• 1/1 SOS rakkolaastari
 • 1/1 SOS rakkolaastari

SOS rakkolaastari

0.0
Arvostelut 0
Iso läpinäkyvä laastari rakon hoitoon
Välittömään kivunlievitykseen
Nopeuttaa rakkojen paranemista hydrokolloiditekniikalla
Kestävä, pysyy hyvin paikallaan
Suojaa lialta ja bakteereilta
Ihotautilääkärien hyväksymä tuote
99 % farmasian ammattilaisista suosittelee

Tiedot

Hansaplast SOS rakkolaastari

Hansaplast SOS rakkolaastari sopii sekä ehjän että rikkoutuneen rakon hoitoon. Se lievittää kipua välittömästi ja suojaa rakon tai hiertymän aluetta lialta ja bakteereilta. Hydrokolloiditekniikka nopeuttaa rakon paranemista – rakkolaastarin geelimäinen tyyny pitää vaurioituneen ihon kosteana samalla kuin suojaa sitä hankaukselta ja paineelta. Erittäin vahva liima-aine pitää laastarin paikoillaan useita päiviä. 

Hansaplast SOS rakkolaastareita voi käyttää missä kohti jalkaa tarvitaankin, mutta erityisen hyvin ne sopivat kantapäihin ja päkiöihin. Ne lievittävät välittömästi kipua ja paineen tunnetta. Ne myös suojaavat hankaukselta, lialta ja bakteereilta, ja antavat rakon tai hiertymän parantua turvallisesti. 

Vedenkestävät rakkolaastarit pysyvät hyvin paikallaan myös kosteissa olosuhteissa, joten voit käydä suihkussa ja urheilla ongelmitta. Itsekiinnittyvät laastarit on helppo laittaa paikalleen melkein missä olosuhteissa tahansa.

Ihotautilääkärien hyväksymä tuote

Tuotteen soveltuvuutta on tutkittu ihotautilääkärien valvonnassa. Tuote on todistetusti ihoystävällinen ja hyvin siedetty.

Farmasian ammattilaiset suosittelevat tuotetta

8 244 farmasian ammattilaista testasi tuotetta omassa arjessaan. Käyttötestin tuloksena 99 % heistä suosittelee tuotetta myös muille käyttäjille.

Käyttö

Käyttöohjeet

 1. Aseta SOS rakkolaastari puhtaalle ja kuivalle iholle.
 2. Paina laastari tiukasti ihoa vasten ja huolehdi, että sen reunat tarttuvat hyvin kiinni. Anna laastarin olla paikoillaan, kunnes se irtoaa itsekseen.

Aseta laastari puhkeamattoman rakon päälle. Jos rakko on jo puhjennut, desinfioi se ja ympäröivä ihoalue ensin. Älä yritä puhkaista rakkoa itse.

Jos sinulla on diabetes, kysy lääkäriltä neuvoa ennen käyttöä.

Rakkolaastarin käyttöä koskevat varotoimenpiteet

Aseta laastari puhkeamattoman rakon päälle. Puhjenneet rakot kannattaa desinfioida ensin. Jos sinulla on diabetes, kysy lääkäriltä neuvoa ennen käyttöä.

Pakkauskoko

Tuote

 Tyyppi  Koko  Määrä

Tuote

:
SOS rakkolaastari
 Tyyppi: Package Size Image  Koko :  5,8 cm x 3,4 cm  Määrä:  Viisi laastaria

Usein kysyttyjä kysymyksiä (5)

 • Mikä rakko on?

  Rakko on ihon kerrosten väliin muodostanut kudosnesteen täyttämä tasku. Se muodostuu useimmiten kohtaan, jossa ihoon kohdistuu painetta ja mekaanista hankausta, kuten esimerkiksi urheillessa tai uusien kenkien kansa. Paine ja hankaus aiheuttavat ihon ylemmän kerroksen edestakaista liikettä alempiin nähden, mikä tekee tilaa ihokerrosten väliin, ja tila täyttyy kudosnesteellä.

 • Mikä on paras tapa hoitaa rakkoja?

  Jos rakko on jo muodostunut, alue pitäisi suojata jatkuvalta hankaukselta. SOS rakkolaastari sopii tähän erinomaisesti. Se suojaa rakkoa ja muodostaa vauriolle kostean ympäristön, jossa hiertymä voi parantua nopeammin. Sen lisäksi SOS rakkolaastari suojelee rikkoutunutta ihoa lialta ja bakteereilta.

 • Pitäisikö minun puhkaista rakko? Entä jos se puhkeaa itsestään tai vahingossa?

  Älä yritä tyhjentää tai puhkaista rakkoa. Rakot ovat kehon oma tapa suojautua tulehduksilta. Jos rakko on jo puhjennut, on tärkeää suojata se lialta ja bakteereilta. Puhdista siis alue huolellisesti ja kuivaa se varovasti, ennen kuin suojaat sen rakkolaastarilla. Haava kannattaa myös desinfioida, jos rakko on puhjennut.

 • Kannattaako minun käyttää Hansaplast Haavanhoitovoidetta SOS rakkolaastarin alla?

  SOS rakkolaastarin alla ei kannata käyttää mitään muita tuotteita. Ne saattavat heikentää laastarin kiinnittymistä ja vaikutustehoa.

 • Milloin rakkolaastari tulisi vaihtaa?

  Jos rakko ja sitä ympäröivä ihoalue ei osoita tulehduksen merkkejä, SOS rakkolaastarin voi jättää paikalleen siihen saakka, että se irtoaa itsestään.

Aiheeseen liittyviä tuotteita