• 1/1 Green & Protect
 • 1/1 Green & Protect

Green & Protect Plaster

0
Arvostelut 0
Ympäristöystävällinen haavasuoja
Erittin vahva kiinnitys
Valmistettu luonnostaan louhituista kuiduista*
100% ilmastoneutraaleja**

Tiedot

Green & Protect

Green & Protect on ensimmäinen askeleemme kohti kestävää haavanhoitoa. Innovatiivisessa laastarissa yhdistyvät ympäristöystävälliset materiaalit ja luotettava Hansaplast-laatu. Olemme pyrkineet löytämään entistä paremmin kestävän kehityksen periaatteet täyttäviä materiaaleja laastarimme tärkeimpiin komponentteihin.

*Haavatyyny ja taustamateriaali on tehty luonnosta peräisin olevista kuiduista, ja ne ovat täysin biohajoavia. Kaikki kasviperäiset materiaalit ovat peräisin FSC*-sertifioiduista metsistä (Beiersdorfin FSC*-lisenssinumero on FSC* N003710).

**Tuotantoprosessissa käytetty sähkö on tuotettu 100% uusiutuvista lähteistä. Kaikki päästöt kompensoidaan sertifioitujen metsityshankkeiden kautta.

Green & Protect -laastareissa on luja kiinnitys, ja ne ovat vettä hylkiviä ja kestäviä. Tarttumaton haavatyyny muodostaa pehmoisen suojan haavaa vasten.

Tuote on saatavilla:

 • erikokoisina valmiina laastareina, jotka sulkevat koko haavan ympäristöstä
 • rullassa, josta on helppo leikata oikeankokoinen pala.

 

Ei sisällä lateksia

Bacteria Shield

Image

Hansaplast Bacteria Shield -laastari luo suojaavan esteen, joka estää 99 % bakteereista joutumasta kosketuksiin haavan kanssa. Lue lisää Bacteria Shieldin toiminnasta täältä: Suojaa infektioilta Hansaplast Bacteria Shield -laastareiden avulla

Dermatologisissa testeissä

Image
 • Vettä hylkivää ja kestävää materiaalia.
 • Dermatologisissa testeissä ihoystävälliseksi todettu.

Käyttö

Käyttöohjeet

Image

Puhdistus

Haavan puhdistaminen liasta ja bakteereista on tärkeä ensimmäinen vaihe haavan paranemisessa ihanteellisella tavalla. Suojataksesi haavaa infektioilta suihkuta Hansaplast Haavasuihketta noin 10 cm etäisyydeltä koko haavan alueelle. Toista tarvittaessa ja taputtele sitten haava ja sitä ympäröivä alue kuivaksi steriilillä laastarilla. 

Huom: Pienten haavojen kohdalla verenvuoto lakkaa nopeasti. Jos vuoto kuitenkin jatkuu, käytä enemmän sideharsoa, paina haavaa yhtäjaksoisesti ja hakeudu lääkärin hoitoon.
Lue lisää
Image

Paraneminen

Kolmannessa vaiheessa ihon paranemista turvallisesti ja arpeutumatta voi tukea levittämällä haavan päälle Hansaplast Haavanhoitovoidetta säännöllisesti, kunnes haava on kokonaan parantunut. Levitä ohut kerros voidetta kerran tai kahdesti päivässä. Varo, ettei putkilon suu pääse koskettamaan haavaa. Toista säännöllisesti, kunnes haava on kokonaan parantunut.

Hansaplast Haavanhoitovoidetta voi käyttää pieniin, avoimiin pintahaavoihin missä tahansa paranemisen vaiheessa. Haavan voi tarpeen mukaan peittää laastarilla, haavasidoksella tai taitoksella.
Lue lisää
Image

Suojaaminen

Toisessa vaiheessa haava on tärkeää suojata ulkoisilta vaikutuksilta, kuten lialta ja bakteereilta, jotta se pääsee paranemaan häiriöttä. 

Peitä haava sopivalla Hansaplast-laastarilla. Tarkkaile haavaa ja vaihda laastari tai haavasidos joka päivä, ellei lääkäri ole neuvonut toisin.
Lue lisää

Pakkauskoko

Produktinnehåll


Tuote Tyyppi Koko Määrä
Tuote: Green & Protect
1 m x 6 cm
(rulla, leikattava)
Tyyppi: Package Size Image Koko: 10 cm x 6cm
Määrä: 10 Kpl
Tuote: Green & Protect
20 Strips
(lajitelma)
Tyyppi: Package Size Image Koko: 22 x 72 mm
30 x 72 mm
Määrä: 14 Strips
6 Strips

Usein kysyttyjä kysymyksiä (6)

 • Miten Hansaplast Bacteria Shield -laastarit toimivat?

  Hansaplast Bacteria Shield -laastari luo suojaavan esteen, joka estää 99 % bakteereista joutumasta kosketuksiin haavan kanssa. Tutkimus- ja kehitysosastomme on validoinut Hansaplast Bacteria Shield -laastarit tarkasti kolmevaiheisella in vitro -menetelmällä, jossa testataan laastareiden suorituskykyä. Tulokset olivat vakuuttavia: Hansaplast Bacteria Shield -laastarit pitivät poissa 99% bakteereista!
 • Entä jos haava tulehtuu ja alkaa märkiä?

  Ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen, jos huomaat infektion merkkejä. Näihin lukeutuvat paitsi märkiminen, myös pelkkä turvotus, punoitus, kuumotus, kipu, kutina tai polttava tunne. Jos haava on infektoitunut, se vaatii hoitoa ja erityistä lääkintää.
 • Mitkä Hansaplastin laastareista ovat ympäristöystävällisiä?

  Green & Protect -tuotesarja on Hansaplastin ensimmäinen ympäristöystävällinen laastarisarja, jossa kaikkia tuotteen komponentteja on arvioitu ja korvattu luontoarvojen näkökulmasta kestävämmillä materiaaleilla. Olemme kuitenkin edelleen sitoutuneita löytämään keinoja, joiden avulla valikoimamme on mahdollisimman suorituskykyinen ja samalla ympäristö- ja ilmastovaikutukseltaan mahdollisimman merkityksetön. Silloin tarkastelun kohteena on koko haavanhoitotuotteiden valikoima, sillä viime aikoina tehdyt ja jatkossa tehtävät tuotemuutokset ovat aina linjassa kestävän kehityksen tavoitteidemme kanssa. Siksi esimerkiksi laastarimme valmistetaan tehtaassamme, joka toimii kokonaan uusiutuvista lähteistä tuotetulla sähköllä. Lisäksi tuotteet on pakattu vuodesta 2021 kevyempiin taitekartonkipakkauksiin, jotka on kehitetty kierrätettävyyttä, paperin säästämistä ja kiertotalouden edistämistä silmällä pitäen. Paperi- tai kartonkipakkaus on FSC*-sertifioitu (Beiersdorfin FSC*-lisenssinumero on FSC* N003710), ja lisäksi olemme jättäneet suurimmasta osasta saumattuja pusseja muovin pois kokonaan. Teemme kunnianhimoisesti töitä, jotta tulevaisuudessa kaikki tuotteemme ovat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia. Lue lisää pyrkimyksistämme ja jo saavuttamistamme virstanpylväistä artikkelista "Sitoutuneisuutemme kestävään kehitykseen".
 • Ovatko kaikki Green & Protect -laastarin komponentit kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia?

  Laastarin tärkeimpiä komponentteja tarkastellessamme löysimme Green & Protect -sarjaan kestävän kehityksen periaatteita paremmin noudattavia materiaaleja. Taustamateriaali on tehty kudotusta viskoosikuidusta. Viskoosikuitu on kasviperäistä (puusta) ja valmistettu uusiutuvista lähteistä, se on FSC*-sertifioitua (Beiersdorfin FSC*-lisenssinumero on FSC* N003710) ja täysin biohajoavaa puhtaaseen veteen. Uusi haavatyyny on tehty kokonaan luonnosta peräisin olevista kuiduista, jotka ovat täysin biopohjaisia ja biohajoavia. Lisäksi pakkaamisessa käytetty paperi on FSC*-sertifioitua (Beiersdorfin FSC*-lisenssinumero on FSC* N003710) kestävän kehityksen periaatteiden mukaisen raaka-ainehankinnan varmistamiseksi, ja silikonipinnoite on "biomassatasapainotettua", mikä tarkoittaa, että tuotannossa käytetyt materiaalit on tuotettu uusiutuvista raaka-aineista valmistetusta biometanolista. Liima on ainoa elementti, johon emme vielä ole tehneet kestävän kehityksen edistämiseen tähtäävää muutosta, sillä korvaavaa ympäristöystävällistä ainetta ei ole saatavilla. Etsimme jatkuvasti uusia vaihtoehtoja ja pyrimme tekemään tuotteistamme entistäkin paremmin kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia tuotteiden suorituskyvystä ja turvallisuudesta tinkimättä.
 • Miksi Green & Protect -laastarit on pakattu ruskeaan taitekartonkipakkaukseen?

  Tarkastelimme GREEN & PROTECT -tuotesarjan kaikkia komponentteja, myös pakkausta. Taitekartonkipakkaus on tehty 93% kierrätetystä kartongista, joka on kierrätettävissä myös tuotteen elinkaaren päätyttyä. Materiaali on valkaisematonta, ja siksi pakkaus on väriltään ruskea. Pakkaukseen on valittu mahdollisimman kevyt kartonkilaatu.
 • Miten ilmastovaikutusten neutralointi metsityshankkeiden kautta toimii?

  Hiili kiertää kehää, johon kuuluvat ilmakehä, kasvit, karike ja maaperä. Metsien katoaminen rikkoo tätä kiertokulkua ja vaikuttaa monin tavoin kielteisesti ympäristöön. Puiden istuttaminen on tehokas keino pyörtää kielteisiä vaikutuksia ja poistaa hiiltä ilmakehästä useiden vuosikymmenien ajan. Kaikissa kasveissa tapahtuvan fotosynteesin tärkein lähtöaine on ympäröivästä ilmakehästä saatu hiilidioksidi. Fotosynteesi tuottaa puolestaan vettä, happea ja hiilihydraatteja. Viimeksi mainittu rakentuu kasvin kuituihin, jolloin hiili kiinnittyy kasvin biomassaan.

Metsitysprojekti

Green & Protect -tuotteemme ovat 100% ilmastoneutraaleja, sillä niiden hiilipäästöt on kompensoitu sertifioitujen metsityshankkeiden kautta. Valitsemamme hanke sijaitsee kiinalaisessa Guizhoun maakunnassa ja se kattaa kaikkiaan 23700 hehtaaria joutomaata. Hankkeen tarkoituksena on osallistua ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön sitomalla ilmakehän hiilidioksidia biomassan kasvuun samalla, kun kiinnitetään huomiota paikalliseen kestävään kehitykseen, ympäristönsuojeluun ja luonnon monimuotoisuuden varjelemiseen sekä maanparannukseen. Kaikki metsitystyö tehdään yhteistyössä ja täydessä yhteisymmärryksessä paikallisten kylätoimikuntien ja asukkaiden kanssa. Istutetut puut ovat pääasiassa alueella muutoinkin kasvavaa lajiketta, kuten kiinanpunamäntyä, keihäskuusta, sypressiä tai Pinus Yunnanensisia.

Aiheeseen liittyviä tuotteita