• 1/1 Sensitive XL XXL 3XL 4 XL
  • 1/1 Sensitive XL XXL 3XL 4 XL

Sensitive XL/XXL

0.0
Arvostelut 0
Suuremmille haavoille ja leikkaushaavoille
Steriili ja eritt
Erittllinen, kivuton poistaa
Suuri, tarttumaton haavatyyny

Tiedot

Sensitive XL, XXL, 3XL ja 4XL

Steriilit laastarit suuremmille haavoille ja leikkaushaavoille.

Hansaplast Sensitive XL- ja XXL-laastarit ovat steriilejä haavasidoksia suurempien haavojen ja leikkaushaavojen suojaamiseen.

Erityisen ihoystävällinen ja hengittävä materiaali kiinnittyy tukevasti ihoon, mutta on silti kivuton irrottaa. Tavallista suurempi haavatyyny ei tartu haavaan, vaan toimii pehmusteena, ja on siksi erittäin mukava käytössä.

Kliiniset tutkimukset

Hansaplast Sensitive -laastareiden teho on todistettu useissa kliinisissä tutkimuksissa.

Bacteria Shield

Hansaplast Bacteria Shield -laastari luo suojaavan esteen, joka estää 99 % bakteereista joutumasta kosketuksiin haavan kanssa. Lue lisää Bacteria Shieldin toiminnasta täältä: Suojaa infektioilta Hansaplast Bacteria Shield -laastareiden avulla

Käyttö

Käyttöohjeet

Image

Puhdistus

Haavan puhdistaminen liasta ja bakteereista on tärkeä ensimmäinen vaihe haavan paranemisessa ihanteellisella tavalla. Suojataksesi haavaa infektioilta suihkuta Hansaplast Haavasuihketta noin 10 cm etäisyydeltä koko haavan alueelle. Toista tarvittaessa ja taputtele sitten haava ja sitä ympäröivä alue kuivaksi steriilillä laastarilla. Sitä voidaan käyttää myös kroonisiin haavoihin ja leikkauksen jälkeisten haavojen hoitoon lääkärin ohjeiden mukaisesti. Hansaplast Haavasuihke auttaa myös rupien ja haavaan tarttuneiden sidosten irrottamisessa.

Huom: Pienten haavojen kohdalla verenvuoto lakkaa nopeasti. Jos vuoto kuitenkin jatkuu, käytä enemmän sideharsoa, paina haavaa yhtäjaksoisesti ja hakeudu lääkärin hoitoon.

Lue lisää
Image

Suojaaminen

Toisessa vaiheessa haava on tärkeää suojata ulkoisilta vaikutuksilta, kuten lialta ja bakteereilta, jotta se pääsee paranemaan häiriöttä. 

Peitä haava sopivalla Hansaplast-laastarilla. Tarkkaile haavaa ja vaihda laastari tai haavasidos joka päivä, ellei lääkäri ole neuvonut toisin.

 

Lue lisää
Image

Paraneminen

Kolmannessa vaiheessa ihon paranemista turvallisesti ja arpeutumatta voi tukea levittämällä haavan päälle Hansaplast Haavanhoitovoidetta säännöllisesti, kunnes haava on kokonaan parantunut. Levitä ohut kerros voidetta kerran tai kahdesti päivässä. Varo, ettei putkilon suu pääse koskettamaan haavaa. Toista säännöllisesti, kunnes haava on kokonaan parantunut.

Hansaplast Haavanhoitovoidetta voi käyttää pieniin, avoimiin pintahaavoihin missä tahansa paranemisen vaiheessa. Haavan voi tarpeen mukaan peittää laastarilla, haavasidoksella tai taitoksella. Jos kyseessä on leikkaushaava, tämä vaihe on valinnainen ja soveltuu vain haavoille, jotka ovat jo kiinni.

Lue lisää

Pakkauskoko

Produktinnehåll

Tuote  Tyyppi  Koko Määrä
Tuote : Sensitive XL 
5 laastaria
(yksi koko)
 Tyyppi: Package Size Image  Koko: 6 x 7 cm
Määrä: 5 laastaria
Tuote : Sensitive XXL 
5 laastaria
(yksi koko)
 Tyyppi: Package Size Image  Koko: 8 x 10 cm
Määrä: 5 laastaria
Tuote : Sensitive 3XL
5 laastaria

(yksi koko) 
 Tyyppi: Package Size Image  Koko: 10 x 15 cm  Määrä: 5 laastaria
Tuote : Sensitive 4XL
5 laastaria

(yksi koko)  
 Tyyppi: Package Size Image  Koko: 10 x 20 cm   Määrä: 5 Strips 

Usein kysyttyjä kysymyksiä (6)

Aiheeseen liittyviä tuotteita