• 1/1 Spray Plaster
  • 1/1 Spray Plaster

Spray Plaster

0.0
Arvostelut 0
Kätevä ja näkymätön suojaus
Vedenkestävä, hengittävä ja joustava suoja
Suojaa bakteereilta ja epäpuhtauksilta
Helppo suihkauttaa yhdellä kädellä – toimii myös ylösalaisin

Tiedot

Hansaplast Spray Plaster

Hansaplast Suihkelaastari suojaa bakteereilta ja epäpuhtauksilta.

Suihke antaa kätevän ja näkymättömän suojan. Suihkautettava kalvo on joustava, ja sen voi suihkauttaa hankaliinkin paikkoihin, joihin muutoin on vaikea ylettyä. Suoja on vedenkestävä ja vaikuttaa usean päivän ajan.

Vain pienille haavoille, viilloille ja naarmuille, ei runsaasti vuotaviin, infektoituneisiin, syviin tai märkiviin haavoihin tai palovammoihin. Älä käytä kasvoille. Vältä aineen joutumista silmiin ja limakalvoille ja vältä hengittämästä suihketta.

Aineosat

Akryylikopolymeeri, polyuretaanipolymeeri, etanoli, vesi, dimetyylieetteri.

Käyttö

Käyttöohjeet

1. Puhdistus
Haavan puhdistaminen liasta ja bakteereista on tärkeä ensimmäinen vaihe haavan paranemisessa ihanteellisella tavalla. Suojataksesi haavaa infektioilta suihkuta Hansaplast Haavasuihketta noin 10 cm etäisyydeltä koko haavan alueelle. Toista tarvittaessa ja taputtele sitten haava ja sitä ympäröivä alue kuivaksi steriilillä laastarilla. 

Huom: Pienten haavojen kohdalla verenvuoto lakkaa nopeasti. Jos vuoto kuitenkin jatkuu, käytä enemmän sideharsoa, paina haavaa yhtäjaksoisesti ja hakeudu lääkärin hoitoon.

2. Suojaaminen
Suihkuta ohut kerros haavan päälle 5-10 cm:n etäisyydeltä ja anna kuivua noin yhden minuutin ajan. Kalvo häviää iholta vähitellen. Laastarin suihkuttaminen iholle voi aiheuttaa lievää kirvelyä. Mikäli paikallista ihoärsytystä tai yliherkkyyttä jollekin ainesosalle ilmenee, lopeta tuotteen käyttö. Vältä hengittämästä suihketta.

Pakkauskoko

Tuote  Tyyppi  Koko  Määrä
Tuote:

Spray Plaster

 Tyyppi: Package Size Image  Koko: 32,5 ml
 Määrä: 50 käyttökertaa

Usein kysyttyjä kysymyksiä (4)

Aiheeseen liittyviä tuotteita