• 1/1 Kids Animal
 • 1/1 Kids Animal

Kids Animal

0.0
Arvostelut 0
Pienet haavat ja naarmut unohtuvat ninhahmojen ansiosta nopeasti.
Ihoystllinen ja kivuton irrottaa
20 laastaria, jotka ilahduttavat ja vievinhahmoihin
Pienten haavojen suojaamiseen

Tiedot

Hansaplast Kids Animal

Pienet naarmut kuuluvat elämään. Niiden hoitamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Tee haavanhoitorutiinista hauskaa näiden söpöjen kuviolaastareiden avulla, ja lapsesi pääsee pian jatkamaan leikkejään!

Luotettua haavanhoitoa

Muistathan, että näiden värikkäiden kuvioiden lisäksi Hansaplast tarjoaa parasta asiantuntemusta haavanhoidossa. Värit ovat turvallisia, eikä laastarien irrottaminen tee kipeää. Joustava materiaali on vedenkestävää ja suojaa haavoja lialta ja bakteereilta. Jokaisessa laastarissa on tarttumaton, imukykyinen haavatyyny, joka tuntuu pehmeältä haavaa vasten.

 

Ei sisällä lateksia

Bacteria Shield

Image

Hansaplast Bacteria Shield -laastari luo suojaavan esteen, joka estää 99 % bakteereista joutumasta kosketuksiin haavan kanssa. Lue lisää Bacteria Shieldin toiminnasta täältä: Suojaa infektioilta Hansaplast Bacteria Shield -laastareiden avulla

Image

Käyttö

Käyttöohjeet

Image

1. Puhdistus

Haavan puhdistaminen liasta ja bakteereista on tärkeä ensimmäinen vaihe haavan paranemisessa ihanteellisella tavalla. Suojataksesi haavaa infektioilta suihkuta Hansaplast Haavasuihketta noin 10 cm etäisyydeltä koko haavan alueelle. Toista tarvittaessa ja taputtele sitten haava ja sitä ympäröivä alue kuivaksi steriilillä laastarilla. 

Huom: Pienten haavojen kohdalla verenvuoto lakkaa nopeasti. Jos vuoto kuitenkin jatkuu, käytä enemmän sideharsoa, paina haavaa yhtäjaksoisesti ja hakeudu lääkärin hoitoon.

Lue lisää
Image

2. Suojaaminen

Toisessa vaiheessa haava on tärkeää suojata ulkoisilta vaikutuksilta, kuten lialta ja bakteereilta, jotta se pääsee paranemaan häiriöttä. 

Peitä haava sopivalla Hansaplast-laastarilla. Tarkkaile haavaa ja vaihda laastari tai haavasidos joka päivä, ellei lääkäri ole neuvonut toisin.

Lue lisää
Image

3. Paraneminen

Kolmannessa vaiheessa ihon paranemista turvallisesti ja arpeutumatta voi tukea levittämällä haavan päälle Hansaplast Haavanhoitovoidetta säännöllisesti, kunnes haava on kokonaan parantunut. Levitä ohut kerros voidetta kerran tai kahdesti päivässä. Varo, ettei putkilon suu pääse koskettamaan haavaa. Toista säännöllisesti, kunnes haava on kokonaan parantunut.

Hansaplast Haavanhoitovoidetta voi käyttää pieniin, avoimiin pintahaavoihin missä tahansa paranemisen vaiheessa. Haavan voi tarpeen mukaan peittää laastarilla, haavasidoksella tai taitoksella.

Lue lisää

Pakkauskoko

Produktinnehåll

Tuote  Tyyppi  Koko  Määrä
Tuote : Kids Animal Plasters
(laastaria)
 Tyyppi: Package Size Image  Koko: 19 x 72 mm
 Määrä: 20 laastaria

Usein kysyttyjä kysymyksiä (7)

 • Miten Hansaplast Bacteria Shield -laastarit toimivat?

  Hansaplast Bacteria Shield -laastari luo suojaavan esteen, joka estää 99 % bakteereista joutumasta kosketuksiin haavan kanssa. Tutkimus- ja kehitysosastomme on validoinut Hansaplast Bacteria Shield -laastarit tarkasti kolmevaiheisella in vitro -menetelmällä, jossa testataan laastareiden suorituskykyä. Tulokset olivat vakuuttavia: Hansaplast Bacteria Shield -laastarit pitivät poissa 99% bakteereista!
 • Kuinka usein lapsen laastari on hyvä vaihtaa?

  Tavallisesti lapsen laastaria suositellaan vaihdettavaksi päivittäin hygieniasyistä, aivan niin kuin muitakin haavasidoksia. 
 • Onko parempi antaa pikkuhaavojen kuivua raikkaassa ilmassa kuin laastaroida ne?

  Ei pidä paikkaansa, ettäkö pienet haavat tai naarmut parantuisivat nopeammin ilman laastaria. Asia on juuri päinvastoin! Tutkimukset ovat osoittaneet, että sidotut haavat parantuvat nopeammin ja että niiden infektioriski on pienempi. Hansaplast-tuotteet suojaavat haavaa, kunnes se on täysin parantunut.
 • Milloin on syytä hakeutua lääkäriin?

  Suosittelemme lääkäriin hakeutumista seuraavissa tilanteissa:

  • haava on syvä, ja verenvuoto on voimakasta. 
  • haavassa on infektion merkkejä, kuten punoitusta, kuumotusta, kipua tai turvotusta. 
  • haavassa on vierasesineitä. 
  • haava on tullut eläimen tai ihmisen puremasta. 
  • haava on kasvoissa. 
  • jäykkäkouristusrokote ei ole voimassa.
  • aina jos olet epävarma tilanteesta tai sinulla on kysyttävää.
 • Entä jos lasteni haavat infektoituvat ja märkivät?

  Ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen, jos havaitset infektion merkkejä. Näitä ovat paitsi märkiminen, myös turvotus, punoitus, kuumotus, kipu, kutina tai polttava tunne. Jos haava pääsee infektoitumaan, se vaatii lääkärin hoitoa ja erityistä lääkehoitoa.

 • Minkälainen laastari sopii herkälle iholle?

  Nämä värikkäät laastarit ovat hyvin ihoystävällisiä, ja ne on helppo irrottaa. Laastareissa on käytetty värejä, jotka kestävät sylkeä ja hikeä. Niiden on todettu olevan lapsille turvallisia. Jos ihosi on herkkä, suosittelemme Hansaplast Sensitive- tai Hansaplast Sensitive Kids -tuotteita. Nämä on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Ne ovat hyvin ihoystävällisiä ja aiheuttavat hyvin harvoin allergiaoireita.

 • Mitkä Hansaplast-laastarit ovat vedenkestäviä ja vettä hylkiviä?

  Hansaplast Aqua Protect- ja Aqua Protect XL/XXL -laastarit ovat vedenkestäviä, eivätkä ne irtoa pesun tai suihkun yhteydessä. Hansaplast Elastic -tuotteet hylkivät vettä. Vesi jää materiaalin pinnalle, josta se vierii pois. Kaikki Hansaplast Universal-  ja Junior-laastarit ovat vedenkestäviä.

Aiheeseen liittyviä tuotteita