• 1/1 Aqua Protect XL/XXL
  • 1/1 Aqua Protect XL/XXL

Aqua Protect XL/XXL

0.0
Arvostelut 0
Suuremmille haavoille ja leikkaushaavoille.
Steriili
Vedenkestymiseen kylpemiseen ja uimiseen
Erittin imukykyinen, tarttumaton haavatyyny
Suojaa infektioilta

Tiedot

Aqua Protect XL/XXL

Steriilit laastarit suuremmille haavoille ja leikkaushaavoille

Hansaplast Aqua Protect XL- ja XXL-laastarit ovat vedenkestäviä, steriilejä haavasidoksia, jotka suojaavat suurempia haavoja ja leikkaushaavoja.

Vedenkestävä, joustava kalvo ja luja kiinnitys kestää peseytymisen, suihkussa käymisen, kylpemisen ja uimisen. Suuri haavatyyny tuntuu pehmeältä haavaa vasten tarttumatta siihen.

 

Ei sisällä lateksia

Käyttö

Käyttöohjeet

Image

1. Puhdistus

Haavan puhdistaminen liasta ja bakteereista on tärkeä ensimmäinen vaihe haavan paranemisessa ihanteellisella tavalla. Suojataksesi haavaa infektioilta suihkuta Hansaplast Haavasuihketta noin 10 cm etäisyydeltä koko haavan alueelle. Toista tarvittaessa ja taputtele sitten haava ja sitä ympäröivä alue kuivaksi steriilillä laastarilla. 

Huom: Pienten haavojen kohdalla verenvuoto lakkaa nopeasti. Jos vuoto kuitenkin jatkuu, käytä enemmän sideharsoa, paina haavaa yhtäjaksoisesti ja hakeudu lääkärin hoitoon.

Lue lisää
Image

2. Suojaaminen

Toisessa vaiheessa haava on tärkeää suojata ulkoisilta vaikutuksilta, kuten lialta ja bakteereilta, jotta se pääsee paranemaan häiriöttä. 

Peitä haava sopivalla Hansaplast-laastarilla. Tarkkaile haavaa ja vaihda laastari tai haavasidos joka päivä, ellei lääkäri ole neuvonut toisin.

Lue lisää
Image

3. Paraneminen

Kolmannessa vaiheessa ihon paranemista turvallisesti ja arpeutumatta voi tukea levittämällä haavan päälle Hansaplast Haavanhoitovoidetta säännöllisesti, kunnes haava on kokonaan parantunut. Levitä ohut kerros voidetta kerran tai kahdesti päivässä. Varo, ettei putkilon suu pääse koskettamaan haavaa. Toista säännöllisesti, kunnes haava on kokonaan parantunut.

Hansaplast Haavanhoitovoidetta voi käyttää pieniin, avoimiin pintahaavoihin missä tahansa paranemisen vaiheessa. Haavan voi tarpeen mukaan peittää laastarilla, haavasidoksella tai taitoksella. Jos kyseessä on leikkaushaava, tämä vaihe on valinnainen ja soveltuu vain haavoille, jotka ovat jo kiinni.

Lue lisää

Kuinka leikkaushaavaa hoidetaan

Pakkauskoko

Produktinnehåll

Tuote  Tyyppi  Koko  Määrä
Tuote : Aqua Protect XL 
5 laastaria
(yksi laastarikoko)
 Tyyppi: Package Size Image  Koko: 6 x 7 cm
 Määrä: 5 laastaria
Tuote : Aqua Protect XXL 
5 laastaria
(yksi laastarikoko)
 Tyyppi: Package Size Image  Koko: 8 x 10 cm
 Määrä: 5 laastaria

Usein kysyttyjä kysymyksiä (6)

Aiheeseen liittyviä tuotteita