Kevein askelin kesään

Kevein askelin kesään – anna hyvinvoinnin näkyä!

Lukuaika: 2 minuuttia.
Näytä lisää

”Kesä on auvoisaa aikaa jaloille”

Pohjolan talvi on tunnetusti pitkä ja ankara. Iso osa vuodesta tulee kuljettua kerrospukeutuneena, jalat hiostavien talvikenkien uumenissa. Kesän tullessa on aika päästää jalat vapauteen – vai onko?

Kesä on auvoisaa aikaa jaloille – lämpimät auringonsäteet ja lempeä suvituuli tuntuvat ihanalta ihoa vasten. Ja mikäs sen parempaa kuin jalkojen kastaminen meriveteen laiturinnokalta tai rantahietikolta.

Jos jalkojen hyvinvoinnin ylläpitäminen on päässyt unohtumaan talvella, voi kesän alkaminen nostattaa myös huolta ja pientä hirvitystä. Hoitamatta jääneet jalat voivat tuntua ikäviltä, olla alttiit sieni-infektioille, halkeamille ja muille vaivoille sekä nostattaa esiin epävarmuutta. Tuskin kukaan meistä haluaa erityisesti esitellä huonossa kunnossa olevia jalkojaan.

Helli jalkojasi vuoden ympäri

Hyvinvoivat jalat

Jalat ovat arjessa äärimmäisen tärkeässä osassa. Niillä muun muassa seistään, kävellään, hölkätään, juostaan, jumpataan, tanssitaan ja potkitaan palloa. Jalkasi altistuvat päivittäin kovalle rasitukselle, joten muista niitä vuoden jokaisena päivänä!

Huolehdi hygieniasta, vaihda sukat päivittäin ja vaihtele myös kenkiä säännöllisesti, jotta sekä kengät että jalat saavat levätä. Näin myös minimoit mahdolliset bakteeri-infektioriskit. Muista kuivata varpaiden välit huolellisesti suihkun jälkeen – kosteaksi jääneet jalat altistuvat herkästi hautumille, rakoille ja infektioille. Helli jalkojasi jalkakylvyillä, poista kovettumat hohkakivellä tai raspilla, ja muista jalkojen säännöllinen rasvaaminen. Näin jalkasi pysyvät sileinä ja kauniina kuukaudesta toiseen! (Katso myös vinkit hemmottelevaan jalkahoitoon)

Ole tarkkana uusien kenkien ja pitkien taivallusten kanssa. Jos huomaat, että kenkä hankaa jalkaa vasten ja hankauskohtaan alkaa muodostua rakko, pidä tauko. Jotta kävely jatkuisi kivuttomana, kannattaa hankauskohtaan laittaa Hansaplast SOS rakkolaastari. Pidä askel kevyenä!

Jalat ansaitsevat enemmän huomiota

Kun puhutaan kauneudesta ja hyvinvoinnista, jalat pääsevät helposti unohtumaan. Monet meistä huolehtivat kasvojen ja hiusten hyvinvoinnista, käyvät kuntosalilla ja joogassa ja panostavat terveelliseen ruokavalioon. Työmatkapyöräilyn, arkireippailun, juoksulenkkien, kuntosalitreenien ja muun hyötyliikunnan välissä olisi hyvä pysähtyä hetkeksi ja palauttaa mieleen jotain oleellista: jalat kannattelevat meitä halki koko elämän, joten ne ansaitsevat huomattavasti enemmän huomiota ja hellyyttä!

Jos haluat lisätietoja Hansaplast-tuotteista, lähetä sähköpostia osoitteeseen kuluttajaneuvonta@beiersdorf.com. Lue tuotepakkauksissa annetut käyttöohjeet huolellisesti.

Aiheeseen liittyviä tuotteita