus) avautuu, jossa sinun on kirjauduttava sisään sosiaalisen verkostosi kirjautumistunnuksilla. Kun olet kirjautunut sisään onnistuneesti, sosiaalinen verkosto kertoo sinulle, mitkä tiedot lähetetään meille todentamiseen osana rekisteröinti- tai kirjautumisprosessia. Jos olet hyväksynyt tämän tiedonsiirron, rekisteröintiin vaaditut kentät täytetään lähetetyillä tiedoilla. Rekisteröintiin tai kirjautumiseen tarvitsemamme tiedot ovat (i) nimesi ja (ii) sähköpostiosoitteesi. 

Ainoastaan sen jälkeen, kun olet antanut suostumuksesi lähetettyjen ja vaadittujen tietojen käyttämiseen, tietosi tallennetaan meille, ja niitä käytetään tämän tietosuojakäytännön mukaisiin tarkoituksiin. Meidän kanssamme luodun asiakastilin ja vastaavan sosiaalisen verkostossa olevan tilin välillä ei ole linkkiä todentamisprosessin jälkeen. 

Rekisteröinnin ja kirjautumisen autentikointiprosessin suorittamiseksi IP-osoitteesi lähetetään asianomaisen sosiaalisen verkon tarjoajalle. Meillä ei ole vaikutusta tiedonkeruun tarkoitukseen tai laajuuteen eikä kyseessä olevan sosiaalisen verkoston tarjoajan toimesta tapahtuvaan tietojen jatkokäsittelyyn. Lisätietoja saat lukemalla kunkin palveluntarjoajan tietosuojaa koskevat tiedot: 

a) Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, California 94304, USA; http://www.facebook.com/policy.phplisätietoja tietojen keräämisestä: http://www.facebook.com/help/186325668085084, http://www.facebook.com/about/privacy/your-info-on-other#applications samoin kuin sivuilta http://www.facebook.com/about/privacy/your-info#everyoneinfo Facebook on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework

b) Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, California 94043, USA; https://www.google.com/policies/privacy/partners/?hl=de. Google on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework

c) Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, California 94103, USA; https://twitter.com/privacy. Twitter on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework

 

Facebook Connect

Jos ns. “Facebook Connect -painike” on sijoitettu tälle sivustolle, voit kirjautua verkkosivustolle Facebook-käyttäjätiedoillasi. Lisäksi Facebook Connect voi automaattisesti sisällyttää tietoa toiminnoistasi verkkosivustollamme Facebook-profiiliisi. Tässä yhteydessä, kun aktivoit painikkeen, sinulle annetaan mahdollisuus suostua pääsyyn Facebook-käyttäjätietoihisi ja julkaista tietoja ja toimintoja Facebook-profiilissasi. Lisätietojen käyttö (esim. yhteydenotto sähköpostiosoitteesi kautta) tapahtuu vain aiemmalla suostumuksellasi. Huomaa, että Facebook saa tietoa sovelluksesta tai verkkosivustosta Facebook Connectin kautta, mukaan lukien tiedon siitä mitä teet. Yhdistämisprosessin personoimiseksi Facebook voi joissakin tapauksissa saada rajoitetun määrän tietoja ennen sovelluksen tai sivuston hyväksymistä. Facebookin tietojen keräämisen tarkoitus ja laajuus sekä tietojen jatkokäsittely ja käyttö sekä oikeutesi tässä suhteessa ja tietosuojasi asetus vaihtoehdot yksityisyytesi suojaamisessa löytyvät Facebookin tietosuojakäytännöstä: 

Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, California 94304, USA; http://www.facebook.com/policy.php lisä tietoja tietojen keräämisestä: http://www.facebook.com/help/186325668085084, http://www.facebook.com/about/privacy/your-info-on-other#applications samoin kuin sivuilta http://www.facebook.com/about/privacy/your-info#everyoneinfo Facebook on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework

 

2.5 YouTube-Videot 

Olemme integroineet YouTube-videoita sivuillemme, jotka ovat tallennettuina  http://www.YouTube.com-sivustolla, ja joita voi toistaa suoraan verkkosivuillamme. Kaikki tämä on integroitu "laajennettuun tietosuojaustilaan " eli mitään tietoja sinusta käyttäjänä ei lähetetä YouTubeen, jos et napsauta videoita aloittaaksesi katsella niitä. Vain kun toistat videoita, seuraavassa kappaleessa mainitut tiedot siirretään YouTubeen. Meillä ei ole vaikutusta tähän tiedonsiirtoon.

