Puhdista, suojaa, hoida: haavanhoidon kolme helppoa vaihetta

Puhdista, suojaa, hoida: haavanhoidon kolme helppoa vaihetta

Lukuaika: 2 minuuttia.
Näytä lisää

Hyvä haavanhoito ei ole monimutkaista! Opettele alta tehokas ja hellävarainen haavanhoitorutiini Hansaplastin tutkimuksiin perustuvalla tavalla. Rutiini on suunniteltu siten, että se suojaa ihoasi infektioilta, nopeuttaa paranemisprosessia ja vähentää arpeutumisriskiä.

Jos bakteerit joutuvat kosketuksiin avoimen haavan kanssa, ne voivat aiheuttaa infektion. Infektio puolestaan estää haavan luonnollista paranemista sekä saattaa levitessään aiheuttaa vakaviakin terveysongelmia. Ihoon syvälle tunkeutuneet bakteerit voivat aiheuttaa monimutkaisen, vaikeasti hoidettavan infektion. Siksi ensimmäinen tärkeä askel optimaaliseen paranemiseen on varmistaa, että haava on puhdas.

Mitä muuta kuuluu siihen, että haava paranee nopeasti? Lue alta ja ota rutiini haltuun!

Puhdista

Puhdista

Suosittelemme Hansaplast Wound Spray -haavasuihketta haavojen nopeaan ja kivuttomaan puhdistukseen. Haavasuihke on väritön, hajuton liuos ja se suojaa tehokkaasti infektioilta. 

Hansaplastin haavasuihke on tarkoitettu haavan antiseptiseen puhdistukseen mekaanisen huuhtelun avulla. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että lika ja haitalliset bakteerit poistetaan vahingoittuneelta iholta riittävällä määrällä antiseptista haavasuihketta. Hansaplast Wound Spray on erityisen ihoystävällinen tuote koko perheelle, se sopii myös lapsille. Suihke myös suojaa useimpia eläviä ihosoluja, jotka ovat tärkeitä ihon uudistumiselle.

Kun verenvuoto on tyrehtynyt, puhdista haava Hansaplast Wound Spray -haavasuihkeella suihkuttamalla sitä noin 10 cm etäisyydeltä. Suihkuttamalla riittävästi haavasuihketta poistat likaa ja näkyviä hiukkasia. Kuivaa sen jälkeen haava ja sitä ympäröivä ihoalue varovasti. 

Lue tuotepakkauksen sisältämät käyttöohjeet huolellisesti.

Suojaa

Suojaa

Älä jätä pientäkään haavaa hoitamatta! Jokainen vaurio ihossa ansaitsee huomiota ja oikeaa käsittelyä, jotta iho voi parantua parhaalla mahdollisella tavalla. Paljas, hoitamaton haava on puolustuskyvytön infektioita, turvotusta ja muita komplikaatioita aiheuttavia tekijöitä vastaan. 

Onneksi nykyaikaiset laastarit ja sidokset hyödyntävät viimeisimpiä lääketieteellisiä menetelmiä. Tuotteita on saatavilla eri muotoisina ja kokoisina, eli löydät varmasti sopivan vaihtoehdon.

Peitä siis haava Hansaplast-laastarilla tai haavasidoksella. Vaihda se päivittäin, ellei lääkärisi ole antanut muuta ohjeistusta.

Hoida

Hoida

Voit edesauttaa haavan paranemista Hansaplast Haavanhoitovoiteella. Levitä haavalle voidetta päivittäin, kunnes se on täysin parantunut. Haavanhoitovoide muodostaa suojaavan kerroksen haavan päälle. Se luo ihanteellisen paranemisympäristön, joka auttaa haavaa parantumaan kaksi kertaa nopeammin sekä auttaa vähentämään arpien muodostumista.

Voiteen teho on osoitettu kliinisessä tutkimuksessa, jossa Hansaplastin haavanhoitovoiteella hoidetut haavat paranivat nopeammin ja kosmeettisesti paremmin verrattuina hoitamattomiin haavoihin.* Voiteen lisäksi voit suojata haavaa Hansaplast-laastarin tai steriilin sidoksen avulla.

*W. Wigger-Alberti, et al. Assessment of local tolerability and wound healing efficacy of a novel wound healing ointment. An intra-individual comparison of four different regimes in an abrasive wound model. Submitted for publication. EWMA Conference (European Wound Management Association), May 2018

Aiheeseen liittyviä tuotteita