Kauniina kiireestä kantapäähän

Sanonta on tuttu. Mutta miksi jalat saavat osakseen niin paljon vähemmän huomiota ja hoitoa kuin hiukset ja kasvot, kun on kyse päivittäisistä kauneusrutiineista? Valitettavasti jalat huomataan yleensä vasta, kun niitä alkaa särkeä tai niiden ulkonäkö alkaa häiritä.
Entä jos asiaa ajateltaisiin näin: Jalat kannattavat, niillä seisotaan, juostaan, hypitään ja liikutaan. Itse asiassa jaloilla kävellään elämän aikana oletettavasti noin 160 000 kilometriä. Eivätkö ne siis ansaitsisi hiukan enemmän huomiota?

Hansaplast Foot Expert:
autamme jalkojasi näyttämään ja tuntumaan upeilta

Jalkojen hoito on helpompaa kuin uskotkaan. Kerromme, kuinka huolehdit jaloistasi parhaiten iästä tai kunnosta riippumatta. 
Pika-apuosiosta saat tarkkoja tietoja tavallisimmista jalkavaivoista, niiden hoidosta ja välttämisestä sekä niiden uudelleenilmaantumisen ehkäisemisestä, olipa kyseessä sitten ikävä rakko tai kuivat jalat.

Kauniiden jalkojen
ylläpito ei ole vaikeaa

Tutustu silloin tällöin artikkeliosioon, niin saat neuvoja ja hyödyllisiä vinkkejä siitä, kuinka jalat pidetään kauniina ja terveinä. Neuvoja on laidasta laitaan yksinkertaisista kotona tehtävistä rutiineista asiantuntijoiden neuvoihin ja selviytymisvinkkeihin viikonloppujen kaupunkiretkiä varten.

Ja olivatpa kyseessä kätevästi matkaa varten pakatut rakkolaastarit tai jalkakuorinta, Hansaplast Foot Expertillä saattaa olla juuri oikea tuote, jonka avulla sinun ei tarvitse murehtia jaloistasi tippaakaan. Miksi turhaan miettisit, mitä katutasolla tapahtuu?

Takaisin alkuun

Miksi huomio jalkoihin?

 

Jalkojen hoito on paljon enemmän kuin kynsien lakkaamista kauniin punaisiksi. Ajattelepa hieman, mitä kaikkea iho joutuu kestämään joka päivä, kun kävelet, juoksentelet paikasta toiseen tai kun harrastat liikuntaa!

Jaloista huolehtiminen kannattaa!

Olet ehkä huomannut, kuinka vaikkapa uudet tai huonosti istuvat kengät voivat aiheuttaa ikäviä känsiä tai rakkoja, tai miten säännöllisen kosteutuksen laiminlyöminen johtaa kovettumiin tai muihin ongelmiin, joiden voittamiseen et halua tuhlata aikaa ja vaivaa. Jos jaloista huolehditaan säännöllisesti vain yhden tai kahden oikein valitun tuotteen avulla, päästään jo pitkälle. Jalkojen hoito on oikeastaan hyvin yksinkertaista: kosteutus, suojaaminen ja huolehtiminen varmistavat, että jalat pysyvät kauniina ja terveinä. Me autamme sinua siinä.

Takaisin alkuun

Usko asiantuntijaa

Haastattelussa Dr. Maike Kuhlmann

Haastattelimme lääketieteellistä asiantuntijaamme, Beiersdorf AG:n Research & Development Healthcare -osaston tieteellistä neuvonantajaa Maike Kuhlmannia Hansaplast Foot Expert -tuotesarjasta.
Dr. Maike Kuhlmann, Research & Development, Beiersdorf AG
 1. Mikä tekee Hansaplastista erinomaisen jalka-asiantuntijan?

  Beiersdorfilla on tietysti erityisen paljon tietoa sekä lääketieteellisestä ihonhoidosta että haavojen parantumisesta. Niinpä oli ainoastaan luonnollista yhdistää kaikki tieto ja taito lääketieteellisestä ihonhoidosta ja laastareista erinomaiseksi jalkojenhoitosarjaksi.
 2. Mitä se merkitsee kuluttajalle?

  Se tarkoittaa, että jokaisen Hansaplast Footcare Expert -tuotteen mukana tulee 125 vuoden kokemus kauneuden- ja ihonhoidosta yhdistettynä tietotaitoon laastareista ja haavanhoidosta. Beiersdorf on ollut tutkimuksen kärjessä vuosikausia ja tuottanut innovaatioita jatkuvasti. Joskus teknologia, joka on otettu käyttöön ensin yhdellä osa-alueella, osoittautuu hyödylliseksi myös toisella. Esimerkiksi se, että kehitimme ensimmäiset vedenpitävät laastarit, hyödyttää kaikkia rakkolaastareidemme käyttäjiä.
 3. Millä tavoin innovaatiot syntyvät?

  Tuotekehitys aloitetaan tarkkailemalla hyvin yksityiskohtaisesti kuluttajien tarpeita ja reagoimalla niihin. Mikä on paras ratkaisu ongelmaan? Siitä kaikki innovaatiomme ovat lähtöisin. Seuraamme myös jatkuvasti, mitä tiedemaailmassa tapahtuu sekä olemme perillä viimeaikaisesta kehityksestä ja uusista koostumuksista ja aineista tällä tieteenalalla, jotta asiakkaamme hyötyisivät niistä ensimmäisinä.
 4. Kuinka tuotteiden laatu ja turvallisuus varmistetaan?

  Kaikki Hansaplast Footcare Expert -tuotteet ovat taatusti erittäin laadukkaita ja tehokkaita, ja niissä käytetään patentoituja tekniikoita. Tuotteiden sopivuus iholle on todettu dermatologisin kokein. Hansaplastin tuotteiden tehokkuutta tarkkaillaan jatkuvasti, ja ne täyttävät tiukat laatuvaatimukset.
  Tämä tietysti tarkoittaa, että tuotteita testataan jatkuvasti: myös silloin, kun tuotteet ovat jo kaupan.
 5. Onko Hansaplast Foot Expert -sarjaan tulossa uusia tuotteita?

  Kehitämme tietysti jatkuvasti uusia ja kiinnostavia tuotteita, sillä kuten jo mainitsin, seuraamme tarkasti kuluttajien tarpeita. Pidä silmällä mielenkiintoisia uutuuksia!
Takaisin alkuun

Jos haluat lisätietoja Hansaplast-tuotteista, lähetä sähköpostia osoitteeseen kuluttajaneuvonta@beiersdorf.com. Lue tuotepakkauksissa annetut käyttöohjeet huolellisesti.