A young girl on a yellow tricycle smiles as she skids across a gravel path

Elastiset kangaslaastarit suojaavat joustavasti ja kestävästi – Luotettavaa suojaa liikkuvaan elämään

Lukuaika: 3 minuuttia.
Näytä lisää

Mikä Hansaplastin uudessa Elastic-tuotesarjassa on erityistä?

Image
Hansaplastin Elastic-laastarit ovat venyviä ja joustavia ja suojaavat ihoa luotettavasti
Vuosien tutkimustyö on auttanut Hansaplastia kehittämään Elastic-tuotesarjan, joka tarjoaa parempaa ja luotettavampaa hoivaa ja suojaa, tulipa päivän aikana vastaan minkälaisia haasteita tahansa. Kaikkea ei voi etukäteen ennustaa, mutta voit luottaa siihen, että Elastic-laastarit hoitavat hommansa.

Elastic-tuotesarjassa on käytetty tiiviisti kudotuista, joustavista kuiduista tehtyä päällysmateriaalia. Se on viimeistelty hydrofobisella aineella ja hylkii siksi vettä niin, että vesi jää helmeilemään materiaalin pintaan. Käsittelystä huolimatta Hansaplastin Elastic-tuotesarjan erittäin joustavat laastarit ovat entistäkin hengittävämpiä ja läpäisevät haavasta haihtuvaa kosteutta.
Aivan kuten Hansaplast Bacteria Shield -laastarit, myös Elastic-tuotesarjan laastarit suojaavat tehokkaasti lialta ja bakteereilta. Vettähylkivät ja lialta ja bakteereilta suojaavat Hansaplastin Elastic-laastarit antavat ihon parantua luonnollisesti ja ilman häiriöitä.

Eikä siinä vielä kaikki: niiden kangasmateriaali venyy ja sopeutuu ihoon kaikenlaisessa liikkeessä. Näin Elastic-laastarit ovat ihanteellisia pienille haavoille myös siellä, missä keho on jatkuvassa liikkeessä, kuten käsissä, polvissa ja kyynärpäissä. Hansaplastin Elastic-laastarit kiinnittyvät lujasti entistä suuremmalle pinta-alalle, jolloin ne myös taatusti pysyvät paikoillaan – samalla kun tarttumaton haavatyyny suojaa ja pehmustaa haavaa. Valmiiksi leikatuissa Elastic-laastareissa on myös pyöristetyt reunat, mikä helpottaa irrottamista.

Haavanhoitoon liittyy monia väärinkäsityksiä ja myyttejä

Image
Hansaplast Elastic -tuotesarja auttaa sinua suojaamaan haavat ja naarmut ja jatkamaan töitä puutarhassa.
Image
Pienet haavat ja naarmut eivät estä lapsia pitämästä hauskaa.

Haavojen ja naarmujen hoitoon liittyy sukupolvelta toiselle siirtyneitä ja sitkeästi pysyviä uskomuksia, jotka eivät kuitenkaan kestä kriittistä tarkastelua enää nykytiedon valossa. Tässä kolme esimerkkiä:

 

Haava paranee paremmin, kun se on kosketuksissa ilman kanssa

Ajatus siitä, että haava paranisi paremmin tai nopeammin, kun sen jättää paljaaksi, on yleinen, mutta tutkimus on osoittanut sen vääräksi. Hansaplast-laastari pitää haavan suojassa lialta ja bakteereilta ja ehkäisee infektioita.

Voit myös käyttää Hansaplast Fast Healing -haavasidosta tai Hansaplast Haavanhoitovoidetta, joista kumpikin pitää haavan kosteana. Juuri kosteuden on nimittäin osoitettu kiihdyttävän paranemisprosessia, pitävän haavat joustavina ja vähentävän arpeutumista.

 

Ei yksi naarmu mitään haittaa, lasten pitää saada olla lapsia

On olemassa näyttöä siitä, että lapsille, jotka viettävät paljon aikaa ulkona, kehittyy todennäköisemmin vahva immuunijärjestelmä. Bakteereita ei silti milloinkaan pidä päästää avoimiin haavoihin jättämällä haavat ilman suojaa.

Jos bakteereita pääsee haavaan, ne voivat aiheuttaa infektion, joka estää luonnollista paranemista. Sen lisäksi infektio voi levitessään aiheuttaa vakavia seurauksia terveydelle. Hansaplast Elastic -laastarit ovat venyviä ja joustavia, ne sopeutuvat iholle ja suojaavat pitkään.

 

Laastarit ovat epämukavia ja aina tiellä

Jotkin verraten joustamattomasta materiaalista valmistetut ja huonosti kiinnittyvät laastarit voivat tuntua kömpelöiltä ja tehottomilta. Hansaplastin Elastic-tuotesarja on kuitenkin tehty erittäin joustavasta materiaalista, joka taipuu ja sopeutuu iholle kehon liikkuessa. Näin voit jatkaa päivääsi tavalliseen tapaan ja hoitaa samalla haavoja ja pitää ne suojassa.

Tieteen ja tutkimuksen tukemia väitteitä

Elastic-tuotesarjan uudet innovaatiot ja merkittävät parannukset, erityisesti sen parannellut vettähylkivät ominaisuudet, perustuvat vuosien tutkimus- ja kehitystyölle. Entistä paremman kankaan kehittäminen, vettähylkivän viimeistelyn lisääminen ja parempi kiinnitys olivat kaikki tämän työn tavoitteina.

Intensiivisen testaamisen lisäksi olemme tehneet kuluttajatutkimuksia osoittaaksemme väitteemme tosiksi. Vuonna 2018 tutkimukseemme osallistuneet kuluttajat olivat yhtä mieltä siitä, että laastari suojasi lialta ja bakteereilta 18% paremmin, hylki vettä 25% paremmin ja kiinnittyi 22% paremmin. Tätä tulos vahvistaa sen, että tuotekehitys on kannattanut ja tuottanut tehokkaita ja merkittäviä tuloksia.

Näitä sattuu kaikille; urheilukentillä, puutarhahommissa ja lasten kanssa leikkiessä saa helposti haavan tai naarmun, joka vaatii hetkeksi huomion. Monet tyytyvät tyrehdyttämään verenvuodon ja jatkavat sitten siitä, mihin jäivät, kuvittelevat ehkä laastarin olevan tiellä. Lisäksi monet itse asiassa luulevat, että haava paranee nopeammin, jos sen jättää paljaaksi ja antaa ilman kiertää.

Todellisuudessa jokainen haava ja naarmu, joka jää ilman suojaa, olipa se kuinka pieni tahansa, voi tulehtua, jos siihen pääsee likaa ja bakteereita. Hansaplastin Elastic-tuotesarja on kummassakin suhteessa erinomainen valinta. Se on erittäin joustava laastari, joka suojaa luotettavasti lialta ja bakteerilta. Näin voit jatkaa elämää täysillä tietäen, että haava on hyvässä hoidossa ja suojassa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja