Puhdista, suojaa, hoida: kolme helppoa vaihetta turvalliseen ja nopeaan haavojen paranemiseen.

Hansaplastin haavanhoitorutiini

Lukuaika: 2 minuuttia.
Näytä lisää

Puhdista, suojaa, hoida: kolme helppoa vaihetta turvalliseen ja nopeaan haavojen paranemiseen

Hyvän haavanhoitorutiinin ei tarvitse olla monimutkainen. Varmista tehokas ja hellävarainen hoito haavoille Hansaplastin kolmen yksinkertaisen vaiheen avulla. Haavanhoitorutiini on suunniteltu siten, että se suojaa ihoasi infektioilta, nopeuttaa paranemisprosessia ja vähentää arpeutumisriskiä.

Jos bakteerit joutuvat kosketuksiin haavan kanssa, ne voivat aiheuttaa infektion. Infektio puolestaan estää haavan luonnollista paranemista sekä saattaa levitessään tuoda mukanaan vakaviakin terveysongelmia. Ihon syvälle tunkeutuvat bakteerit voivat aiheuttaa monimutkaisen, vaikeasti hoidettavan infektion. Se hidastaa paranemisprosessia sekä voi levitä ja aiheuttaa komplikaatioita. Siksi ensimmäinen askel optimaaliseen paranemiseen on varmistaa, että haava on puhdistettu.

Puhdista

Puhdista

Suosittelemme käyttämään Hansaplast Wound Spray -haavasuihketta haavojen nopeaan ja kivuttomaan puhdistukseen. Liuos on väritön, hajuton ja se suojaa tehokkaasti infektioilta. 

Hansaplastin haavasuihke on tarkoitettu haavan antiseptiseen puhdistukseen mekaanisen huuhtelun avulla. Käytännössä se tarkoittaa, että lika ja haitalliset bakteerit poistetaan vahingoittuneelta iholta. Hansaplast Wound Spray -haavasuihke on erityisen ihoystävällinen tuote koko perheelle, myös lapsille. Suihke suojaa useimpia eläviä ihosoluja, jotka ovat tärkeitä ihon uudistumiselle.

Kun verenvuoto on tyrehtynyt, puhdista haava Hansaplast Wound Spray -haavasuihkeella suihkuttamalla sitä noin 10 cm etäisyydeltä. Näin poistat likaa ja näkyviä hiukkasia. Kuivaa sen jälkeen haava ja sitä ympäröivä ihoalue varovasti. Lue tuotepakkauksen sisältämät käyttöohjeet huolellisesti.

Suojaa

Suojaa

Älä jätä pientäkään haavaa hoitamatta. Jokainen ihovamma ansaitsee huomiota ja oikeaa käsittelyä, jotta iho voi parantua parhaalla mahdollisella tavalla. Paljas, hoitamaton haava on puolustuskyvytön infektioita, turvotusta ja muita komplikaatioita aiheuttavia tekijöitä vastaan. Onneksi nykyaikaiset laastarit ja sidokset hyödyntävät viimeisimpiä lääketieteellisiä menetelmiä. Tuotteita on saatavilla eri muotoisina ja kokoisina, eli löydät varmasti sopivan vaihtoehdon.

Peitä haava Hansaplast-laastarilla tai haavasidoksella. Vaihda se päivittäin, ellei lääkärisi ole antanut muuta ohjeistusta.

Hoida

Hoida

Voit edesauttaa haavan paranemista Hansaplast Wound Healing Ointment -haavanhoitovoiteella. Levitä voidetta päivittäin, kunnes haava on täysin parantunut. Voit suojata haavaa lisäksi Hansaplast-laastarin tai steriilin sidoksen avulla. Haavanhoitovoide muodostaa suojaavan kerroksen haavan päälle. Se luo ihanteellisen paranemisympäristön, joka auttaa haavaa parantumaan kaksi kertaa nopeammin sekä auttaa vähentämään arpien muodostumista.

Voiteen teho on osoitettu kliinisessä tutkimuksessa, jossa Hansaplastin haavanhoitovoiteella hoidetut haavat paranivat nopeammin ja kosmeettisesti paremmin hoitamattomiin haavoihin verrattuina.*

*W. Wigger-Alberti, et al. Assessment of local tolerability and wound healing efficacy of a novel wound healing ointment. An intra-individual comparison of four different regimes in an abrasive wound model. Submitted for publication. EWMA Conference (European Wound Management Association),  May 2018

Aiheeseen liittyviä tuotteita