Spray Plaster

  • (0)
Kirjoita arvostelu

Kätevä ja näkymätön suojaus

  • Vedenkestävä, hengittävä ja joustava suoja
  • Suojaa bakteereilta ja epäpuhtauksilta
  • Helppo suihkauttaa yhdellä kädellä – toimii myös ylösalaisin
Tulosta

Hansaplast Spray Plaster

Hansaplast Suihkelaastari suojaa bakteereilta ja epäpuhtauksilta.

Suihke antaa kätevän ja näkymättömän suojan. Suihkautettava kalvo on joustava, ja sen voi suihkauttaa hankaliinkin paikkoihin, joihin muutoin on vaikea ylettyä. Suoja on vedenkestävä ja vaikuttaa usean päivän ajan.

Vain pienille haavoille, viilloille ja naarmuille, ei runsaasti vuotaviin, infektoituneisiin, syviin tai märkiviin haavoihin tai palovammoihin. Älä käytä kasvoille. Vältä aineen joutumista silmiin ja limakalvoille ja vältä hengittämästä suihketta.

Aineosat

Akryylikopolymeeri, polyuretaanipolymeeri, etanoli, vesi, dimetyylieetteri.

Käyttöohjeet

1. Puhdistus
Haavan puhdistaminen liasta ja bakteereista on tärkeä ensimmäinen vaihe haavan paranemisessa ihanteellisella tavalla. Suojataksesi haavaa infektioilta suihkuta Hansaplast Haavasuihketta noin 10 cm etäisyydeltä koko haavan alueelle. Toista tarvittaessa ja taputtele sitten haava ja sitä ympäröivä alue kuivaksi steriilillä laastarilla. 

Huom: Pienten haavojen kohdalla verenvuoto lakkaa nopeasti. Jos vuoto kuitenkin jatkuu, käytä enemmän sideharsoa, paina haavaa yhtäjaksoisesti ja hakeudu lääkärin hoitoon.

2. Suojaaminen
Suihkuta ohut kerros haavan päälle 5-10 cm:n etäisyydeltä ja anna kuivua noin yhden minuutin ajan. Kalvo häviää iholta vähitellen. Laastarin suihkuttaminen iholle voi aiheuttaa lievää kirvelyä. Mikäli paikallista ihoärsytystä tai yliherkkyyttä jollekin ainesosalle ilmenee, lopeta tuotteen käyttö. Vältä hengittämästä suihketta.

Tuote  Tyyppi  Koko  Määrä

Spray Plaster

32,5 ml
50 käyttökertaa

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Pysäyttääkö Suihkelaastari vähäisen verenvuodon?

Ei pysäytä. Verenvuoto on pysäytettävä paikallisesti kohdistetulla paineella ennen suihkeen käyttöä.

Voidaanko Suihkelaastaria käyttää vähäistä tikkausta vaativiin viiltoihin?

Suihkelaastari on tarkoitettu ainoastaan pienten, pinnallisten, kuivien ja puhtaiden haavojen hoitoon. Sitä ei ole tarkoitettu isojen tai ommeltujen haavojen hoitoon. Näissä tapauksissa suosittelemme lääkäriin hakeutumista.

Jos tuotetta suihkutetaan pumpulipalloon, voidaanko sitä käyttää silmäluomiin, silmien alle tai suun tai nenän lähettyville?

Pumpulipallon käyttöä ei suositella, koska kuivuminen alkaa heti suihkautuksesta, eikä haavalle silloin muodostuisi kalvoa. Älä käytä kasvoilla. Vältä kosketusta silmiin, suuhun ja nenään.

Onko Suihkelaastari mahdollista poistaa ihosta?

Tavallisesti Suihkelaastarin poistaminen ihosta ei ole tarpeen, sillä kalvo liukenee muutamassa päivässä. Jos haluat poistaa kalvon aiemmin, voit käyttää isopropyylialkoholi- tai etyyliasetaattipohjaista liuotetta.

Ei arvosanaa vielä

Olemme aina kiinnostuneita parantamaan tuotteitamme.

Kerro meille mielipiteesi ja arvostele tuotteemme.

Kirjoita arvostelu