Hoida avoimet haavat Hansaplast Bacteria Shield -laastareilla

Suojaa infektioilta Hansaplast Bacteria Shield -laastareiden avulla – Erinomainen suoja pitää lian ja bakteerit poissa ja auttaa haavoja parantumaan luonnollisesti

Lukuaika: 2 minuuttia.
Näytä lisää

Onko laastari välttämättä tarpeellinen?

Vanha, tuttu väittämä siitä, että haava tulisi jättää ilman suojaa, koska silloin haava "hengittää" ja "paranee luonnollisesti", istuu tiukassa. Nykytieto osoittaa kuitenkin, että asia on päinvastoin: haava on tärkeää suojata ja hoitaa kunnolla.

Vaikka pienet haavat ja naarmut paranevat melko nopeasti itsestään, on avoin haava aina infektioriski. Infektion oireet vaihtelevat punoituksesta, turvotuksesta ja märkimisestä aina kuumeeseen ja imusolmukkeiden turvotukseen. 

Hansaplast Bacteria Shield -laastarit pitävät poissa 99 % liasta ja bakteereista avoimista haavoista. Kun pidät haavan suojassa ja puhtaana Hansaplast Bacteria Shield -laastarilla, annat haavalle ihanteelliset olosuhteet parantua. Elimistö parantaa haavan itse sisäsyntyisten mekanismiensa avulla.

Miten Hansaplast Bacteria Shield -laastarit toimivat?

Hansaplast-laastarit suojaavat lialta ja bakteereilta

Hansaplast Bacteria Shield -laastarit tukevat avoimen haavan hoitoa muodostamalla suojan, joka pitää 99 % bakteereista poissa haavan luota. Tämä vähentää infektioriskiä, ja tukee nopeaa, luonnollista paranemista.

  • Tutkimus- ja kehitystyön tuloksena toteutettu päällysmateriaali estää bakteerien pääsyä iholle. 
  • Useimmissa Hansaplast Bacteria Shield -laastareissa on vettähylkivä päällysmateriaali, joka auttaa antamaan kehon luonnollisille paranemisprosesseille työrauhan, kun niitä ei häiritä vedellä, lialla tai bakteereilla.
  • Laastarien luja, kestävä kiinnitys antaa haavalle suojan pidemmäksi aikaa ja takaa sinulle mielenrauhan.
  • Laastarien hengittävät materiaalit sallivat kosteuden haihtua haavasta, mikä on tärkeä tekijä paranemisprosessin eri vaiheessa.

Miten Hansaplast Bacteria Shield -laastareiden suorituskykyä koskevat väitteet on validoitu?

Simon Van Leeuwen
Terveydenhuollon tuotteiden laboratoriopäällikkö Simon Van Leeuwen.

Tutkimus- ja kehitysosastomme on validoinut Hansaplast Bacteria Shield -laastarit tarkasti kolmevaiheisella in vitro -menetelmällä, jossa testataan laastareiden suorituskykyä. Tutkimusten mukaan Hansaplast Bacteria Shield -laastarit pitivät poissa 99 % bakteereista.

Kolmivaiheisessa in vitro -barrieritestissä bakteereilla täytettyä nestettä (bakteerisuspensio) levitetään laastariliuskojen ulkopinnalle. Tämän jälkeen liuskat suljetaan steriileihin lasipurkkeihin 37 °C:ssa, joka on lähellä ihmisen normaalia ruumiinlämpöä, ja inkuboidaan. Kun liuskat on poistettu inkuboinnista, lasketaan pesäkkeitä muodostavat yksiköt (CFU) bakteerien esiintymisistä petrimaljoissa. Näin varmistettiin se, että Hansaplastin Bacteria Shield -laastarit todellakin pitivät 99 % bakteereista poissa haavasta.

Tämä on vakiintunut, kansainvälisiin standardeihin (DIN 58953-6) perustuva testausmenetelmä. Sitä käytetään testaamaan Beiersdorfin eri tuotesarjoja.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja

Aiheeseen liittyviä tuotteita