Käymällä verkkosivustolla YouTube vastaanottaa tiedon, että olet vieraillut verkkosivustomme vastaavalla alasivulla. Lisäksi tämän tietosuojakäytännön kohdassa 2 ilmoitetut tiedot lähetetään. Tämä on riippumatta siitä, tarjoaako YouTube käyttäjätilin, johon olet sisään kirjautuneena vai onko käyttäjätiliä olemassa. Jos olet kirjautuneena sisään Googlella, tietosi liitetään suoraan tiliisi. Jos et halua, että tietojasi liitetään YouTube-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivointia. YouTube tallentaa tietosi käyttäjäprofiileina ja käyttää niitä mainontaan, markkinatutkimukseen ja/tai kysyntälähtöiseen verkkosivujen suunnitteluun. Tällainen arviointi toteutetaan erityisesti (myös kirjautumattomien käyttäjien kohdalla) kysyntään suunnatun mainonnan tuottamiseksi ja ilmoittaa muiden sosiaalisen verkoston käyttäjille toiminnastasi verkkosivuillamme. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista, jolloin sinun on otettava yhteyttä YouTubeen tämän oikeuden käyttämiseksi. 

Lisätietoja YouTuben tietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta ja käsittelystä saat tutustumalla tietosuojakäytäntöön. Sieltä löydät myös lisää tietoa oikeuksistasi ja asetuksista, jotka suojaavat yksityisyyttäsi:

https://www.google.de/intl/de/policies/privacy Google on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

 

2.6 Online Advertising

2.6.1 Google Ads (aiemmin Google Adwords)

2.6.1.1 Google Ads -konversio

äytämme Google Ads -palvelun mainoksia ulkoisilla sivustoilla herättämään kiinnostusta houkutteleviin tarjouksiimme. Pystymme arvioimaan yksittäisten mainosten menestystä kampanjoiden tuottaman datan perusteella. Haluamme näyttää sinua kiinnostavaa mainontaa, tehdä verkkosivustostamme houkuttelevamman ja arvioida mainonnan kustannuksia.

Mainosmateriaalit toimitetaan Googlen Ad Servers -palvelun avulla. Käytämme tähän tarkoitukseen palvelimen evästeitä, joiden kautta pystymme mittaamaan joitakin menestyksen mittareita, kuten mainosten määrää ja käyttäjien napsautuksia. Jos siirryt sivustollemme Googlen mainoksen kautta, Google Ads tallentaa laitteellesi evästeen. Nämä evästeet vanhenevat yleensä 30 päivän päästä. Niiden tarkoitus ei ole tunnistaa sinua henkilökohtaisesti. Näiden evästeiden kohdalla analyysiarvoiksi tallennetaan yleensä evästeen tunniste, mainosesitysten määrä jokaista mainosta kohden (taajuus), viimeisin mainosesitys (liittyy konversioon mainoksen näkemisen jälkeen) ja tietojen keruun lopettamiseen liittyvät tiedot (käyttäjä ei enää halua, että hänestä kerätään tietoja).

Google tunnistaa selaimesi näiden tietojen perusteella. Jos käyttäjä vierailee tietyillä Ads-asiakkaan sivuilla ja hänen laitteelleen tallennettu eväste on vielä voimassa, Google ja asiakas voivat päätellä, että käyttäjä on napsauttanut mainosta ja hänet on uudelleenohjattu kyseiselle sivulle. Jokaisella Ads-asiakkaalla on käytössään oma eväste. Evästeitä ei siis voi jäljittää Ads-asiakkaiden verkkosivujen kautta. Emme kerää tai käsittele henkilötietoja edellä mainittuihin mainontatarkoituksiin. Saamme Googlelta vain tilastollisia arvioita. Näiden arvioiden perusteella voimme päätellä, mitkä käytetyistä mainoksista ovat erityisen toimivia. Emme saa mitään muuta tietoa mainoksista emmekä pysty tunnistamaan käyttäjiä näiden tietojen perusteella.

Selaimesi muodostaa automaattisesti suoran yhteyden Googlen palvelimeen käytössä olevien markkinointityökalujen avulla. Emme voi vaikuttaa siihen, kuinka laajalti Google käyttää jatkossa tämän työkalun tuottamia tietoja. Haluamme sen vuoksi saattaa tietoosi seuraavaa: Ads-integrointi ja konversio antavat Googlelle tietoja, kun hyödynnät läsnäoloamme verkossa tai napsautat mainostamme.  Jos olet rekisteröitynyt Google-palveluun, Google saattaa yhdistää vierailutiedot tiliisi. Vaikka et olisi rekisteröitynyt Google-palveluun tai kirjautunut sisään, palveluntarjoajat voivat kerätä ja tallentaa IP-osoitteesi.

 

2.6.1.2 Google Ads -uudelleenmarkkinointi

Käytämme Google Ads -uudelleenmarkkinointia. Uudelleenmarkkinointitoiminnon avulla pystymme näyttämään käyttäjille heidän mielenkiinnon kohteisiinsa perustuvia verkkomainoksia verkkosivustoilla, jotka kuuluvat Googlen mainontaverkostoon (ovat osa Googlen hakua tai YouTubessa ja n.k. Googe-mainokset toisilla sivustoilla). Analysoimme tähän tarkoitukseen käyttäjien toimintaa verkkosivustollamme. Tämä sisältää tiedot siitä, mistä tarjouksista käyttäjä oli kiinnostunut, jotta voimme näyttää käyttäjille kohdennettua mainontaa muilla sivustoilla sen jälkeen, kun he vierailevat verkkosivustollamme. Google tallentaa tätä tarkoitusta varten numeron sellaisten käyttäjien selaimiin, jotka vierailevat tietyissä Google-palveluissa tai Google Display -verkoston sivustoilla. Tätä numeroa kutsutaan evästeeksi, ja sitä käytetään näiden käyttäjien vierailujen tallentamiseen. Numeroa käytetään tunnistamaan selain tai tietty laite, ei henkilöä. Henkilökohtaisia tietoja ei tallenneta. 

