Image
Lukuaika: 2 minuuttia.
Näytä lisää

Hansaplast on yksi maailman luotetuimmista haavanhoitomerkeistä, joka tarjoaa älykkäitä tuotteita, ratkaisuja ja innovaatioita. Me Hansaplastilla haluamme sinun nauttivan aktiivisesta elämästä ilman pienten vaivojen aiheuttamia huolia.

Lue, miten esimerkiksi jalan rakkoa tai pientä haavaa voi hoitaa. PIKA-APU-osiot sisältävät nopeita ja luotettavia vastauksia sekä hyviä asiantuntijoiden vinkkejä. Selaa luomaamme JULKAISUT-osiota ja lue lisää haavojen ja jalkojen hoidosta sekä siitä, miten voit välttää vammoja urheillessa ja muiden aktiviteettien parissa. Sivut tarjoavat hyviä ideoita kiireisen elämän vaatimuksiin.

Autamme pienten vaivojen hoidossa

Elämä ei ole aina helppoa, mutta tavoitteenamme on auttaa sinua pysymään liikkeessä kaikissa tilanteissa: Hansaplast tarjoaa sopivan hoidon lähes kaikkiin pieniin vaivoihin. Saatat yllättyä siitä, miten kehittämämme tuotteet voivat helpottaa elämääsi. Lue lisää miten Hansaplast Foot Expert -tuotteet voivat auttaa sinua pääsemään eroon kovettumista ja miten rakkolaastarit auttavat sinua jatkamaan kävelyä... Sivustostamme löydät myös paljon muita jännittäviä innovaatioita, joilla pidät ihosi, jalkasi ja nivelesi terveinä.

Hansaplast – kokemusta ja asiantuntemusta

Mikä on Hansaplast?

Image
Beiersdorfin pääkonttori sijaitsee Hansaplastin kotikaupungissa Hampurissa

Olemme Beiersdorfin terveydenhoidon tuotemerkki. Beiersdorf on yksi maailman johtavista ihonhoitoyrityksistä, ja se sijaitsee Hampurissa, Saksassa. Hansaplast on kasvanut huomattavasti sitten ensimmäisen Beiersdorf-laastarin kehittämisen vuonna 1882, kun Paul Beiersdorfille annettiin patentti ensimmäisestä laastarista. Jatkuvaa menestystarinaa siivittävät kehitys, laatu ja innovaatio.
Olemme huolehtineen
haavan- ja ihonhoidosta jo yli sadan vuoden ajan

Image
Missä ideat syntyvät: tutkimus- ja tuotekehityskeskuksemme sijaitsee myös Hampurissa.

Jo yli 125 vuoden ajan Beiersdorfin  kokemus ja asiantuntemus haavanhoidossa on kasvanut. Viime aikoina yritys on laajentanut osaamistaan myös lihaskivun hoidon ja liikunnan tukemisen alueille.

Mittapuuna laatu

Vuonna 1922 perustettu Hansaplast on nykyään yksi Euroopan luotetuimmista laastarimerkeistä. Hansaplast-tuotteet on tunnettu kansainvälisesti ainutkertaisesta laadustaan jo lähes vuosisadan ajan. Hansaplast-, Elastoplast- ja Curitas-tuotemerkkien yli 200 kokeiltua ja testattua tuotetta ja innovaatiota on myynnissä ympäri maailman aina Saksasta Chileen ja Iso-Britanniasta Australiaan. Laastarien ja haavasiteiden lisäksi tuotevalikoima sisältää testattuja ja innovatiivisia ratkaisuja jalkaongelmiin, urheiluvammoihin, kipuun ja venähdyksiin.
Koko perheelle sopiva kansainvälinen merkki tarjoaa laadukkaita ja moderneja ratkaisuja arkielämän vaatimuksiin ja pieniin vaivoihin.


Luotettava tuotemerkki

Yhdistelmä innovaatioita ja perinteitä

Image
Etsimme jatkuvasti innovaatioita: Hampurissa työskentelevä tutkimusryhmämme

Miten yritys kehittyi yhden laastarin valmistajasta kansainväliseksi tuotemerkiksi? Tutkimus ja tuotekehitys ovat aina olleet keskeisessä asemassa Hansaplastin liiketoiminnassa, jossa perinteet yhdistetään uusimpaan tieteelliseen kehitykseen: Kaikkien Hansaplast-laastarien kehitys perustuu Beiersdorfin yli 125-vuotiseen tieteelliseen ja kosmeettiseen osaamiseen ihonhoidosta sekä haavanhoidosta ja ihoteipeistä. Tähän asiakkaamme voivat luottaa ja siitä he voivat hyötyä päivittäin.
Mihin me pyrimme:
INNOVAATIOT ja ERINOMAISUUS

Image
Fast Healing -laastareita tutkitaan tarkasti

Jatkuvan tutkimuksen ja uusimpien tekniikoiden ansiosta voidaan luoda huippulaadukkaita tuotteita, jotka vastaavat kuluttajien yksilöllisiin vaatimuksiin. Vastaamme jatkuvasti muuttuvan maailman vaatimuksiin ja pyrimme kaikessa toiminnassamme innovaatioihin ja erinomaisuuteen.

Historia

Modernin yhtiön historialliset perusteet:
Tutustu Beiersdorfin yli 125-vuotisen terveydenhoitohistorian tähtihetkiin ja virstanpylväisiin yhdellä silmäyksellä.Tämä WWW-sivusto on suunniteltu tarjoamaan yleistä tietoa, joka ei millään tavoin korvaa lääketieteellisiä tai ammattilaisten antamia neuvoja. Tällaista tietoa varten on otettava yhteys lääkäriin tai alansa erikoislääkäriin. Beiersdorf AG ei ole vastuussa tämän WWW-sivuston sisältämien tietojen perusteella tehdyistä toimenpiteistä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja