• 1/1 Classic Fixation Tape
 • 1/1 Classic Fixation Tape

Classic Fixation Tape

0.0
Arvostelut 0
Teippi ensiaputaitoksiin
Tukeva tapa kiinnittlliset laitteet
Vahva, luotettava kiinnitys
Mukava käyttää
Käsin repäistävä
Ei sisällä lateksia

Tiedot

Hansaplast Classic Fixation Tape

Kiinnitysteippi on olennainen osa kodin ensiapukaappia, sillä se kiinnittää paikoilleen taitokset, haavatyynyt ja kompressit lujasti ja luotettavasti. Se sopii myös lääkinnällisten laitteiden, kuten letkujen, katetrien, koettimien ja mittalaitteiden kiinnittämiseen. Saksia ei tarvita, helppo repäistä käsin.  Kiinnitysteippi on kestävää eikä sisällä lateksia.

 

Ei sisällä lateksia

Käyttö

Käyttöohjeet

Image

1. Puhdistus

Haavan puhdistaminen liasta ja bakteereista on tärkeä ensimmäinen vaihe haavan paranemisessa ihanteellisella tavalla. Suojataksesi haavaa infektioilta suihkuta Hansaplast Haavasuihketta noin 10 cm etäisyydeltä koko haavan alueelle. Toista tarvittaessa ja taputtele sitten haava ja sitä ympäröivä alue kuivaksi steriilillä kompressilla. 

Huom: Pienten haavojen kohdalla verenvuoto lakkaa nopeasti. Jos vuoto kuitenkin jatkuu, käytä enemmän sideharsoa, paina haavaa yhtäjaksoisesti ja hakeudu lääkärin hoitoon.

Lue lisää
Image

2. Suojaaminen

Kiinnitä kompressi tai haavatyyny ympäröivään terveeseen ihoon Hansaplast Classic -kiinnitysteipillä. Teippi on helppo repäistä käsin sopivan pituiseksi.

Image

3. Paraneminen

Kolmannessa vaiheessa ihon paranemista turvallisesti ja arpeutumatta voi tukea levittämällä haavan päälle Hansaplast Haavanhoitovoidetta säännöllisesti, kunnes haava on kokonaan parantunut. Levitä ohut kerros voidetta kerran tai kahdesti päivässä. Varo, ettei putkilon suu pääse koskettamaan haavaa. Toista säännöllisesti, kunnes haava on kokonaan parantunut.

Hansaplast Haavanhoitovoidetta voi käyttää pieniin, avoimiin pintahaavoihin missä tahansa paranemisen vaiheessa. Haavan voi tarpeen mukaan peittää laastarilla, haavasidoksella tai taitoksella.

Lue lisää

Pakkauskoko

Tuote  Tyyppi  Koko  Määrä
Tuote: Classic Fixation Tape
5m x 2,5cm
 Tyyppi: Package Size Image  Koko: 5m x 2,5cm  Määrä:

1 kpl

Usein kysyttyjä kysymyksiä (4)

 • Kuinka usein kiinnitysteippi pitää vaihtaa?

  Kiinnitysteippiä käytetään haavatyynyjen ja taitosten kiinnittämiseen. Tällaiset taitokset on hygieniasyistä suositeltavaa vaihtaa päivittäin.
 • Onko parempi antaa pikkuhaavojen kuivua raikkaassa ilmassa kuin laastaroida ne?

  Ei pidä paikkaansa, ettäkö pienet haavat tai naarmut parantuisivat nopeammin ilman laastaria. Asia on juuri päinvastoin! Tutkimukset ovat osoittaneet, että sidotut haavat parantuvat nopeammin ja että niiden infektioriski on pienempi. Hansaplast-tuotteet suojaavat haavaa, kunnes se on täysin parantunut.
 • Milloin on syytä hakeutua lääkäriin?

  Suosittelemme lääkäriin hakeutumista seuraavissa tilanteissa:

  • Haava on syvä, ja verenvuoto on voimakasta.
  • Haavassa on infektion merkkejä, kuten punoitusta, kuumotusta, kipua tai turvotusta. 
  • Haavassa on vierasesineitä. 
  • Haava on tullut eläimen tai ihmisen puremasta. 
  • Haava on kasvoissa. 
  • Jäykkäkouristusrokote ei ole voimassa.
  • Aina jos olet epävarma tilanteesta tai sinulla on kysyttävää.
 • Entä jos haava infektoituu ja märkii?

  Ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen, jos havaitset infektion merkkejä. Näitä ovat paitsi märkiminen, myös turvotus, punoitus, kuumotus, kipu, kutina tai polttava tunne. Jos haava pääsee infektoitumaan, se vaatii lääkärin hoitoa ja erityistä lääkehoitoa.

Aiheeseen liittyviä tuotteita

Aiheeseen liittyviä artikkeleja