Voit estää tietojen tallentamisen usealla eri tavalla: a) estämällä erityisesti kolmannen osapuolen evästeet selaimesi asetuksista, jolloin et saa kolmansien osapuolien mainoksia nähtävillesi, b) ottamalla konversiota mittaavat evästeet pois käytöstä ja estämällä osoitteen www.googleadservices.com asettamat evästeet (tämä asetus katoaa, kun evästeet poistetaan), c) ottamalla sellaiset kiinnostukseen perustuvat mainokset pois käytöstä, joiden tarjoajat ovat osa About Ads -itsesäätelykampanjaa osoitteessa http://www.aboutads.info/choices (tämä asetus katoaa, kun evästeet poistetaan), d) poistamalla pysyvästi Firefoxin, Internet Explorerin tai Google Chromen selaimestasi kohdasta http://www.google.com/settings/ads/plugin ja e) asettamalla soveltuvat evästeasetukset (napsauta tästä). Huomioi, että tässä tapauksessa et välttämättä pysty hyödyntämään kaikkia tarjouksen toimintoja täysimittaisesti.

Saat lisätietoja Googlen tietojen keräyksen ja käsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta tietosuojakäytännöstä. Tietosuojakäytännöstä saat myös lisää tietoa omista oikeuksistasi ja yksityisyyden turvaamiseen liittyvistä asetuksista:
https://www.google.co.uk/intl/en/policies/privacy. Google soveltaa EU:n ja Yhdysvaltojen välistä Privacy Shield -järjestelyä, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Saat lisätietoa myös Network Advertising Initiativen sivustolta http://www.networkadvertising.org

Käytössä olevat evästeet: tyyppi C. Katso lisätietoja evästeosiosta.

Evästeiden voimassaoloaika: korkeintaan 1 kuukausi (koskee vain tämän verkkosivuston asettamia evästeitä).

Oikeusperuste: Yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohta.

 

2.6.2 Google-uudelleenmarkkinointi

Käytämme Googlen uudelleenmarkkinointia käyttäjien tavoittamiseen uudelleen 3 kuukauden kuluessa. Uudelleenmarkkinoinnin avulla saatat nähdä mainoksiamme, kun jatkat internetin selailua sivustollamme vierailun jälkeen. Uudelleenmarkkinointi toimii evästeillä, joiden avulla Google tallentaa ja arvioi käyttötaipumuksiasi erilaisilla verkkosivustoilla. Näin Google havaitsee, milloin olet edellisen kerran käynyt verkkosivustollamme. Googlen oman lausunnon mukaan Google ei yhdistä uudelleenmarkkinoinnin yhteydessä kerättyä tietoa henkilötietoihin, joita Googlella saattaa olla. Googlen mukaan uudelleenmarkkinoinnissa hyödynnetään erityisesti pseudonymisointia. 

Käytössä olevat evästeet: Tyyppi C. Katso lisätietoja evästeosiosta.

Oikeusperuste: Yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohta.

 

2.6.3 Campaign Manager (aiemmin DoubleClick)

Verkkosivustolla käytetään myös Googlen verkkomarkkinoinnin Campaign Manager -työkalua. Campaign Manager käyttää evästeitä käyttäjille relevanttien mainosten näyttämiseen, kampanjoiden tehokkuusraporttien parantamiseen ja sen varmistamiseen, että käyttäjä näkee saman mainoksen vain kerran. Google käyttää evästeiden tunnistetta sen seuraamiseen, mitkä mainokset ovat näkyvillä missä selaimessa ja estää niiden esittämisen useammin kuin kerran. Lisäksi Campaign Manager saattaa käyttää evästeiden tunnistetta mainospyyntöihin liittyvien konversiotietojen keräämiseen. Näin tapahtuu esimerkiksi silloin, kun käyttäjä näkee Campaign Manager -mainoksen ja vierailee myöhemmin mainostajan verkkosivustolla samalla selaimella ja ostaa sivustolta jotakin. Googlen mukaan Campaign Managerin evästeet eivät sisällä henkilökohtaisia tietoja.

Selaimesi muodostaa automaattisesti suoran yhteyden Googlen palvelimeen, kun vierailet sivustollamme. Emme voi vaikuttaa siihen, kuinka laajalti Google käyttää jatkossa tämän työkalun keräämiä tietoja. Haluamme sen vuoksi saattaa tietoosi seuraavaa: Campaign Manager -integrointi antaa Googlelle tietoja, kun hyödynnät läsnäoloamme verkossa tai napsautat mainostamme.  Jos olet rekisteröitynyt Google-palveluun, Google saattaa yhdistää vierailutiedot tiliisi. Vaikka et olisi rekisteröitynyt Google-palveluun tai kirjautunut sisään, palveluntarjoajat voivat kerätä ja tallentaa IP-osoitteesi.

Tämän lisäksi Campaign Manager (DoubleClick Floodlight) -evästeiden avulla saamme selville, oletko suorittanut tiettyjä toimintoja verkkosivustoillamme nähtyäsi mainoksemme Googlessa tai muulla alustalla tai napsautettuasi mainosta (konversion seuranta). Campaign Manager tutkii evästeen avulla sisältöä, jota olet käyttänyt sivustoillamme, jotta voimme lähettää sinulle kohdennettua mainontaa myöhemmin.

Voit estää tietojesi tallentamisen usealla eri tavalla: a) estämällä erityisesti kolmannen osapuolen evästeet selaimesi asetuksista, jolloin et saa kolmansien osapuolien mainoksia nähtävillesi, b) ottamalla konversiota mittaavat evästeet pois käytöstä ja estämällä osoitteen www.googleadservices.com asettamat evästeet (tämä asetus katoaa, kun evästeet poistetaan), c) ottamalla sellaiset kiinnostukseen perustuvat mainokset pois käytöstä, joiden tarjoajat ovat osa About Ads -itsesäätelykampanjaa osoitteessa http://www.aboutads.info/choices (tämä asetus katoaa, kun evästeet poistetaan), d) poistamalla pysyvästi Firefoxin, Internet Explorerin tai Google Chromen selaimestasi kohdasta http://www.google.com/settings/ads/plugin ja e) asettamalla soveltuvat evästeasetukset (napsauta tästä). Huomioi, että tässä tapauksessa et välttämättä pysty hyödyntämään kaikkia tarjouksen toimintoja täysimittaisesti. 

Lisäksi voit estää Googlea keräämästä evästeiden tallentamia tietoja verkkosivustojen käytöstä ja käsittelemästä näitä tietoja lataamalla ja asentamalla selaimeesi lisäosan kohdasta “Display settings”, “Extension for Campaign Manager deactivation” osoitteesta https://support.google.com/adsense/answer/142293?hl=en

Saat lisätietoa Campaign Manager by Google -työkalusta osoitteesta https://www.google.de/doubleclick. Lue lisää siitä, miten Google käsittelee tietoja osoitteesta https://www.google.co.uk/intl/en/policies/privacy. Löydät tietoa myös Network Advertising Initiative (NAI) -verkkosivustolta osoitteesta http://www.networkadvertising.org. Google on sitoutunut EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -järjestelyyn, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework

Käytössä olevat evästeet: Tyyppi C. Katso lisätietoja evästeosiosta.

Oikeusperuste: Yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohta.

 

2.6.4 (Website) Facebook Custom Audiences (“Facebook Pixel”)

Tämä verkkosivu käyttää myös Facebook Inc:in (jäljempänä "Facebook") uudelleenmarkkinointitoimintoa, jotta voisimme ottaa sinuun yhteyttä uudestaan 6 kuukauden sisällä. Tämän avulla sivuston käyttäjät voivat nähdä kiinnostusperusteisia mainoksia (“Facebook-mainoksia”) käyttäessään Facebookia tai muita verkkosivustoja, jotka myös käyttävät tätä työkalua. 

Selaimesi muodostaa automaattisesti suoran yhteyden Facebook-palvelimeen. Meillä ei ole vaikutusta Facebookin tämän työkalun avulla keräämien tietojen laajuuteen ja jatkokäyttöön, joten ymmärryksemme mukaan: Integroimalla Facebook Custom Audiences:n, Facebook vastaanottaa tiedot, että olet käynyt meidän vastaavalla verkkosivustollamme tai olet napsauttanut mainostamme. Jos olet rekisteröitynyt Facebook palveluun, Facebook voi yhdistää vierailusi tiliisi. Vaikka et olisikaan rekisteröitynyt Facebook-tiliä tai kirjautuneena sisään, on mahdollista, että palveluntarjoaja voi saada ja tallentaa IP-osoitteesi ja muita tunnistetietoja.

“Facebook Custom Audiences”-toiminnon voi poistaa käytöstä Evästeasetuksista ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat poistaa sen osoitteesta https://www.facebook.com/settings/?tab=ads#_

Käytetyt Evästeet: Tyyppi C. Lisätietoja on Eväste-osiossa.
 
Evästeen käyttöikä: enintään 6 kuukautta (tämä koskee vain evästeitä, jotka tämä sivusto on asettanut.).

Oikeusperusta: Art. 6 (1) a GDPR.

