• 1/1 Huoparenkaat
  • 1/1 Huoparenkaat

Huoparenkaat

0.0
Arvostelut 0
Pehmeät, itsekiinnittyvät huoparenkaat
Sopivat känsien, kovettumien ja liikavarpaiden hoitoon
Lievittävät kipua välittömästi
Suojaavat kivuliaalta paineelta
Pehmeät ja ihoystävälliset, sopivat herkillekin jaloille
Ihotautilääkärien hyväksymä tuote

Tiedot

Hansaplast Huoparenkaat

Pehmeät Hansaplast Huoparenkaat suojaavat jaloissa olevia känsiä, kovettumia ja liikavarpaita kivuliaalta paineelta ja kenkien hankaamiselta. Itsekiinnittyvä Hansaplast Huoparengas on helppo asettaa oikeaan kohtaan ja pysyy hyvin paikallaan.

Ihotautilääkärien hyväksymä tuote

Tuotteen soveltuvuutta on tutkittu ihotautilääkärien valvonnassa. Tuote on todistetusti ihoystävällinen ja hyvin siedetty.

Käyttö

Käyttöohjeet

Käytä kuivalla ja puhtaalla iholla. Varmista, että kipeä tai vahingoittunut alue on keskellä huoparengasta. Paina lujasti, jotta tuote kiinnittyy oikein.

Pakkauskoko

Tuote

Tyyppi

 Koko

Määrä

Tuote

:
Huoparenkaat

Tyyppi

:
Package Size Image  Koko: Ø 2,2 cm

Määrä

:
20 tyynyä

Usein kysyttyjä kysymyksiä (3)

  • Mikä on känsä eli liikavarvas, ja mistä se johtuu?

    Ihossa on monta kerrosta. Uloin kerros suojaa alempia, herkempiä kerroksia. Jos ihoon kohdistuu pitkäaikaista painetta ja hankausta, kuten esimerkiksi huonosti istuvista kengistä, iho yrittää suojautua hankaukselta tai paineelta muodostamalla tiivistä sarveismassaa. Jos hankaus jatkuu riittävän kauan, sarveismassa muodostuu känsäksi tai liikavarpaaksi.

  • Mitä voin tehdä ehkäistäkseni liikavarpaiden ja känsien muodostumista?

    Voit suojata jalkojasi käyttämällä oikean kokoisia, sopivia kenkiä, ja huolehtimalla jalkojen ihon riittävästä kosteutuksesta voiteilla. Hankaumat, känsät ja kovettumat ovat kuitenkin hyvin yleisiä. Hansaplast Huoparenkaiden käyttö heti oireiden ilmaantuessa helpottaa vaivojen hoitoa ja nopeaa paranemista. Pehmeät itsekiinnittyvät huoparenkaat lievittävät kipua välittömästi ja suojaavat herkkiä alueita sekä paineelta että hankaukselta.

  • Miten ja milloin käytän Hansaplast Huoparenkaita?

    Jos sinulla on känsä tai liikavarvas, Hansaplast Huoparengas helpottaa oloasi nopeasti poistamalla painetta ja hankausta oikeasta kohdasta. Puhdista ja kuivaa känsän alue huolellisesti, ja paina Huoparengas paikalleen niin, että arka ja kipeä kohta on renkaan keskellä. Pehmeä Huoparengas suojaa kipeää kohtaa esimerkiksi kenkien aiheuttamalta paineelta ja kivulta.

Aiheeseen liittyviä tuotteita