Vaikka pienet haavat ja naarmut paranevat melko nopeasti itsestään, infektion riski on aina olemassa. Infektion oireet vaihtelevat punoituksesta, turvotuksesta ja märkimisestä infektion laajetessa vakavampiin ongelmiin. Suoraviivainen ja tehokas haavanhoito Hansaplast Bacteria Shield -laastareiden avulla auttaa ehkäisemään infektiota ja antaa elimistön omien paranemismekanismien tehdä työnsä.

Tarvitsenko tosiaankin laastarin?

Vuosien varrella siirtynyt perimätieto sanoo, että haavan jättäminen kosketuksiin ilman kanssa on paras tapa hoitaa haavaa, koska silloin haava "hengittää" ja "paranee luonnollisesti". Nykyään käytettävissä oleva tieto osoittaa, että asia on päinvastoin: haavaa on tärkeää hoitaa kunnolla.

Hansaplast Bacteria Shield -laastarit pitävät poissa 99 % liasta ja bakteereista. Kun pidät haavan suojassa ja puhtaana, Hansaplast Bacteria Shield -laastarit muodostavat ihanteelliset olosuhteet haavan paranemiselle. Elimistö parantaa haavan itse sisäsyntyisten mekanismiensa avulla. Vaikka monet edelleen uskovat, että haavan on parasta antaa parantua suorassa kosketuksessa ilman kanssa, laastarin käyttäminen peittää haavan, suojaa sitä ja tukee todistetusti paranemisprosessia.

*Hansaplast-laastarit suojaavat lialta ja bakteereilta.
*Hansaplast-laastarit suojaavat lialta ja bakteereilta.
Takaisin alkuun

Miten Hansaplast Bacteria Shield -laastarit toimivat?

Hansaplast Bacteria Shield -laastarit muodostavat suojan, joka pitää 99 % bakteereista poissa haavan luota.

Mihin Hansaplast Bacteria Shield -laastareiden suojaava vaikutus oikein perustuu?

  • Huolellisesti kehitelty päällysmateriaali estää bakteerien pääsyä iholle. Koska Hansaplast Bacteria Shield -laastarit pitävät poissa 99 % bakteereista, ne vähentävät infektioriskiä ja mahdollistavat nopean ja luonnollisen paranemisen. 
  • Useimmissa Hansaplast Bacteria Shield -laastareissa on vettähylkivä päällysmateriaali, joka auttaa estämään bakteerien pääsyä haavaan.
  • Hengittävät materiaalit sallivat kosteuden haihtua haavasta, mikä on tärkeä tekijä paranemisprosessin eri vaiheessa.
*Hansaplast-laastarit suojaavat lialta ja bakteereilta.
*Hansaplast-laastarit suojaavat lialta ja bakteereilta.
Takaisin alkuun

Miten Hansaplast Bacteria Shield -laastareiden suorituskykyä koskevat väitteet on validoitu?

Tutkimus- ja kehitysosastomme on validoinut Hansaplast Bacteria Shield -laastarit tarkasti kolmevaiheisella in vitro -menetelmällä, jossa testataan laastareiden suorituskykyä. Tulokset olivat vakuuttavia: Hansaplast Bacteria Shield -laastarit pitivät poissa 99% bakteereista!*

Tämä on vakiintunut, kansainvälisiin standardeihin (DIN 58953-6) perustuva testausmenetelmä. Sitä käytetään testaamaan Beiersdorfin eri tuotesarjoja.
Terveydenhuollon tuotteiden laboratoriopäällikkö Simon Van Leeuwen.
Terveydenhuollon tuotteiden laboratoriopäällikkö Simon Van Leeuwen.

*Kolmivaiheisessa in vitro -barrieritestissä bakteereilla täytettyä nestettä (bakteerisuspensio) levitetään laastariliuskojen ulkopinnalle. Tämän jälkeen liuskat suljetaan steriileihin lasipurkkeihin 37 °C:ssa, joka on lähellä ihmisen normaalia ruumiinlämpöä. Kun liuskat poistetaan tiivisteestä, lasketaan pesäkkeitä muodostavat yksiköt (CFU) bakteerien esiintymisen mittaamiseksi paikassa, johon laastari asetettiin.

Takaisin alkuun
Kuinka Hansaplast Bacteria Shield on arjen apuna.