Käyttöehdot

1. HENKILÖTIEDOT

Huomioi tietosuojakysymyksiä koskeva oikeuskäytäntömme

 

2. SISÄLTÖ

Verkkosivustolla www.nivea.fi (”verkkosivusto”) käytetään materiaalia, kuten kuvia, valokuvia, grafiikkoja, logoja, videoita, filmejä, äänitiedostoja ja tekstejä (”materiaali”). Materiaalin omistaja on Beiersdorf AG, Unnastr. 48, 20245 Hamburg (“Beiersdorf”), ja se on suojattu tekijänoikeuslain, tuotemerkkilain ja suunnittelulain nojalla perustuen Saksan ja kansainvälisten lakien mukaisiin henkilönoikeuksiin.  Kaikki materiaalin käyttö yksityiskäytön ylittäviin tarkoituksiin vaatii Beiersdorfin kirjallisen etukäteisluvan. Sama koskee kaikkea materiaalin muokkausta, erityisesti kääntämistä tai muuta käsittelyä, ja materiaalin kaikkea edelleen välittämistä. 

Jos materiaali on nimenomaisesti tarjolla verkkosivustolta ladattavaksi (esimerkiksi Mediakeskuksessa), käytössä ovat siinä yhteydessä ilmoitetut erikoiskäyttöehdot.

 

3. VASTUUVAPAUSLAUSEKE
Jos käyttäjä lataa materiaalia tai käyttää sitä missä tahansa muodossa, hän tekee sen omalla vastuullaan. Beiersdorf ei ole vastuussa mistään käyttäjän kokemasta menetyksestä, joka sattuu tässä yhteydessä. Tämä koskee erityisesti tietoja, laitteistoa tai ohjelmistoja. Vahingonkorvausvastuuseen ei vaikuta tarkoituksellinen eikä vakava laiminlyönti. Beiersdorf ei ota vastuuta mistään kolmansien osapuolten tekemistä oikeuksien rikkomisista.

Tällä verkkosivustolla esitetty tieto on laadittu ja tarkastettu mahdollisimman huolellisesti. Beiersdorf ei kuitenkaan ota mitään vastuuta tietojen tarkkuudesta, ajantasaisuudesta eikä täydellisyydestä. Tämä verkkosivusto on tarkoitettu yleisen tiedon jakamiseen eikä korvaa millään tavalla lääkärin eikä asiantuntijan neuvoja.
 

4. ARVOSTELUT
Rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella verkkosivuston sisältöä tuotteiden, työnkulkujen tai muiden näkökohtien osalta. Jos käyttäjä antaa arvostelun, hän myöntää Beiersdorfille oikeuden käyttää arvostelua missä vain ja rajoittamattoman ajan. Beiersdorf voi julkaista ja jakaa arvostelua rajoittamattomassa määrin, eli kaikissa käyttömuodoissa ja medioissa, sekä verkossa että sen ulkopuolella. Lisäksi Beiersdorfilla on oikeus lyhentää arvostelua. Jos käyttäjä ilmoittaa arvostelua jättäessään oman nimensä, Beiersdorfilla on oikeus, muttei pakko, ilmoittaa käyttäjän nimi arvostelua julkaistessaan.

Lähettämällä arvostelun ja/tai kommentin käyttäjä takaa lisäksi, ettei hän tietoisesti anna virheellistä arvostelua eikä anna arvostelua, joka (a) rikkoo Saksan tekijänoikeuslakia tai mitä tahansa muuta kolmannen osapuolen oikeutta; (b) rikkoo lakisääteisiä määräyksiä tai virallisia määräyksiä; (c) on häpeällistä, loukkaavaa tai syrjivää yksilölle tai yritykselle; (d) on korvattu rahallisesti tai muutoin kolmannelta osapuolelta; (e) sisältää muihin verkkosivustoihin, osoitteisiin, sähköpostiosoitteisiin, yhteystietoihin tai puhelinnumeroihin liittyvää tietoa; tai (f) sisältää tietokoneviruksia, matoja tai muita mahdollisesti vahingollisia tietokoneohjelmia tai -tiedostoja. Beiersdorf pidättää oikeuden poistaa laitonta sisältöä sisältäviä arvosteluita, erityisesti syrjiviä arvosteluita, väkivaltaan kannustavia arvosteluita, pornografisia tai rasistisia arvosteluita tai ketjukirjeitä, osoitteettomia viestejä tai muita roskapostimuotoja sisältäviä arvosteluita, tai olla julkaisematta tällaista sisältöä verkkosivustolla.

 

5. OIKEUDELLISET SEURAUKSET
Beiersdorf pidättää oikeuden estää käyttäjän pääsyn kirjautumisalueelle, jos käyttäjä rikkoo näitä ehtoja ja/tai muita lainsäädännöllisiä ehtoja. Tällaisessa tapauksessa tämän alueen käyttö ei ole enää sallittua ja käytön jatkaminen on siten laitonta. Beiersdorf pidättää oikeuden haastaa oikeuteen luvattomasta käytöstä ja oikeuksien rikkomisesta, erityisesti henkilönoikeuksien, tuotemerkkien, mallien, tekijänoikeuksien ja muun immateriaalioikeuden rikkomisesta joko siviilioikeus- tai rikoslain nojalla.

Näiden käyttöehtojen yksittäisten ehtojen virheellisyys tai mitättömyys ei vaikuta muiden käyttöehtojen voimassaoloon.

Teknisten innovaatioiden ja lakimuutosten vuoksi näitä käyttöehtoja tarkastetaan ajoittain. Jos haluat ilmoittaa meille verkkosivustoamme koskevasta rikkomuksesta, otathan meihin yhteyttä. Yhteystietomme ovat:
Beiersdorf Oy,
Puutarhakatu 53,
FIN – 20100 Turku,
Finland,
T: +358-2-4103-200,F: +358-2-4103-270.