 

2.7 Google Tag Manager

Tämä sivusto käyttää Google Tag Manageria. Tämä palvelu mahdollistaa verkkosivustojen tunnisteiden hallinnan rajapinnan kautta. Google Tool Manager toteuttaa vain tunnisteita. Tämä tarkoittaa, että evästeitä ei käytetä eikä henkilötietoja kerätä. Google Tool Manager laukaisee muut tunnisteet, jotka puolestaan keräävät tietoja tarvittaessa. Google Tag Manager ei kuitenkaan pääse näihin tietoihin. Jos aktivoinnin poisto on tehty verkkotunnus- tai evästetasolla, se pysyy voimassa kaikissa seurantatyypeissä, jos ne toteutetaan Google Tag Managerin avulla.

Muita tarjolla olevia palveluja (online- ja offline-tilassa)

Verkkosivustomme tarjoamien tietojen lisäksi tarjoamme monia palveluja, joita varten käsittelemme henkilötietoja. 

Jos käytämme ulkoistettuja palveluntarjoajia tarjouksemme yksittäisiin toimintoihin, tai haluaisimme käyttää tietojasi markkinointitarkoituksiin, kerromme sinulle prosesseista yksityiskohtaisesti. 
Ulkoiset palveluntarjoajat on valittu huolellisesti ja ne toimivat toimeksiannostamme. Ne ovat sitoutuneet noudattamaan ohjeitamme ja ne tarkistetaan säännöllisesti.

Saatamme välittää henkilötietojasi kolmansille osapuolille, kun tarjoamme tarjouksia, arvontoja, sopimuksia ja samankaltaisia palveluita yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisätietoja on saatavilla tietojen antamisen yhteydessä tai palvelujen kuvauksessa alla.

Osion 1.2 vastaisesti Beiersdorf-yhtiö on joissain tapauksissa alla tarjottujen palveluiden rekisterinpitäjä, mikä on kerrottu viestinnässä. Jos tämän tietosuojakäytännön osiin viitataan esimerkiksi linkin kautta, ja rekisterinpitäjä on jo nimetty esimerkiksi sähköpostin alaviitteessä tai kampanjakortissa, tämä taho on rekisterinpitäjä yleisen tietosuoja-asetuksen 4 artiklan 7 kohdan mukaisesti.

Jos käytetty palveluntarjoaja toimii Euroopan talousalueen ulkopuolella, tietoja voidaan siirtää kansainvälisesti.Tällaisen asiaintilan seurauksista kerrotaan palvelun kuvauksessa alla.

 

3.1 Yhteydenotto

Kun viestit tai teet yhteistyötä kanssamme esimerkiksi sähköpostilla, verkkosivuston lomakkeella tai tiedonvaihtoalustalla, riippumatta siitä toimitko esimerkiksi kuluttajan, testihenkilön, liiketoimintakumppanin tai asiakkaan roolissa, antamasi tiedot (sähköpostiosoite, tarvittaessa nimi ja puhelinnumero ja keskustelun aikana annetut henkilötiedot) tallennetaan ja niitä käsitellään esimerkiksi kysymyksiin ja pyyntöihin vastaamiseksi ja liiketoimintaan liittyvän viestinnän tarpeisiin. Poistamme tässä yhteydessä kerätyt tiedot, kun niitä ei enää tarvitse säilyttää, paitsi jos niitä koskee lakisääteinen säilytysvaatimus tai muu rajoitus. 

Käsitellessämme yhteydenpidon aikana saatuja tietoja meillä on oikeutettu etu niiden käsittelyyn lain vaatimusten mukaan sisäistä vahvistamista varten tai kunkin viestintäpyynnön mukaisesti. Meidän täytyy lain mukaan vertailla tietoja pakotelistoihin terrorismin kitkemiseksi. Käsittelemme tämän vuoksi tietojasi, jotta pystymme noudattamaan lakisääteisiä vaatimuksia. Lisäksi Beiersdorf-konserni käsittelee tietojasi rikosten ja muiden rikkeiden ehkäisemiseen ja tutkimiseen, riskien arviointiin ja hallintaan, sisäiseen viestintään ja vastaaviin hallinnollisiin tarkoituksiin. Voit vastustaa tällaista tietojen käsittelyä osion 4 vaatimusten mukaisesti. Kun kyseessä ovat kuluttajien kyselyt sisäisen kuluttajahallintatyökalun kautta, henkilötiedot poistetaan yleensä yhden vuoden kuluttua. Poikkeustapauksissa tiedot säilytetään pidempään, jos niitä tarvitaan oikeusvaateiden laatimiseen, esittämiseen tai puolustamiseen.

Siirrämme kerätyt tiedot soveltuvalle sisäiselle osastolle käsittelyyn sekä muille Beiersdorf-konsernin yhtiöille tai ulkoisille palveluntarjoajille ja sopimuskäsittelijöille (esimerkiksi verkkoisännöinti- tai puhelinpalvelu) tarkoituksen mukaisesti (esimerkiksi yhteyksien muodostaminen, liiketoimintaan liittyvä viestintä ja asiakaspalvelu). Alustan ja verkkoisännöintipalvelujen tarjoajilla on pääsy henkilötietoihin kolmansista maista (Euroopan talousalueen ulkopuolelta). Käytämme tällaisten palveluntarjoajien kanssa toimiessamme suojatoimena vakiosopimuslausekkeita yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan mukaisesti, tai palveluntarjoaja on (lisäksi) EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -järjestelyn piirissä. Voit lukea lisää aiheesta täältä: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu_en

Oikeusperuste: Yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.

 

3.2 Uutiskirje

Uutiskirje sisältää uutisia, tarjouksia ja tietoa valituista Beiersdorfin tuotemerkeistä. Tilaamalla uutiskirjeen saat kussakin tapauksessa antamasi suostumuksen perusteella henkilökohtaisesti mukautettua tietoa tuotteista ja palveluista sekä ehdotuksia kiinnostavista kampanjoista, kuten kilpailuista tai tuotetesteistä. Sisältö toimitetaan sähköpostitse tai mainoksissa omilla tai kolmannen osapuolen kanavilla (kuten sosiaalisessa mediassa).

Kun tilaat uutiskirjeen, saat omiin tarpeisiisi mukautetun uutiskirjeen (jos uutiskirje on ”henkilökohtaisesti mukautettu”, ”räätälöity” tai ”personoitu”). Arvioimme ostokäyttäytymistäsi ja napsauttamiasi kohteita verkkosivustoillamme ja uutiskirjeessä, kun keräämme sinuun liittyviä tietoja. 

Uutiskirje lähetetään yleensä kerran kuukaudessa (”säännöllisesti”). Yksittäistapauksissa (esimerkiksi erikoistapahtumien yhteydessä) sähköposteja voidaan lähettää viikoittain.
Hyödynnämme uudelleenmarkkinointitoimenpiteitä, jotta voimme näyttää sinua kiinnostavaa verkkomainontaa. 

Tiedot välitetään asiakashallinta-alustaamme, jota palveluntarjoajat saattavat myös käyttää uutiskirjeen tuki- ja toteutustoimissa. Alustan ja verkkoisännöintipalvelujen tarjoajilla on pääsy henkilötietoihin kolmansista maista (Euroopan talousalueen ulkopuolelta). Käytämme tällaisten palveluntarjoajien kanssa toimiessamme suojatoimena vakiosopimuslausekkeita yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan mukaisesti, tai palveluntarjoaja on (lisäksi) EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -järjestelyn piirissä. Voit lukea lisää aiheesta täältä: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu_en.

Kerätyt tiedot poistetaan automaattisesti 24 kuukauden kuluttua, jos vastaanottaja ei enää reagoi uutiskirjeeseen, eli esimerkiksi avaa sitä (epäaktiivisuus). Jos et enää halua vastaanottaa uutiskirjettä, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Napsauta uutiskirjeessä olevaa linkkiä, niin pääset peruuttamaan tilauksen, tai lähetä peruutusilmoitus meille sähköpostitse.
Oikeusperuste: Yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohta.

 

3.3 Kampanjat (esim. arvonnat, kyselyt, tuotetestit)

Kun osallistut arvontoihin, kyselyihin tai vastaaviin kampanjoihin, käytämme antamiasi henkilötietoja kampanjan toteuttamiseen. Saat lisätietoja tarkoituksesta kunkin kampanjan ehdoista. 
Siirrämme kerätyt tiedot soveltuvalle sisäiselle osastolle käsittelyyn sekä muille Beiersdorf-konsernin yhtiöille tai ulkoisille palveluntarjoajille ja sopimuskäsittelijöille (esimerkiksi verkkoisännöinnin, toimituspalvelujen ja prosessointipalvelujen tarjoajat) tarkoituksen mukaisesti (kampanjan toteuttaminen). Alustan ja verkkoisännöintipalvelujen tarjoajilla on pääsy henkilötietoihin kolmansista maista (Euroopan talousalueen ulkopuolelta). Käytämme tällaisten palveluntarjoajien kanssa toimiessamme suojatoimena vakiosopimuslausekkeita yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan mukaisesti, tai palveluntarjoaja on (lisäksi) EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -järjestelyn piirissä. Voit lukea lisää aiheesta täältä: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu_en.

Tietosi poistetaan, kun niitä ei enää tarvitse käsitellä kampanjaa varten (katso osallistumisen ehdot), paitsi jos niitä koskee lakisääteinen säilytysvelvollisuus tai muu rajoitus. 
Henkilötietojen luovuttaminen on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi. Sinun ei ole pakko luovuttaa henkilötietojasi. Jos et luovuta henkilötietojasi, et voi osallistua kampanjaan.
Saat lisätietoja kunkin kampanjan ehdoista.

Oikeusperuste: Yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.

