Käyttöehdot

Ottaen huomioon Internetin tarjoamien mahdollisuuksien ja riskien laajuuden pyydämme käyttäjiä huomioimaan WWW-sivustomme seuraavat yleiset käyttöehdot, jotka olemme asettaneet käyttäjien ja itsemme suojaamiseksi. Kiitos ymmärryksestä.

1. Henkilötiedot

Huomioi tietosuojakysymyksiä koskeva oikeudellinen käytäntömme.

2. Käyttöehtojen päivitykset

Jatkuvien teknisten ja oikeudellisten innovaatioiden vuoksi olemassa olevia käyttöehtoja on ajoittain muutettava ja/tai päivitettävä. Tästä syystä WWW-sivuston käytön yhteydessä on hyvä tarkistaa, milloin viimeisin versio on ladattu palvelimelle. Viimeisin päivitys tapahtui elokuussa 2010.

3. Tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut teollisoikeudet

Kaikki WWW-sivustomme sisältö, mukaan lukien tekstit, kuvat, grafiikat ja audio- tai videotiedostot, ovat meidän omaisuuttamme, ellei muuta nimenomaisesti ilmoiteta. (Huomaa tässä yhteydessä kohdan nro 3 hyperlinkkejä koskeva ilmoitus.) Tätä tekijänoikeuksin suojattua sisältöä voidaan käyttää ainoastaan yksityisiin tarkoituksiin ilman erityistä lupaa. Sitä ei saa käyttää julkisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin (esim. lataus ja jäljennys). Sisältöä saa muuttaa, kääntää tai muuten muokata tai käsitellä ainoastaan Beiersdorf AG:n ennalta antamalla kirjallisella luvalla.

Beiersdorf AG:n rekisteröityjen tavaramerkkien tai logojen luvaton käyttö tai väärinkäyttö on kielletty.

Huomaa, että tekijän- tai teollisoikeuksien rikkomisella voi olla siviili- ja/tai rikosoikeudellisia seuraamuksia.

4. Vastuuvapausilmoitus

Tämä WWW-sivusto on tarkoitettu sen maan asukkaille, jonka käyttäjä valitsee osoitteen www.hansaplast.com käynnistyskuvassa. Käytössä on noudatettava kaikkia paikallisia lakeja. Tämän sivuston sisältämä materiaali, kuten tuotteet, palvelut ja tiedot, eivät välttämättä sovellu tai ole saatavana tämän lainkäyttöalueen ulkopuolella. Tällä sivustolla saatavana olevat tai ilmoitetut tarjoukset, tuotteet tai palvelut eivät päde, jos ne ovat käyttäjän valitseman maan sovellettavan lain vastaisia. Siirry osoitteeseen www.hansaplast.com ja valitse sijaintisi, niin sinut ohjataan oikealle sivustolle.

Tämän WWW-sivuston sisältämät tiedot on laadittu ja vahvistettu huolellisesti. Tästä huolimatta emme ole vastuussa tietojen ajankohtaisuudesta, tarkkuudesta, täydellisyydestä ja/tai laadusta.

Tämä WWW-sivusto sisältää hyperlinkkejä muiden palveluntarjoajien sivustoille. Beiersdorf AG ei ole tietoinen kolmansien osapuolten WWW-sivustojen sisällöistä eikä se ole takuuvelvollinen tai vastuussa kolmansien osapuolten sivustojen laittomasta sisällöstä tai muista lain rikkomuksista. Jos Beiersdorf AG:n tietoon kuitenkin tulee, että jokin linkki tai sisältö rikkoo sovellettavia lakeja, se poistaa kyseisen linkin tai sisällön välittömästi.

Tämä WWW-sivusto on suunniteltu tarjoamaan yleistä tietoa, joka ei millään tavoin korvaa lääketieteellisiä tai ammattilaisten antamia neuvoja. Tällaista tietoa varten on otettava yhteys lääkäriin tai tiettyyn erikoislääkäriin. Beiersdorf AG ei ole vastuussa tämän WWW-sivuston sisältämien tietojen perusteella tehdyistä toimenpiteistä.

Tämän WWW-sivuston käyttö ja tietojen lataaminen on käyttäjän omalla vastuulla. Beiersdorf AG ei ole vastuussa tällaisista toimista johtuvista vahingoista, erityisesti käyttäjän datatiedostojen, laitteiden ja/tai ohjelmistojen suhteen. Tahalliseen aikomukseen ja törkeään laiminlyöntiin liittyvät vastuut säilyvät ennallaan.

5. Loppusäännökset

Jos jokin näiden ehtojen lausekkeista on nyt tai myöhemmin laiton tai mitätön tai sitä ei voida saattaa voimaan lainkäyttöalueella, ehtojen muut lausekkeet jäävät kuitenkin voimaan.

Jos huomaat WWW-sivustossamme laittomia menettelytapoja, ota meihin yhteys.

 
Beiersdorf Oy
PL 91
20101 Turku
Suomi
Puhelin: +358 2 4103 200
Sähköinen yhteydenotto