Joustava Elastic-laastari sopii liikkuvaan elämään!

Haava sormenpäässä, haava jalkapohjassa, hiertymä urheilutossusta – joustava Elastic-laastari sopii liikkuvaan elämään!

Lukuaika: 3 minuuttia.
Näytä lisää

Näitähän sattuu: urheilukentillä, puutarhahommissa ja lasten kanssa leikeissä saa helposti haavan tai naarmun sormenpäähän, jalkapohjaan tai vaikkapa polveen. Monet tyytyvät tyrehdyttämään verenvuodon ja jatkavat sitten siitä, mihin jäivät. Ajatus on ehkä se, että laastari ei pysy kuitenkaan paikallaan ja että haava paranee nopeammin, jos sen jättää paljaaksi. Todellisuudessa pieninkin haava ja naarmu voi tulehtua, jos siihen pääsee likaa ja bakteereita. 

Miten siis parantaa haavat nopeasti ja helposti? Valitse haavasi suojaksi Hansaplastin Elastic-laastari! Elastic on erittäin joustava laastari, joka suojaa haavan luotettavasti lialta ja bakteerilta. Se istuu mukavasti iholle ja pysyy mukana liikkeissäsi. Aseta laastari puhdistetulle haavalle ja voit unohtaa koko asian – haava on hyvässä suojassa ja hyvässä hoidossa.

Mikä tekee Hansaplastin Elastic-laastareista erityisiä?

Hansaplastin Elastic-laastarit ovat joustavia ja kestäviä laastareita, jotka suojaavat ihoa luotettavasti.
Hansaplastin Elastic-laastarit ovat joustavia ja kestäviä laastareita, jotka suojaavat ihoa luotettavasti.

Vuosien tutkimustyön tuloksena Hansaplast on kehittänyt Elastic-tuotesarjan, joka tarjoaa entistäkin parempaa ja luotettavampaa hoivaa ja suojaa, tulipa päivän aikana vastaan minkälaisia haasteita tahansa. Kaikkeen ei voi varautua, mutta voit luottaa siihen, että Elastic-laastarit hoitavat hommansa.

Elastic-laastarit ovat tehty tiiviisti kudotuista, joustavista kuiduista. Laastari on viimeistelty vettähylkivällä aineella, jonka ansiosta vesi jää helmeilemään materiaalin pintaan, eikä imeydy laastariin. Vettähylkivästä käsittelystä huolimatta Hansaplastin erittäin joustavat Elastic-laastarit ovat entistäkin hengittävämpiä ja läpäisevät haavasta haihtuvaa kosteutta. Ja aivan kuten kaikki muutkin Hansaplast Bacteria Shield -laastarit, myös Elastic-laastarit suojaavat haavaa tehokkaasti lialta ja bakteereilta. 

Vettähylkivät, lialta ja bakteereilta suojaavat Hansaplastin Elastic-laastarit antavat ihon parantua luonnollisesti ja ilman häiriöitä. Eikä siinä vielä kaikki: laastareiden kangas venyy ja mukautuu ihon kaikenlaisiin liikkeisiin. Sen takia Elastic-laastarit ovat ihanteellisia suojaamaan pienet haavat myös siellä, missä iho on jatkuvasti liikkeessä, kuten käsissä, polvissa ja kyynärpäissä.

Hansaplastin Elastic-laastarit kiinnittyvät lujasti entistä suuremmalle pinta-alalle, jolloin ne myös taatusti pysyvät paikoillaan – samalla kun tarttumaton haavatyyny suojaa ja pehmustaa haavaa. Valmiiksi leikatuissa Elastic-laastareissa on myös pyöristetyt reunat, mikä helpottaa irrottamista.

Haavanhoitoon liittyy monia väärinkäsityksiä ja harhaluuloja

Hansaplast Elastic -laastarit auttavat sinua suojaamaan pienet haavat ja naarmut – pääset heti jatkamaan puutarhatöitäsi.
Hansaplast Elastic -laastarit auttavat sinua suojaamaan pienet haavat ja naarmut – pääset heti jatkamaan puutarhatöitäsi.
Haavat ja naarmut eivät haittaa! Leikit jatkuvat taas pienen laastaritauon jälkeen.
Haavat ja naarmut eivät haittaa! Leikit jatkuvat taas pienen laastaritauon jälkeen.

Haavojen ja naarmujen hoitoon liittyy sukupolvelta toiselle siirtyneitä sitkeitä uskomuksia, jotka eivät kuitenkaan pidä paikkaansa enää nykytiedon valossa. Tässä kolme esimerkkiä:

1. ”Haava paranee nopeammin, kun sen antaa hengittää ilman laastaria”

Se käsitys, että haava paranisi paremmin, kun sen jättää paljaaksi ja ilman suojaa, on yleinen. 

Tutkimustieto on kuitenkin osoittanut sen vääräksi. 

Hansaplast-laastarit suojaavat haavan lialta ja bakteereilta ja ehkäisevät näin haavan tulehtumista. Voit tukea haavan nopeaa paranemista myös käyttämällä Hansaplast Haavanhoitovoidetta tai sopivaan kohtaan Hansaplast SOS rakkolaastaria, joista kumpikin pitää haavan kosteana. Juuri kosteuden on nimittäin osoitettu nopeuttavan paranemisprosessia, pitävän haavan tai hiertymän joustavana ja vähentävän arpeutumista.

2. ”Ei yksi naarmu mitään haittaa, lasten pitää saada olla lapsia”

On tutkittua näyttöä siitä, että lapsille, jotka viettävät paljon aikaa ulkona, kehittyy todennäköisemmin vahva immuunijärjestelmä. Bakteereita ei silti milloinkaan pidä päästää avoimiin haavoihin jättämällä haavat ilman suojaa.

Jos bakteereita pääsee haavaan, ne voivat aiheuttaa tulehduksen. Sen lisäksi, että tulehdus estää luonnollista paranemista, se voi levitessään aiheuttaa vakavia seurauksia. Hansaplast Elastic -laastarit ovat venyviä ja joustavia, ne mukautuvat ihon liikkeisiin ja suojaavat pitkään – juuri sopivia lasten leikkeihin!

3. ”Laastarit ovat epämukavia ja hankalia käytössä”

Jotkut joustamattomasta materiaalista valmistetut ja huonosti kiinnittyvät laastarit voivat tuntua käytössä epämukavilta ja niiden tarjoama suoja tehottomalta. Hansaplastin Elastic-laastarit ovat kuitenkin tehty erittäin joustavasta materiaalista, joka mukautuu kehon liikkeisiin. Niiden kanssa voit jatkaa päivääsi ihan tavalliseen tapaan, vaikka hoidat ja suojaat haavasi samalla.

Tutkittua tietoa

Elastic-tuotesarjassa yhdistyvät vuosien tutkimus- ja kehitystyön hedelmät. Laastareissa toteutuvat käytännössä innovaatiot ja merkittävät parannukset, kuten parannellut vettähylkivät ominaisuudet, entistä joustavampi ja miellyttävämpi kangas ja parempi kiinnitys.

Intensiivisen testaamisen lisäksi olemme tehneet kuluttajatutkimuksia ja antaneet laastarit käytännön kokeisiin. Vuonna 2018 tutkimukseemme osallistuneet kuluttajat olivat yhtä mieltä siitä, että Elastic-laastari suojasi lialta ja bakteereilta 18 % paremmin, hylki vettä 25 % paremmin ja kiinnittyi 22 % paremmin. Tulokset vahvistavat sen, että tuotekehitys on todellakin kannattanut ja tuottanut tehokkaita ja merkittäviä parannuksia tuotteisiimme.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja