• 1/1 Universal Laastari
 • 1/1 Universal Laastari

Universal laastari

0.0
Arvostelut 0
Vedenkestävä laastari
Vahva kiinnitys
Hengittävä materiaali
Sopii moneen
0 % lateksia – ei sisällä luonnonkumia
Bacteria Shield – Hansaplast-laastarit estävät 99 % bakteereista pääsemästä kosketuksiin haavan kanssa.

Tiedot

Hansaplast Universal laastari

Hansaplast Universal laastarit sopivat peittämään ja suojaamaan kaikenlaisia pienempiä haavoja. Universal-laastareiden materiaali on hengittävä ja vettähylkivä, ja ne suojaavat haava sekä lialta että bakteereilta. Tarttumaton haavatyyny tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Vahva kiinnitys takaa laastarin pysymisen paikoillaan.

Tuote on saatavilla

 • Erikokoisina valmiina laastareina, jotka suojaavat haava-alueen joka suunnalta
 • Kätevässä rullassa, josta on helppo leikata oikeankokoinen pala.

Ei sisällä lateksia

Bacteria Shield

Image

Hansaplast Bacteria Shield -laastari luo haavalle suojaavan esteen, joka estää 99 % bakteereista pääsemästä kosketuksiin haavan kanssa. Lue lisää Bacteria Shieldin toiminnasta täältä: Suojaa infektioilta Hansaplast Bacteria Shield -laastareiden avulla.

Käyttö

Käyttöohjeet

1. Haavanhoito: puhdistaminen

1. Haavanhoito: puhdistaminen

Tärkeä, ensimmäinen askel haavan paranemisessa on haavan huolellinen puhdistaminen liasta ja bakteereista. Suojaa haavaa infektioilta suihkuttamalla Hansaplast Haavasuihketta noin 10 cm etäisyydeltä koko haavan alueelle. Toista tarvittaessa. Taputtele sitten haava ja sitä ympäröivä alue kuivaksi steriilillä sideharsolla, kuitutaitoksella tai kompressilla.

Huom! Pienten haavojen verenvuoto lakkaa nopeasti. Jos vuoto kuitenkin jatkuu, käytä enemmän sideharsoa, paina haavaa yhtäjaksoisesti ja hakeudu lääkärin hoitoon.

Lue lisää
2. Haavanhoito: suojaaminen

2. Haavanhoito: suojaaminen

Suojaa haava ulkoisilta vaikutuksilta, kuten lialta ja bakteereilta, jotta se pääsee paranemaan kunnolla. 

Peitä haava sopivalla Hansaplast-laastarilla. Tarkkaile haavaa ja vaihda laastari tai haavasidos joka päivä, ellei lääkäri ole neuvonut toisin. 

Lue lisää
3. Haavanhoito: paraneminen

3. Haavanhoito: paraneminen

Voit tukea ihon paranemista turvallisesti ja arpeutumatta levittämällä haavan päälle säännöllisesti Hansaplast Haavanhoitovoidetta

Levitä ohut kerros voidetta haavalle kerran tai kahdesti päivässä. Varo, ettei putkilon suu pääse koskettamaan haavaa. Toista säännöllisesti, kunnes haava on kokonaan parantunut.

Hansaplast Haavanhoitovoidetta voi käyttää pieniin, avoimiin pintahaavoihin missä tahansa paranemisen vaiheessa. Haavan voi voiteen lisäksi peittää tarpeen mukaan laastarilla, haavasidoksella tai taitoksella.

Lue lisää

Pakkauskoko

Tuote

Tyyppi Koko Määrä

Tuote

:
Universal
40 kpl

(lajitelma)
Tyyppi: Package Size Image Koko: 19 x 72 mm Määrä : 20 kpl

Tuote

:
Universal
40 kpl

(lajitelma)
Tyyppi: Koko: 30 x 72 mm Määrä : 10 kpl

Tuote

:
Universal
40 kpl

(lajitelma)
Tyyppi: Koko: 50 x 72 mm Määrä : 2 kpl

Tuote

:
Universal
40 kpl

(lajitelma)
Tyyppi:

Koko:

Ø 23 mm

Määrä :

8 kpl

Usein esitettyjä kysymyksiä (8)

 • Miten Hansaplast Bacteria Shield -laastarit toimivat?

  Hansaplast Bacteria Shield -laastari luo haavalle suojaavan esteen, joka estää 99 % bakteereista pääsemästä kosketuksiin haavan kanssa. Tutkimus- ja kehitysosastomme on tutkinut ja testannut Hansaplast Bacteria Shield -laastarien suorituskykyä tarkasti kolmevaiheisella in vitro -menetelmällä. Tulokset olivat vakuuttavia: Hansaplast Bacteria Shield -laastarit pitivät poissa 99 % bakteereista!

 • Kuinka usein laastari pitää vaihtaa uuteen?

  Hygieniasyistä tavallinen laastari on hyvä vaihtaa päivittäin.

 • Onko pikkuhaavojen parempi antaa kuivua ilman laastaria?

  Tämä on yleinen harhaluulo! Ei pidä paikkaansa, että pienet haavat ja naarmut parantuisivat nopeammin ilman laastaria. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että suojattu haava paranee nopeammin ja niiden infektioriski on pienempi. Hansaplast-tuotteet suojaavat haavaa ja parantuvaa ihokudosta ulkoisilta vaikutuksilta siihen saakka, kunnes se on täysin parantunut.

 • Milloin on syytä hakeutua lääkäriin?

  Suosittelemme lääkäriin hakeutumista seuraavissa tilanteissa:

  • Haava on syvä ja verenvuoto on voimakasta. 
  • Haavassa on merkkejä tulehduksesta, kuten punoitusta, kuumotusta, kipua tai turvotusta. 
  • Haavassa on vierasesineitä.
  • Haava on tullut eläimen tai ihmisen puremasta. 
  • Haava on kasvoissa. 
  • Jäykkäkouristusrokotteesi ei ole voimassa.
  • Aina, kun olet epävarma tilanteesta, tai sinulla on kysymyksiä.
 • Entä jos haava tulehtuu ja märkii?

  Ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen, jos havaitset merkkejä infektiosta. Niitä ovat märkiminen, turvotus, punoitus, kuumotus, kipu, kutina ja polttelu. Jos haava pääsee tulehtumaan, se vaatii lääkäriä ja lääkehoitoa.

 • Minkälainen laastari sopii herkälle iholle?

  Jos ihosi on herkkä, suosittelemme käyttämään Hansaplast Sensitive- tai Hansaplast Sensitive Kids -tuotteita. Ne on kehitetty vastaamaan erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Hansaplast Sensitive ja Hansaplast Sensitive Kids ovat hyvin ihoystävällisiä ja aiheuttavat hyvin harvoin mitään allergiaoireita.

 • Mitkä Hansaplast-laastarit ovat vedenkestäviä ja vettä hylkiviä?

  Hansaplast Aqua Protect- ja Aqua Protect XL/XXL -laastarit ovat vedenkestäviä, eivätkä ne irtoa pesun tai suihkun yhteydessä. Hansaplast Elastic -tuotteet hylkivät vettä, eli vesi jää laastarin tai siteen pinnalle, josta se valuu pois imeytymättä. Kaikki Hansaplast Universal- ja Junior-laastarit ovat vedenkestäviä.

 • Mitä laastareita suosittelette sormiin tulleille haavoille?

  Käsiin ja sormiin tulleisiin naarmuihin ja haavoihin suosittelemme erityisiä Hansaplast Finger Strips -laastareita. Nämä laastarit ovat tavallista pidempiä, jotta ne saa kiinnitettyä hyvin sormiin, ja jotta ne pysyvät erityisen hyvin. Valikoimassamme on myös kolmen erimuotoisen laastarin setti, josta löytyy oikeanlaiset laastarit sormenpäille ja rystysille.

Aiheeseen liittyviä tuotteita