 

3.4 Käyttäjäprofiili / myhansaplast-tili

Rekisteröitymällä palveluun saat mahdollisuuden kirjoittaa arvioita, luoda suosikkilistoja, vastaanottaa uutiskirjeen sekä saada muita henkilökohtaisesti mukautettuja tarjouksia ja kampanjamateriaalia. Tarjoamme sinulle oman toimintasi perusteella mukautettua sisältöä. Käytämme keräämäämme tietoa henkilökohtaiseen yhteydenottoon. Arvioimme napsautuksia, lunastuksia, toimintoja ja muita toimenpiteitäsi määrittääksemme kiinnostustasi tulevaan sisältöön kuten kampanjoihin, arvontoihin tai tuotetesteihin. Otamme sinuun yhteyttä niillä kanavilla, joiden tiedot annat meille antaessasi luvan yhteydenottoon, esimerkiksi sähköpostitse. Käytämme tietojasi myös verkkosivustojemme tehokkuuden analysointiin ja parantamiseen. Täydentämällä profiilisi annat suostumuksen sille, että tietosi tallennetaan ja niitä käytetään markkinatutkimukseen ja mainontaan. Voimme tällöin lähettää sinulle henkilökohtaisesti mukautettua mainontaa tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen.

Siirrämme kerätyt tiedot soveltuvalle sisäiselle osastolle käsittelyyn sekä muille Beiersdorf-konsernin yhtiöille tai ulkoisille palveluntarjoajille ja sopimuskäsittelijöille (esimerkiksi verkkoisännöinti-, kuluttajatietokanta-, mainostoimisto- ja arviopalveluiden toimittajat) tarkoituksen mukaisesti (mainonnan ym. toteuttaminen). Alustan ja verkkoisännöintipalvelujen tarjoajilla on pääsy henkilötietoihin kolmansista maista (Euroopan talousalueen ulkopuolelta). Käytämme tällaisten palveluntarjoajien kanssa toimiessamme suojatoimena vakiosopimuslausekkeita yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan mukaisesti, tai palveluntarjoaja on (lisäksi) EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -järjestelyn piirissä. Voit lukea lisää aiheesta täältä: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu_en.

Tietosi poistetaan heti, kun olet kirjautunut ulos ohjelmasta, paitsi jos tämä on ristiriidassa asiaa koskevan lakisääteisen säilytysvelvoitteen tai muun rajoituksen kanssa. Jos haluat poistaa tietosi, kirjaudu asiakastilillesi ja käy läpi lopettamisprosessi tai lähetä meille poistopyyntö sähköpostitse. Poistamme henkilötiedot automaattisesti, kun tili on ollut käyttämättä 24 kuukautta.
Oikeusperuste: Yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohta.

 

3.5 Kanta-asiakasohjelma

Jos otat osaa kanta-asiakasohjelmaamme (verkossa tai offline-tilassa), henkilötietojasi käsitellään seuraavasti:

Osallistumalla voit saada henkilökohtaisen asiakaslehden, tuotenäytteitä ja erikoistarjouksia henkilökohtaisesti räätälöidyissä sähköposteissa, postitse tai verkkomainonnan kautta (linkki verkkomainontaosioon) omalla tai kolmannen tahon kanavalla (esimerkiksi sosiaalisessa mediassa). Arvioimme ostokäyttäytymistäsi ja napsauttamiasi kohteita verkkosivustoillamme ja uutiskirjeessä (jos tilaat uutiskirjettä), kun keräämme sinuun liittyviä tietoja. Lisäksi käytämme tietoja henkilökohtaiseen yhteydenottoon tai ehdottaaksemme osallistumista kampanjoihin, kuten arvontoihin tai tuotetesteihin. Otamme huomioon aloitetut tai toteutuneet ostotapahtumat. Otamme sinuun yhteyttä niillä kanavilla, joiden tiedot annat meille antaessasi luvan yhteydenottoon, esimerkiksi sähköpostitse. Käytämme tietojasi myös verkkosivustojemme tehokkuuden analysointiin ja parantamiseen. Tietosi tallennetaan ja niitä käytetään markkinatutkimukseen ja mainontaan. Voimme tällöin lähettää sinulle henkilökohtaisesti mukautettua mainontaa tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen. 

Siirrämme kerätyt tiedot soveltuvalle sisäiselle osastolle käsittelyyn sekä muille Beiersdorf-konsernin yhtiöille tai ulkoisille palveluntarjoajille ja sopimuskäsittelijöille (esimerkiksi verkkoisännöinti-, toimitus- ja prosessointipalvelujen tarjoajat) tarkoituksen mukaisesti (lehden, tuotenäytteiden, mainonnan yms. toimitus). Alustan ja verkkoisännöintipalvelujen tarjoajilla on pääsy henkilötietoihin kolmansista maista (Euroopan talousalueen ulkopuolelta). Käytämme tällaisten palveluntarjoajien kanssa toimiessamme suojatoimena vakiosopimuslausekkeita yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan mukaisesti, tai palveluntarjoaja on (lisäksi) EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -järjestelyn piirissä. Voit lukea lisää aiheesta täältä: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu_en.

