• 1/1 Suihkelaastari
  • 1/1 Suihkelaastari

Suihkelaastari

0.0
Arvostelut 0
Kätevä, läpinäkyvä suihkutettava laastari
Vedenkestävä, nestemäinen laastari
Hengittävä ja joustava spray
Suojaa bakteereilta ja epäpuhtauksilta
Helppo käyttää yhdellä kädellä – toimii myös ylösalaisin

Tiedot

Hansaplast Suihkelaastari

Hansaplast Suihkelaastari on suihkutettava laastari, joka suojaa haavaa bakteereilta ja muilta epäpuhtauksilta.

Suihkelaastari antaa kätevän ja kestävän näkymättömän suojan. Nestemäisen laastarin voi suihkuttaa yhdellä kädellä hankaliinkin paikkoihin, joihin on muutoin vaikeaa ylettyä. Suihkelaastarin luoma kalvo on joustava, vedenkestävä ja vaikuttaa usean päivän ajan.

Hansaplast Suihkelaastari sopii pienille haavoille, viilloille ja naarmuille. Se ei sovi runsaasti vuotaviin, tulehtuneisiin, syviin tai märkiviin haavoihin eikä palovammoille. Älä käytä suihkelaastaria kasvoille. Vältä aineen joutumista silmiin ja limakalvoille, ja vältä hengittämästä suihketta.

Aineosat

Akryylikopolymeeri, polyuretaanipolymeeri, etanoli, vesi, dimetyylieetteri.

Käyttö

Käyttöohjeet

1. Haavanhoito: puhdistus

 Tärkeä, ensimmäinen askel haavan paranemisessa on haavan huolellinen puhdistaminen liasta ja bakteereista. Torjuaksesi tulehdukset, suihkuta koko haavan alue Hansaplast Haavasuihkeella noin 10 cm:n etäisyydeltä. Toista tarvittaessa. Taputtele sitten haava ja sitä ympäröivä alue kuivaksi steriilillä sideharsolla tai kuitutaitoksella. 

Huom.! Pienten haavojen verenvuoto lakkaa nopeasti. Jos vuoto kuitenkin jatkuu, käytä enemmän sideharsoa, paina haavaa yhtäjaksoisesti ja hakeudu lääkärin hoitoon.


2. Haavanhoito: suojaaminen

 Suihkuta haavan päälle ohut kerros Hansaplast Haavasuihketta 5–10 cm:n etäisyydeltä. Anna kuivua noin yhden minuutin ajan koskematta. Haavasuihkeen tekemä suojaava kalvo häviää iholta ajan myötä vähitellen. 

Suihkelaastarin suihkuttaminen iholle voi aiheuttaa lievää kirvelyä. Mikäli paikallista ihoärsytystä tai yliherkkyyttä jollekin sen ainesosalle ilmenee, lopeta tuotteen käyttö. Vältä hengittämästä suihketta.

Pakkauskoko

Tuote  Tyyppi  Koko  Määrä
Tuote:

Spray Plaster

 Tyyppi: Package Size Image  Koko: 32,5 ml
 Määrä: 50 käyttökertaa

Usein kysyttyjä kysymyksiä (4)

Aiheeseen liittyviä tuotteita