• 1/1 Wound Spray
  • 1/1 Wound Spray

Wound Spray

0.0
Arvostelut 0
Suihke haavojen antiseptiseen huuhtomiseen
Suojaa tehokkaasti infektioilta
Nopea ja kivuton suihke*
Vn liuos ei tahraa vaatteita
Helppoksalaisin
Hyvin ihoystllinen

Tiedot

Hansaplast Wound Spray

Pinnallisetkin haavat voivat tulehtua, jos niitä ei puhdisteta kunnolla. Haavan puhdistaminen on ihanteellisen paranemisen tärkeä ensimmäinen vaihe, ja sitä suositellaan kaikille haavoille.

Hansaplast Haavasuihke on helppokäyttöinen suihke pienten akuuttien haavojen, kuten viiltojen, hiertymien, ensimmäisen asteen ja pienempien toisen asteen palovammojen sekä avoimien rakkojen puhdistukseen.

Sitä voidaan käyttää myös kroonisiin haavoihin ja leikkauksen jälkeisten haavojen hoitoon lääkärin ohjeiden mukaisesti. Hansaplast Haavasuihke auttaa myös rupien ja haavaan tarttuneiden sidosten irrottamisessa.

Suihke ei sisällä alkoholia, se ei tunnu iholla kivuliaalta tai kutisevalta eikä se kuivata ihoa. Suihke on nopea ja tehokas tapa puhdistaa haavat liasta ja bakteereista ja estää haavaa infektoitumasta.

Liuos on läpinäkyvää, eikä se tahraa vaatteita. Ihoystävällinen Hansaplast Haavasuihke sopii myös lapsille. Se on tehokas ja hellävarainen tapa auttaa haavaa paranemaan.

Kätevä suihkepullo toimii hienosti asennosta riippumatta. Se kulkee helposti mukana ja toimii erinomaisena ensiapuna urheillessa ja ulkoillessa.

*PMCF-tutkimus, 95% vastaajista oli yhtä mieltä seuraavan väittämän kanssa: “Haavasuihke on kivuton käyttää”, n=59, Freese R, lääkäri, vastaava tutkija, Hampuri, 2019.

Käyttö

Käyttö

Image

1. Puhdistus

Haavan puhdistaminen liasta ja bakteereista on tärkeä ensimmäinen vaihe haavan paranemisessa ihanteellisella tavalla. Suojataksesi haavaa infektioilta suihkuta Hansaplast Haavasuihketta noin 10 cm etäisyydeltä koko haavan alueelle. Toista tarvittaessa ja taputtele sitten haava ja sitä ympäröivä alue kuivaksi steriilillä laastarilla. 

Huom: Pienten haavojen kohdalla verenvuoto lakkaa nopeasti. Jos vuoto kuitenkin jatkuu, käytä enemmän sideharsoa, paina haavaa yhtäjaksoisesti ja hakeudu lääkärin hoitoon.

Lue lisää
Image

2. Suojaaminen

Toisessa vaiheessa haava on tärkeää suojata ulkoisilta vaikutuksilta, kuten lialta ja bakteereilta, jotta se pääsee paranemaan häiriöttä. 

Peitä haava sopivalla Hansaplast-laastarilla. Tarkkaile haavaa ja vaihda laastari tai haavasidos joka päivä, ellei lääkäri ole neuvonut toisin.

Lue lisää
Image

3. Paraneminen

Kolmannessa vaiheessa ihon paranemista turvallisesti ja arpeutumatta voi tukea levittämällä haavan päälle Hansaplast Haavanhoitovoidetta säännöllisesti, kunnes haava on kokonaan parantunut. Levitä ohut kerros voidetta kerran tai kahdesti päivässä. Varo, ettei putkilon suu pääse koskettamaan haavaa. Toista säännöllisesti, kunnes haava on kokonaan parantunut.

Hansaplast Haavanhoitovoidetta voi käyttää pieniin, avoimiin pintahaavoihin missä tahansa paranemisen vaiheessa. Haavan voi tarpeen mukaan peittää laastarilla, haavasidoksella tai taitoksella.

Lue lisää

Pakkauskoko

Tuote Tyyppi Koko Määrä
Tuote: Hansaplast Wound Spray Tyyppi: Package Size Image Koko: -
Määrä: 100 ml

Usein esitettyjä kysymyksiä (10)

Aiheeseen liittyviä tuotteita

Aiheeseen liittyviä artikkeleja