Tietosi poistetaan heti, kun olet kirjautunut ulos ohjelmasta, paitsi jos tämä on ristiriidassa asiaa koskevan lakisääteisen säilytysvelvoitteen tai muun rajoituksen kanssa. Jos haluat poistaa tietosi, kirjaudu asiakastilillesi ja käy läpi lopettamisprosessi tai lähetä meille poistopyyntö sähköpostitse. 

Oikeusperuste: Yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohta.

 

3.6 Lähetykset postitse

Valitut asiakkaat, liiketoimintakumppanit, testaajat ja kuluttajat voivat saada tietoa yksittäisistä tuotteista, tarjouksia, uutisia ja tuotenäytteitä meiltä postitse (kirjeenä). 

Kyseessä on erityinen suoramarkkinoinnin muoto, joka on myös oikeutettu etumme. Se vahvistaa asiakasuskollisuutta tarjoamalla yllä mainituille tahoille erityissisältöä.

Siirrämme kerätyt tiedot soveltuvalle sisäiselle osastolle käsittelyyn sekä muille Beiersdorf-konsernin yhtiöille tai ulkoisille palveluntarjoajille ja palveluntoimittajille (esimerkiksi asiakas-/kuluttajahallintapalveluiden tarjoajat, mainostoimistot, postipalvelujen tarjoaja) tarkoituksen mukaisesti (lähetykset postitse). Alustan ja verkkoisännöintipalvelujen tarjoajilla on pääsy henkilötietoihin kolmansista maista (Euroopan talousalueen ulkopuolelta). Käytämme tällaisten palveluntarjoajien kanssa toimiessamme suojatoimena vakiosopimuslausekkeita yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan mukaisesti, tai palveluntarjoaja on (lisäksi) EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -järjestelyn piirissä. Voit lukea lisää aiheesta täältä: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu_en.

Tietosi poistetaan heti, kun olet lopettanut tilauksen, paitsi jos tämä on ristiriidassa asiaa koskevan lakisääteisen säilytysvelvoitteen tai muun rajoituksen kanssa. Voit lopettaa postilähetysten tilauksen tai vastustaa niitä kirjeen ohjeiden tai vastustamista koskevan osion [linkki] mukaan. Poistamme henkilötiedot automaattisesti, kun et ole ollut aktiivinen 24 kuukauteen (esimerkiksi kun et käytä lähetettyjä etuseteleitä).

Oikeusperuste: Yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohta.

 

3.7 Arvostelut ja arvioinnit

Rekisteröityneillä käyttäjillä on mahdollisuus antaa arvosanoja ja arviointeja tuotteista, prosesseista tai muita arviointeja, jotka sisältyvät verkkosivuston tarjouksiin käyttöehtojen mukaisesti. On oikeutetun etumme, että käyttäjät voivat antaa ilmaisen mielipiteensä tuotteista.

Arvostelusi julkaistaan yhdessä käyttäjätunnuksesi kanssa. Suosittelemme, että käytät nimimerkkiä oman nimesi sijaan. Arvosteluja ei tarkisteta ennen julkaisemista. Pidätämme oikeuden poistaa kommentteja, jos kolmas osapuoli pitää niitä lainvastaisina.

Siirrämme kerätyt tiedot asianomaisille sisäisille yksiköille käsittelyyn sekä Beiersdorf konsernin muihin sidosyrityksiin tai ulkopuolisille palveluntarjoajille, alihankkijoille (esim. hosting palveluntarjoajille, asiakashallinnan palveluntarjoajille) vaaditun tarkoituksen mukaisesti (verkkosivulla julkaisemiseksi).

Huomautukset poistetaan kirjautumistilin mukaisesti.

Oikeusperusta on Art. 6 (1) f GDPR.

Henkilötietojen käsittelyn vastustaminen tai suostumuksen peruuttaminen

Jos olet antanut suostumuksen (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohta) henkilötietojesi käsittelylle, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksen peruutus vaikuttaa henkilötietojen käsittelyn luvallisuuteen sen jälkeen, kun olet toimittanut peruutuksen meille.

Jos henkilötietojen käsittely perustuu edunvertailuun (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta), voit vastustaa käsittelyä. Tästä on kyse silloin, kun henkilötietojen käsittely ei ole tarpeen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi. Asiasta kerrotaan toiminnon tai palvelun kuvauksessa. Kun vastustat käsittelyä, pyydämme sinua kertomaan syyt sille, miksi käsittelyä ei pitäisi jatkaa aiempaan tapaan. Jos vastustuksesi on oikeutettua, tutkimme tilanteen ja joko lopetamme tietojen käsittelyn, mukautamme käsittelyprosessia, tai kerromme sinulle pakottavista syistä, joiden nojalla jatkamme tietojen käsittelyä. 

Voit milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä markkinointi- ja data-analyysitarkoituksiin. Voit ilmoittaa vastustuksestasi yllä mainitulle rekisterinpitäjälle.

 

Beiersdorf Oy
Puutarhakatu 53
FIN – 20100 Turku
Finland
T: +358-2-4103-200

F: +358-2-4103-270